Selam herkese. Şuanki sorum acayip sıradan olcak farkındayım fakat yinede güncel bilgiler almak istedim forumda bir çok supreme + rütbesinde oynayan kişi var. Ben uzun zamandır MGE rütbesindeyim arada çıkarım arada inerim. Sprayim ortalama seviyedir aimimde öyle. Ekipmanım gerçekten sağlam fakat neyazıkki haklarını veremediklerimi düşünüyorum global elitlerin açtığı yayınları izliyorum ve farkı gördükçe üzülüyorum açıkçası Aim ve Sprayimi nasıl geliştirebilirim ? Zaman sorun değil ancak şu ak yi bi anda çevirip Hs atmak falan hayalim yani neyse yardımlarınızı bekliyorum okuduğunu için tşk
spraye kafadan başlamaya çalış. eğer burst fire yapamıyorsan da ona çalış hs için.
quote:
Orijinalden alıntı: algorithmaser
spraye kafadan başlamaya çalış. eğer burst fire yapamıyorsan da ona çalış hs için.
Teşşekkürler fakat daha ayrıntılı yardımlara hala açığım
Atölyeden recoil master indir.Alacağın tek yardım bu gerisi sana kalmış.
quote:
Orijinalden alıntı: hogcada
Bunu yaparım yapmasınada şu bianda mouse u çevirip HS atanların sadece recoil masterla yetindiğini zannetmiyorum hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmetcan5
quote:
Bunu yaparım yapmasınada şu bianda mouse u çevirip HS atanların sadece recoil masterla yetindiğini zannetmiyorum hocam
Bahsettiğin şeye aim deniyor :))
Aim bir yere kadar oyun bilgisi daha önemli.Adamın nerden geleceğini tahmin etmen nerelere nasıl gireceğini bilmen aim ve spray den daha önemli. Bunuda ancak streamleri izleyip adamların ne yaptığını görüp uygulayarak yapabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ŞAhin
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmetcan5
quote:
Bahsettiğin şeye aim deniyor :))
Aim bir yere kadar oyun bilgisi daha önemli.Adamın nerden geleceğini tahmin etmen nerelere nasıl gireceğini bilmen aim ve spray den daha önemli. Bunuda ancak streamleri izleyip adamların ne yaptığını görüp uygulayarak yapabilirsin.
Katılmıyorum açıkçası oyun bilgin Get Right düzeyinde değilse aimi senin aiminden daha iyi olan biri rahatça alır
hangi seviyede oynuyorsunuz bilmiyorum ama bir yerden sonra beyler rush b diyerek oyun oynanmıyor. attığın smoke ve flashlar oyun kazandırmaya başlıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Irie
hangi seviyede oynuyorsunuz bilmiyorum ama bir yerden sonra beyler rush b diyerek oyun oynanmıyor. attığın smoke ve flashlar oyun kazandırmaya başlıyor
Keşke yorum yazmadan önce konuyu okusaydın
Bol bol dmden başka ilaç yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme