Şimdi Ara

Ainol iNovo W8 - Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
14.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazın 64 bit işletim sistemi yüklü sürümü olacak mı? Zira kullandığım bazı programlarda 64 bit şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

quote:

Orijinalden alıntı: serkann2020

Alip kullanan olursa kullanici yorumlarini bekliyorum.. Ainol un basic inden sparkina kadar tüm modellerini kullandim ve memnun kaldim.. Ben ainol almaya basladigimda daha tr de servisi vs yoktu.. Ve ainol kendi adiyla dünyaya nam salmis bir firmadır.. Büyük ve güçlü bir firma.. Bu arada Toshiba vs demissiniz onlar uzaydami üretiliyor ? Hepsi çinde üretiliyor Apple bile :)) şuan kalite olarak Toshiba neyse ainolda odur.. İkincisi casper diyenler casperda çinden alip üstüne marka yapistiriyor.. Reeder in artisi 3g - ainolun artisi 2gb RAM 32gb SSD.. Reeder da cin ainolda cin.. Toshibada cin Apple da cin.. Ainol 600 TL bandinda olsa piyasada tablet kalmaz..

Casper'i fiyatı için örnek verdim. Alanlar çok memnun. 400 liraya windows tablet sahibi olabiliyosunuz. Konusunu incelerseniz kullananların gayet memnun olduğunu ve autocad dahi çalıştırdıklarını görürsünüz. Madem iki firma da çinde üretim yapıyo casperi f/p örneği olarak göstermemde bi sakınca yok Toshiba neyse ainol da odur gibi bi cümleyi kurmadınız varsayıyorum. Şu forumda bu cümleye katılacak başka biri yoktur muhtemelen.

Bahsi geçen üründen bende aldım reeser w7ic şu an memleketteki en ucuz Windows tablet 169 tl ye aldım 1 gb ram ve işlemcisi windows 8 için gayet yeterli çaşıltırmaz görüşünüzü paylaşmıyorum akıcı çalışıyor ancak 16 gb ram gerçekten çok yetersiz ama 169 tl ye performansından memnunum internette akıcı TV ye bağlayıp rahatça film izleniyor bir yerde gördüm 8" tablet 2 gb ram ve 32gb depolama alanı 1800 gibi abartılı bir mebla ayrıca işlemcisi de çok farklı değil fiyatlar arası uçurum bukadarmı olur 2gb ram ve 32 gb hafıza fiyatı bukadarmı arttırır yoksa kazıklanıyormıyuz???

• majesterium kullanıcısına yanıt
    Hocam alıntıladığın mesajda "yeterli çalışmaz" gibi bi ifadem olmamış. Ayrıca o yorumu yaptıktan sonra da çok ürün çıktı piyasaya. Şuan f/p olarak tabi ki Casper'ı değil Reeder'ı öneririm . Benim için markanın ismi değil, f/p oranı önemlidir. Hatta bunun için de ihtiyacımı çinden karşıladım. Herkese de aynısını yapmasını tavsiye ediyorum. 220 liraya z3735f - 2gb ddr3 - 32 gb emmc - 1280*800 ips ekran cihaz aldım. Çok memnunum. Cihazın adı Chuwi vi8. Eğer hdmi çıkışı ve harici güç çıkışı ihtiyacınız varsa da Teclast x80, Onda v820w veya Ainol Inovo w8 tavsiye ederim. Bu ürünler de 115 dolara kadar bulunabiliyo. Ben gümrük sınırının altına düşmesini bekledim ve fırsatı yakalayınca aldım. Ha gümrük sınırının altına inmeyince zararda mı oluyoruz derseniz ; tabii ki de olmuyosunuz. Yarı fiyatına aldığınız için garanti durumunu dert etmenize bile gerek kalmıyo. Bozulursa bi tane daha alırsınız en kötü ihtimalle

• NamSalanAdam N kullanıcısına yanıt
    Nerde 160 dolar ?

http://m.aliexpress.com/item/2046136389.html
    http://m.aliexpress.com/item/2051975588.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Nerde 160 dolar ?

http://m.aliexpress.com/item/2046136389.html
    http://m.aliexpress.com/item/2051975588.html

0 feedback

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NamSalanAdam N kullanıcısına yanıt
    Adam diğer 9508 işleminde %98 olumlu feedback almış.

http://m.aliexpress.com/item/2019982768.html

Burdaki de diğer 4000 işlemde %98.4 olumlu feedback almış ve ürüne ait 2 tane 5 yıldızlı feedback var. Bi ara banggood'da 113 dolara görmüştüm ayrıca aynı ürünü.

