Şimdi Ara

Ainol iNovo W8 - Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
14.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullanan yok demek ki senin alıp incelemen bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Kullananlardan yorum bekliyorum.

hocam bende uzun zamandır takip ediyorum.
    bir kişi almıştı önceki sayfalarda var ama oda sadece aldığını tekrar değişime gönderdiğini belirtmişti.
    8 inch ve 2 Gb ram istiyorum dönüp dolaşıp bu cihaza geliyorum. çinden almak istemiyorum türkiyede bundan başka yok ama bu fiyata kesinlikle almam. fiyatı düşmeli
  • efekan_02 kullanıcısına yanıt
    Bence çinden al. Mobilite için kullanacaksan , yani hdmi veya harici güç girişi işine yaramıyosa, Türkiye'den alacağın ürüne vereceğin para boşuna gider. 220 liraya aynı donanımlara sahip (işlemci , ram gibi temel donanımlardan bahsediyorum) cihaz aldım ve gayet memnunum Çinden alma önerim ainol tablet için de geçerli. Kampanyaları takip ederseniz gümrük vergisi dahil aynı ürünü yarı fiyatına çinden alırsınız. Garanti durumunu dert etmeyin. Garantili ürün fiyatına 2 tane alacağınız için biri bozulursa diğerini kullanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Bence çinden al. Mobilite için kullanacaksan , yani hdmi veya harici güç girişi işine yaramıyosa, Türkiye'den alacağın ürüne vereceğin para boşuna gider. 220 liraya aynı donanımlara sahip (işlemci , ram gibi temel donanımlardan bahsediyorum) cihaz aldım ve gayet memnunum Çinden alma önerim ainol tablet için de geçerli. Kampanyaları takip ederseniz gümrük vergisi dahil aynı ürünü yarı fiyatına çinden alırsınız. Garanti durumunu dert etmeyin. Garantili ürün fiyatına 2 tane alacağınız için biri bozulursa diğerini kullanırsınız

8 inch ekran 2 gb ram ve hdmi bu üçü mutlaka olacak. Memnunum dediğiniz hangisi

• efekan_02 kullanıcısına yanıt
    8 inç ips ekran, 2 gb ram, 32gb hafıza ve z3735f işlemci var. Hdmi ihtiyacım olmadığından ve kampanyayla gümrük sınırının altına düştüğünden hemen sipariş vermiştim. Hdmi ihtiyacınız varsa bu ürünlerden birini alabilirsiniz :

http://www.aliexpress.com/item/8-Inch-Teclast-X80H-Windows-8-1-Tablet-PC-Intel-Z3735F-Quad-Core-64Bit-1-83GHz/32214733892.html

http://www.aliexpress.com/item/Onda-V820w-Windows-8-1-Quad-Core-Bay-Trail-3735F-Tablet-PC-8-Inch-IPS-Screen/32255511515.html

http://www.aliexpress.com/item/8-1280-800-IPS-Ainol-INOVO8-tablet-pc-Intel-Z3735D-Atom-Quad-Core-Windows-8-1/2049688606.html

Gözlemlerime göre en uygunu teclast. Fakat detaylı araştırma yaparak kendi seçiminizi yapmanızı öneririm

• brktmr B kullanıcısına yanıt
    Aliexpress akar hocam. Zira 300 TL'nin az altında bir meblaya getirtebiliyorum.
  • mert2091 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam . Bi ürün yurtdışından yarı fiyatına getiriliyosa hiç düşünmeden alınmalı Garanti adı altında 2 katına satan firmalara karşı güzel bi tepki olur böylece.
  • serkann2020 S kullanıcısına yanıt
    daha önce 3 tane ainol ürünü kullandım üçündende ölü piksel çıktı artık korkuyorum bu w8 lerde böylebir sorun varmıdır?
  • Aykutikula kullanıcısına yanıt
    Kullandigim hic bir ainol urununde olu piksele rastlamadim.. Rastlayanda cok asiri olmamisti hatirladigim kadari ile.. W8 bende takipteyim.. Eger bir kullanici cikip batarya vs konusunda iyice bilgilendirirse bende alicam..zira w8 hakkinda pek bilgilendirici video yok yada inceleme yazisi yok..bu arada yurt disindan ozellikle cinden gelen butun urunler gumruge takilabiliyor ve ustunde yazili olan fiyata bakilmiyor.. Gumruk mudurlugu kendi listesinden hesap cikariyor.. Gecen bir arkadas 160 dolarlik tablet icin 680 tl odemek zorunda kaldi ...vergiyi odemezsenizde satici Geri donen gumruge takilan urunlerin parasini size Geri odemiyor ...ufak bir bilgilendirme yapmak istedim

• Bende almayı dusunuyorum ya bunu alacağım ya da chuwinin vi8 ini alacağım sizce hangisi :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryanin max 3 saat performans verdigini soyluyor yabanci forumlarda kullananlar.. Ainol u eledim sirf Bu yuzden

• AINOL INOVO W8 KLAVYELI KILIF bu ürün nerde satılıyor,

http://www.ainol.com.tr/iNovoW8Case.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmar22

Bende almayı dusunuyorum ya bunu alacağım ya da chuwinin vi8 ini alacağım sizce hangisi :D

Ürün, ekran kalitesi, pil ömrü, performansı, vb. gibi sebeplerle Chuwi Vi8 öneririm.

Ainol da güzel ancak 3 saatlik pil ömrü çok düşük.
  • hakkan H kullanıcısına yanıt
    Öyle yaptım zaten çok teşekkür ederim :)
  • Bu cihazı kullanan arkadaşım 5 saat civarı gittiğini söylüyor, yoğun kullandığı için inceleme fırsatı bulamadım bi türlü, cihaz genel itibarı ile iyi özellikle şarz otg den değil şarz yuvasından,+ usb 3.0 portu olması.
  • Ainol novo 8 almıştım 1.5 4 çekirdek işlemci ve 2 gb ram li 'güçlü' cihaz bırakın internetten video izletmeyi doğru düzgün internet sayfalarını açamıyordu bile android markette bile kaplumbağa hızındaydı şimdi bu markaya güvenip nasıl alayım hep aklımda acaba sorusu novo 8 de evde biryerlerde aylardır hiç bir işe yaramadan durmakta

• İstanbul Bilişim'den sonrasını okumadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ainol sizinde asker tutmanız lazım bakın diger dandik markalara 2 kelime yazdıgınızda 3-4 kişi üstüne cullanıyor yazanın sizde bu yok destek bile yılmış kaçmış burdan Bu çinli tabletlerin kagıt üstünde özellikleri süper ama alınca öyle olmuyorlar bu ürün güzelmiş bende 450civari olsa almak istierdim ancak bukadar para buna yatırılmaz 10"ips 2gb ramli 300tl satılan tabletler var kagıt üstünde cok iyi kullanıcı yorumları çöp
  • Utanın be Ainol Türkiye ekibi. 160 dolarlık cihazı 600 TL ye satmak hiç yakışmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: majesterium

Ainol novo 8 almıştım 1.5 4 çekirdek işlemci ve 2 gb ram li 'güçlü' cihaz bırakın internetten video izletmeyi doğru düzgün internet sayfalarını açamıyordu bile android markette bile kaplumbağa hızındaydı şimdi bu markaya güvenip nasıl alayım hep aklımda acaba sorusu novo 8 de evde biryerlerde aylardır hiç bir işe yaramadan durmakta

Hocam Ainol un cortex a5 i yutturdugu cihazı almışsınız yurtdışı forumlarında bu çok konuşuldu keşke almadan önce cihazın adını google a yazsaydınız

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.