Şimdi Ara

Ainol iNovo W8 - Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
14.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cihazı 3 gün önce Hızlı Al dan aldım ilk deneyimlerimi aktaryım.

- Ekran gayet başaralı. renkleri, parlaklığı yeterli. açılı bakışlarda görüntüde problem yok.

- Dokunmatik başarılı. yalnızca android tablete alıştıysanız işkence gelebilir. windowstan kaynaklı simgeler, seçenekler, alt menüler küçük boyutlu denk getirmek bazen işkence olabiliyor. mesela aygıt yöneticisinde grupları açmak için yanındaki üçgene dokunabilmek head shottan daha zor. klasörlerde dosyalarda gezinirken yanlış tıklamalar çok oluyor.

- HDMI çıkışı tam istediğim gibi. tableti asıl alış amacım televizyona bağlayarak HD film, tivibu ve surf amaçlıydı ve başarılı oldum. 1080p görüntü veriyor. internette araştırmalarımda bununla ilgili hiç bilgi yoktu androidler gibi aynı görüntüyü aynı çözünürlükte aktarmak dışında Windows pc lerdeki tüm ayarlar aynen kullanılabiliyor. görüntüyü klonlama istediğin ekranı seçebilme (biri kapalı biri açık gibi) ekranı genişletme özellikleri sorunsuz kullanılabiliyor. Ben görüntüyü sadece tvden alıyorum kendi ekranı kapanıyor ama dokunmatik kullanılmaya devam ediyor Mouse gibi çalışmıyor tv de dokunmatik varmış gibi çalışıyor. bağlı Mouse yoksa tıkayacağınız yeri tahmin edip tıklıyorsunuz.

- açılışı gayet hızlı 14-15snde kilit ekranı geliyor kapanış 2sn.

- hafıza yeterli 20gb boş alan geliyor elimde 32gblık hafıza kartı vardı taktım ve programları buraya yüklüyorum. kullanırken birkaç defa hafıza kartını görmemezlik yaptı söküp takınca veya kapatıp açınca düzeldi sebebini şimdilik bulamadım.

- kendi hafızasına HD Tune ile okuma hızı testi yaptım max. 62.0MB/sn min. 55.1MB/sn Avr. 67.1 MB/sn Access time 0.264ms. yazma testi yapmama izin vermedi. hafıza kartı takacaksanız min Class 10 kullanmanızı tavsiye ederim. 16GB sandisk microSDHC UHS-I vardı ortlama 20.8MB/sn hıza ulaştı class 4 hafıza kartı 11.6mb/sn de kaldı cihazla alakalı değil tabiki ama üst sınıf bi hafıza kartı extra masraf doğuruyor.

- autocad 2010 ve acrobat x pro yu yükledim sorunsuz çalışıyor.

- ekran klavyesi iyi fakat keşke üst sırada numara tuşları olsaydı. özellikle Hotmail v.b. ile oturum açıyorsanız kilit ekranında şifre girmek için oyalıyor (harf numara karakter karışık şifre ise) niyeyse numara ve karakter kısmında nokta yok (192.168.1.1 yazmayı denemeyin bile :) ). ekstra klavye yüklenebiliyor mu ya da kişiselleştirilebiliyor mu bilen varsa söylesin.

- Windows tuşu keşke önde olsaydı

- pili beklediğim gibi değil full açık 3-4 saat anca gidiyor. uzun sürede şarj oluyor.

bunların haricinde merak edilenleri sorabilirsiniz test edip size söylerim şimdi asıl konuya geçiyorum

*** WİFİ ÇOK KÖTÜ***
    Modem koridorda ve bulunduğum en uzak mesafeye kuş bakışı net 7mt mesafe var ve WIFI çekmiyor çekiyor gösterse de transfer 0 (arada 1 tane duvar var onda da kapı açık)... işinizi görmesi için modemle aranızda en fazla 4mt mesafe olması lazım. taşınabilir bir cihaz için 4mt modem çevresi nasıl bir şey?? gerekli güncelleştirmeler yapıldı modem ayarları teker teker kontrol edildi ama maalesef. hemen yanı başında nerdeyse 4 yıllık Galaxy Note I çatır çatır çalışırken bu cihaz WİFİ dan bi haber. harici WİFİ taktım usb den hiç sıkıntı yok. ama öylede kullanmak mümkün değil.
    Tavsiyem eğer alırsanız ilk iş WİFİ kontrolü yapmak eğer sıkıntılıysa hiç bulaşmadan paketleyip geri gönderin..

linkde bi arkadaş aynı sıkıntını videosunu çekmişhttps://www.youtube.com/watch?v=XGAZfySW1us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReBuZa -- 27 Haziran 2015; 23:10:21 >

• Uzun süreli kullanım sonrası yorum yapabilecekler var mı acaba ?
    Kasa kalitesi nasıl bazı marka tabletler siyah plastik aşınıp altından hoş olmayan görüntüler çıkabiliyor.