Düzenleme : @caprice zaten paylaşmış gördüğüm ürünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 3 Şubat 2015; 17:03:48 >
  • Ah biraz ucuz satsalar

• caprice C kullanıcısına yanıt
    Bunun kasa çok çirkin ayrıca youtube videolarında ekran çamur gibi nasıl ips anlamadım seside az, çıkıyor tek iyi yanı ek usbsi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

Bunun kasa çok çirkin ayrıca youtube videolarında ekran çamur gibi nasıl ips anlamadım seside az, çıkıyor tek iyi yanı ek usbsi

ben satıcısı değilim arkadaşım, soruyu satana sor ? kasa çirkinliği neye göre benim çok hoşuma gitti ! siz cihazı birebir görüp test ettinizmi ?
  • hızlıaldan 549 tl ye aldığım tablet dün elime ulaştı. okuduğum birçok kötü yoruma rağmen aldığım bu tablet f/p olarak inanılmaz çıktı. 64 gb toshiba micro sd yi sorunsuz okudu. office sorunsuz kuruldu. zaten üzerinde 8.1 güncelli olarak geldi. güncellemeyede gerek kalmadı.

otg den mouse klavye bağladım süper çalışıyor. yalnız bt klavye şart ilk fırsatta alacağım. hdmi yı deneme fırsatı bulamadım. tek sorun elimde eski bir usb 2.0 500 gb lık 2,5 luk hdd var onu çalıştıramadı. gerçi şarjda değildi. şarj olurken denemedim. birçok uygulama yükledim. sorunsuz kuruldu. micro sd ye program kurabiliyorsunuz sıkıntı yok. bluestack kurdum, klavye kayboluyor ekranda, harici klavye istiyor kesinlikle.

şarj ilk kullanımda 3,5-4 saatte bitti ama devamlı açık kaldı tablet. Ses yok desem yeri. çok zayıf ve metalik. yazıcı kurdum sorunsuz çıktı aldım.

uzun sözün kısası elimdeki i5 li lenovo ile ne yapıyosam hepsini yapabiliyorum. iş için kullanılacaksa kesin bluetooth klavye şart.unutmadan ilk açılışta 2 sfer çakılma yaptı. daha sonra düzeldi.

toshiba encore yada lenovo miix2 den hiçbir eksiği hatta hdmi ve usb 3.0 olarak fazlası var. pil konusunda zayıf olabilir.

uzun süreli kullanacağıma inanıyorum.

• Bende Bu urunu alacakken 599 tl ye via t2 aldim 8000 kusur mah bataryasi olmasina ragmen 4 saat batarya gitti full kullanimda Casper Celeron islemcili 2gb ram 64gb Alan vs ozellikleri var..ses onda da cok zayifti ama her ne hikmetse bluestacs ustunden android kurunca bangir bangir bagirdi..office 2013 orjinal lisans hediyesi ve orjinal win 8 var ustunde.. Bing falan degil..ainol fiyat dusurmeli bence.. Reeder a8is modeli daha avantajli suanda..birde 1gb ram kesinlikle windowsta yeterli degil.. Zaten ekran karti paylasima kullaniyor iki uc oyun acip gecis yapmayi deneyin ne demek istedigimi anlayacaksiniz.. Ekran karti paylasimini kapatirsaniz asphalt bile oynayamazsiniz.. Test ettim.. Gerci benim via t2 Yi kardesim goturdu ainol 499 tl bandina inerse kacirmam hemen alirim.. Yok inmezse Reeder alirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkann2020

Bende Bu urunu alacakken 599 tl ye via t2 aldim 8000 kusur mah bataryasi olmasina ragmen 4 saat batarya gitti full kullanimda Casper Celeron islemcili 2gb ram 64gb Alan vs ozellikleri var..ses onda da cok zayifti ama her ne hikmetse bluestacs ustunden android kurunca bangir bangir bagirdi..office 2013 orjinal lisans hediyesi ve orjinal win 8 var ustunde.. Bing falan degil..ainol fiyat dusurmeli bence.. Reeder a8is modeli daha avantajli suanda..birde 1gb ram kesinlikle windowsta yeterli degil.. Zaten ekran karti paylasima kullaniyor iki uc oyun acip gecis yapmayi deneyin ne demek istedigimi anlayacaksiniz.. Ekran karti paylasimini kapatirsaniz asphalt bile oynayamazsiniz.. Test ettim.. Gerci benim via t2 Yi kardesim goturdu ainol 499 tl bandina inerse kacirmam hemen alirim.. Yok inmezse Reeder alirim...

Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın cihazınızı,

600 - 700 tl segmentinde çok iyi sağlam cihazlar var, HP Elite Pad 900 Tablet Pc 699 TL ye kullanan tüm kullanıcılar cihazın stabil ve hızlı olduğunu söylüyor + hp bu cihazı iş tableti olarak lansa ediyor,aparatları pahalı ama kullanışlı,üstüne birazdaha kattığınızda ASUS ME400C-1A039W Z2670 2GB 64GB 10.1 W8 BEYAZ tableti 750 TL ye alabilirsiniz,işin özü bu liste böyle uzar gider,hızlıalda 549 TL kart kampayaları ile 500 tl fiyatlarına iner,

http://www.hizlial.com/bilgisayar/tablet-aksesuarlari/ainol-tablet

HP Elite Pad 900 Tablet Pc
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/hp-elite-pad-900-tablet-pc-fiyati,134005.html
    http://www8.hp.com/tr/tr/ad/elitepad/overview.html?jumpid=ex_r11264_tr/tr/hho/psg/pl_mu_as_ob_ds_pd/q2elitepad_ctl/dt

Hocam hp dual core onu alincaya kadar Samsung ative alinir 700-800 tl bandina inio kampanyalar ile..ben 8 inch bakiom cunki 10 inchlerde mobilite yok neredeyse :S Casper da birde USB 3 vardi f/p olarak iyi AMA sonucta Casper ve 4 celirdekli tablar gibi kuvvetli degil..8 inch uygun bir tab bulursam alicam win li

• serkann2020 S kullanıcısına yanıt
    Ativ ler çok pahalı, ve aksesuar hp kadar bol ve kullanışlı değil,10 inç bende vardı asus t100ta ilk çıkan sizinde söylediğiniz gibi mobilite olmadığından ainol inovo8 aldım usb 3.0,hdmi olması ve 8 inç olması yetiyor,şarz asus gibi gitmiyor 10 inç olmasına rağmen batarya iyiydi ainol de yabana atılacak gibi değil benim günümü kurtarıyor ben nette gezinti vs... için kullanıyorum film izlemek istersem tv de izlerim ne uğraşıcam minicik ekranda,bana fazlası ile yetiyor ainol,hp çok araştırdım yutriçin ve yurtdışı sitelerinde olumsuz yorum görmezim işlemcisi eski olmasına rağmen çok stabil ve hızlı olduğunu söylüyorlar,benim asıl hedefim linkteki ürün ekran yüzünden uzak durdum 8 veya 9 inç aynı özelliklerde bulursam alırım,

10.1" VOYO A9 Windows 8.1 Quad Core 4GB RAM 64GB ROM Tablet PC 5MP Rear GPS

http://www.buyincoins.com/item/54471.html#.VOSTKPmsWbg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 18 Şubat 2015; 15:30:38 >

Hocam Ben 8 inch ustu tab sevmiyorum.. Suan hali hazirda note 10.1 de var fakat duruyor kosede.. Ben cebime atip rahatca tasiyabilecegim birsey olsun ve en az 7-8 saat normal kullanim (haber Okuma , az bisey clash bakma bluestacs ile ) degeri versin istiyorum birde haliyle uygun fiyatli olcak.. Reeder ve ainol arasinda kaldim.. Yurt disindan almak istemiyorum.. Sizin gosterdiginizin yerine onda yada cube i6 var daha uygun fiyatlari onlarada bir bakin .. Onda tafsiyemdir retina ekran vs

• 32 gb olması iyi diğerleri gibi 16 gb olsaydı baştan elerdim ama bu alınır cihaz olmuş
    ainolu nerden aldınız, sesi nasıl cihazın? Pil ne kadar gidiyor?

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Ben almak için çok uğraştım eşimin rahatsızlığından dolayı bir türlü nakit denkleştiremedim,çalıştığım iş yerinde bir arkadaşım elimdeki asus t100ta ya talipti dedim bana ainolu getir sıfır asusu vereyim arkadaşım gold bilgisayardan almış fatura tutarı 680 tl ekran koruyucu extra şarz cihazı vs.. almış,ben klavye aldım sadece, işin özü asus ile takas ettim.Pil bende 1 günü çıkarıyor ben film falan izlemiyorum ekran ışığınıda tam açmıyorum gözü yormasın diye % 35 - 40 seviyelerinde,internette sörf,face twit ve forumlarda geziyorum...hep kapalı alanda kullandım,Ses kaynaktan kaynağa değişiyor test ettiğim bazı filmlerde ses çok yüksek çıkarken bazılarında çok düşük çıkıyor,ben genlde kulaklık kullanıyorum,kulaklık ile test etme şansım olmadı streo jack arızalı bendeki kulaklıkların değiştirmem lazım cihaza zarar vermesin diye takmadım,cihazı alma sebebim eşim çok sık hastanelerde ve günü orda geçirebiliyor hastanede wifi de var cihazın ufak olmasıda kullanım açısından iyi

çok geçmiş olsun,eşinize acil şifalar dilerim.

bilgi için teşekkürler, ainolla cube arasındayım bakalım.. ainolda usb olması iyi aslında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 21 Şubat 2015; 9:53:00 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.