Şimdi Ara

Aim-Spray geliştirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese. Şuanki sorum acayip sıradan olcak farkındayım fakat yinede güncel bilgiler almak istedim forumda bir çok supreme + rütbesinde oynayan kişi var. Ben uzun zamandır MGE rütbesindeyim arada çıkarım arada inerim. Sprayim ortalama seviyedir aimimde öyle. Ekipmanım gerçekten sağlam fakat neyazıkki haklarını veremediklerimi düşünüyorum global elitlerin açtığı yayınları izliyorum ve farkı gördükçe üzülüyorum açıkçası Aim ve Sprayimi nasıl geliştirebilirim ? Zaman sorun değil ancak şu ak yi bi anda çevirip Hs atmak falan hayalim yani neyse yardımlarınızı bekliyorum okuduğunu için tşk

• spraye kafadan başlamaya çalış. eğer burst fire yapamıyorsan da ona çalış hs için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: algorithmaser

spraye kafadan başlamaya çalış. eğer burst fire yapamıyorsan da ona çalış hs için.

Teşşekkürler fakat daha ayrıntılı yardımlara hala açığım
  • Atölyeden recoil master indir.Alacağın tek yardım bu gerisi sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

Atölyeden recoil master indir.Alacağın tek yardım bu gerisi sana kalmış.

Bunu yaparım yapmasınada şu bianda mouse u çevirip HS atanların sadece recoil masterla yetindiğini zannetmiyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetcan5

quote:

Bunu yaparım yapmasınada şu bianda mouse u çevirip HS atanların sadece recoil masterla yetindiğini zannetmiyorum hocam

Bahsettiğin şeye aim deniyor :))

Aim bir yere kadar oyun bilgisi daha önemli.Adamın nerden geleceğini tahmin etmen nerelere nasıl gireceğini bilmen aim ve spray den daha önemli. Bunuda ancak streamleri izleyip adamların ne yaptığını görüp uygulayarak yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetcan5

quote:

Bahsettiğin şeye aim deniyor :))

Aim bir yere kadar oyun bilgisi daha önemli.Adamın nerden geleceğini tahmin etmen nerelere nasıl gireceğini bilmen aim ve spray den daha önemli. Bunuda ancak streamleri izleyip adamların ne yaptığını görüp uygulayarak yapabilirsin.

Katılmıyorum açıkçası oyun bilgin Get Right düzeyinde değilse aimi senin aiminden daha iyi olan biri rahatça alır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MS Gamma Knife Tedavisi
    9 ay önce açıldı
    Cs go Awp zoom kalınlaştırmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahmetcan5 A kullanıcısına yanıt
    hangi seviyede oynuyorsunuz bilmiyorum ama bir yerden sonra beyler rush b diyerek oyun oynanmıyor. attığın smoke ve flashlar oyun kazandırmaya başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irie

hangi seviyede oynuyorsunuz bilmiyorum ama bir yerden sonra beyler rush b diyerek oyun oynanmıyor. attığın smoke ve flashlar oyun kazandırmaya başlıyor

Keşke yorum yazmadan önce konuyu okusaydın
  • Bol bol dmden başka ilaç yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.