Isınma, pil süresi, ekran kaştesi ve portların aşınması hakkında yorum yapabilecek olan var mı ?
  • arastir kullanıcısına yanıt
    ben beyazını aldım kasası fena değil arkası alüminyum görünümlü pürüzlü plastik.. çizilmelere müsait..

artık ısınmayan cihaz yok. cihazın duruşuna göre ekrandan ısı geldiği oldu. özellikle şarjdayken hem pil hem işlemci güzel ısınıyor. ramazan pidesinden beklenen ısıyı veriyor.

bu cihazın ekranından amoled veya retina ekran performansı beklememek lazım. renkler canlı, ışık yeterli fiyatına göre beklentilerin üstünde olacağını düşünüyorum.

portları zamanla görecez bakalım ilk önce hangisi elimizde kalacak.
  • gerçi konu açılalı fiyatta dolar arttığı halde 200 tl gibi bir düşüş olmuş da genede bu ürüne fiyat cok. geçmiş zaman tam hatırlamıyorum fakat daha uygun fiyatlara gps dahil olanlarıda vardı ayrıca ainol türkiyenin youtube deki tanıtım videosundaki eleman cihazın ekranına fhd dedi ekrandada kocaman pixeller yazıyordu ( 1280 x 800 ) .

nekadar tasıma ve kullanımda rahat olsada pil konusu bu tür sabit bataryalı cihazlarda rahatsız edici, cihazı sarjda kullanmakta bataryaya sıkıntı, nekadar tablette olsa batarya çıkabilmeli.
  • tableti uzun süre kullanan arkadaşlar nasıl tablet alınırmı acaba

wifi problemi devam ediyormu güncelleme almadımı halen

cihazda başka kronik sorun varmı.

pil performansı tam olarak nasıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın.
    Wifi problemi var. Arızalı diye Geri gönderdim, aynen dokunmadan geri gönderdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secure

Almayın.
    Wifi problemi var. Arızalı diye Geri gönderdim, aynen dokunmadan geri gönderdiler.

hocam bu tableti almayı düşünüyorum

sizdeki tabletin rengi nedir

wifi için güncelleme yayınlanmış güncellemeyi yaptınızmı düzelme olmadımı

her cihazda bu problem varmı acaba
  • 404-tl'ye mal edince dayanamadım hızlıal'dan siyah olanı satın aldım

ALLAH'ın izniyle umarım sorun yaşamam.
  • Wi-fi harici sıkıntı yaşamadım, wi-fi çok tutarsız çalışıyor, win10 güncellemesi sonrası sıkıntı devam ediyorsa ben de servise yolluycam, hayırlı olsun umarım size de wi-fi sıkıntılı cihaz gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: dataman

Wi-fi harici sıkıntı yaşamadım, wi-fi çok tutarsız çalışıyor, win10 güncellemesi sonrası sıkıntı devam ediyorsa ben de servise yolluycam, hayırlı olsun umarım size de wi-fi sıkıntılı cihaz gelmez

cihaz geldi test ediyorum fakat sağ tık yaptığımda 2 saniyede geliyor

wifi ne yazıkki sıkıntılı 25 mbit bağlantım var modemin yanında sıkıntı yok modemden 2 mt uzaklaşınca hız yarı yarıya düşüyor.

yan odada nerdeyse hiç çekmiyor 1-2 mbit seviyelerine düşüyor.

aynı koşullarda ipad mini cihazda neredeyse hız kaybı yok

yarın iade edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 5 Ekim 2015; 14:31:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu üründen uzak durun yukarıda bazı arkadaşlar yazmış wifi sorununu olduğunu bende şansımı denemek istedim fakat bu arıza kronik her cihazda var.

bu arada wifi güncellemesi hiç bir işe yaramıyor.

önceki mesajlarda konu sahibi 2,5 inch taşınabilir hardisklerin çalıştığını yazmış

yeni aldığım usb 3.0 silicon power marka disk direk usb üzerinden çalışmadı.

iade ettim hızlıala sonucu bekliyorum.
    EDİT: iade sonuçlandı paramı geri aldım.

sonuç olarak kesinlikle bu tableti almayın aldırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 5 Ekim 2015; 14:34:34 >
  • Arkadaşlar tableti kullanıyorum çok memnunun eğer aranızda tabletle ilgili sorun yaşayan varsahttps://www.facebook.com/groups/reederw7ic/ grubumuza bekleriz hertürlü tablet desteği veririz.

Ayrıca tabletin recovery kalıbı ve driverleri elimde mevcut.
  • Ainol un sitesi mi kapanmış? Bluetooth driverını arıyordum da
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.