Şimdi Ara

Ainol iNovo W8 - Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
14.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne yazık ki gerek burada, gerekse buranın dışında yaşananlar, bizi bazen bahsettiğiniz şekilde cevaplar vermeye zorladı.
    Lakin haklısınız, daha ılımlı ve daha açık cevaplarla insanları aydınlatmamız gerekiyor.
    Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
    Elbette görüşleriniz bizim için değerlidir ve dikkate alınacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ainolTürkiye -- 19 Kasım 2014; 4:22:41 >
  • ainolTürkiye kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Nokia acer gibi firmaların servislerinde öyle sorunlar yaşıyoruz ki artık yoğurdu üflemeyi bırak 2 gün buzdolabında tutmak gerekiyor. Turkiyede şuan sadece lenovo nün servisine itibarım var. Dünya çapında firmalarla böyle sorunlar yaşayınca bilmediğimiz markalar söz konusu oldugunda durum içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Bir cihaz ne kadar iyi olursa olsun yada ne kadar ucuz olursa olsun servis iyi değil ise ben almam. Firma olarak buralarda konu açmanız insanlarla birebir diyaloğa girmeniz çok güzel.

Size hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Merhaba

Nokia acer gibi firmaların servislerinde öyle sorunlar yaşıyoruz ki artık yoğurdu üflemeyi bırak 2 gün buzdolabında tutmak gerekiyor. Turkiyede şuan sadece lenovo nün servisine itibarım var. Dünya çapında firmalarla böyle sorunlar yaşayınca bilmediğimiz markalar söz konusu oldugunda durum içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Bir cihaz ne kadar iyi olursa olsun yada ne kadar ucuz olursa olsun servis iyi değil ise ben almam. Firma olarak buralarda konu açmanız insanlarla birebir diyaloğa girmeniz çok güzel.

Size hayırlı satışlar.

Gerçekçi olmakta fayda var!
    Kendi servisiniz kurmanız için bir ayda çok sağlam satış yapmanız gerekir.
    Ancak böyle bir rakama sahip değilseniz, servis hizmetini sizin vermenizin pek anlamı olmuyor!
    Bu hizmeti outsource edersiniz. öyle olunca da Teleservis gibi firmalarla müşteriyi karşı karşıya getirirsiniz.
    Ayrıca Servis şirketinin hatası da sizin günahınız olur biter...

Doğrudan Teleservis adını vermemin sebebi benim de bunlardan dilimin yanmasıdır.
    Farklı açıdan düşünecek olursanız, aslında firmalar birini yakıyorlar. Biz 2 ay cep telefonu kullanmasak da yaşamımızı idame ettiririz.
    Ancak 2000TL lik bir cihaz, bir firmanın hatası sebebiyle üretici firmanın para iadesine kadar varabiliyor.

Bir servis ortağı seçerken iyi düşünmek lazım!

quote:

Orijinalden alıntı: ainolTürkiye

Ne yazık ki gerek burada, gerekse buranın dışında yaşananlar, bizi bazen bahsettiğiniz şekilde cevaplar vermeye zorladı.
    Lakin haklısınız, daha ılımlı ve daha açık cevaplarla insanları aydınlatmamız gerekiyor.
    Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
    Elbette görüşleriniz bizim için değerlidir ve dikkate alınacaktır.

Ainol Türkiye hangi servis ortağı ile çalışıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 19 Kasım 2014; 21:51:29 >

• badtrip kullanıcısına yanıt
    bende teleservice magduruyum. microsoft insallah onlarla calismaz. yoksa zor cihaz alirim

• Daha önce ainol tablet kullanmış biri olarak, Ainol Türkiye teknik servisi hakkındaki görüşüm:
    "Müşteri kaybetmemeye çalışıyorlar."
  • Toshiba nin win Li tableti 650-699 tl arasi Alinabiliyor suanda ve reederin Microsoft ile birlikte urettigi w100i dock u ile birlikte 699 tl ainoldan fiyat dusurmesini bekliyorum

• serkann2020 S kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bende fiyatın düşmesini bekliyorum ama toshibada alınacak tablet üretmemiş ? şu anda piyasada olması gereken 4 gb ram 64 gb hafıza olan modeller gerisi önemli değil.

8.0-Inch Display
    Intel Atom Z3735G 1.4 GHz Processor
    32 GB Flash Memory, 1 GB RAM Memory
  • caprice C kullanıcısına yanıt
    Hocam eger incelerseniz 1gb ram in yeterli oldugunu gorursunuz.. Vatanda casperin win Li tabini inceledim cok akici idi AMA Casper daki ekran wifi klawye problemlerinden ve ordaki calisanlarin ikazindan sonra almaktan vaz gecip lenovo aldim.. Casper tamamen her yeri plastik kameralar soylenen deger gibi degil vga ve 2mp kalitesinde ekrana dokununca ekran LCD panele deydi vs wifi kopma oluyor vs.. Ainol en azindan 500-550 civari olmali.. Yoksa Microsoft un destekledigi Reeder alinir.. Yada toshiba

Bende inceledim o ürünü hoşuma gitmedi,asus t100 kullandım 1 yıl kadar belki ondan olabilir dokunmatik 2 3 sefer basmak zorunda kalıyorsun işlemci veya ram e yük bindiğinde oluyordu,ram yeterli gibi gelebilir ama en az 2 gb olması gerekiyor,hafızada kurtarma bölümü olduğu için 12-14 gb boş yer kalıyor buda yeterli olmuyur zamanla formatlama gereği duyuyorsunuz.
    Soyledigim cihazlar 32gb hafizaya sahipler hocam ve Ben sahsen donma yavaslama kitlenme vs sezmedim..

• merhaba,

Biraz önce Gold Bilgisayar sitesinde baktım fiyat 599 TL düşmüş. Bonus 500/50 kampanyasıyla 550 TL geliyor

http://www.gold.com.tr/ainol-tablet-pc_l

sağlıcakla
  • Office 365 kurdum.Bir yıllık abonelik diyor.Otomatik yenileme açık diyor.Bu sürenin sonunda faturalandırma yapılacak mı yoksa ücretsiz kullanmaya devam edecekmiyim.Gold dan 599 a almıştım cihazı inovo w8 hediyesiolan office 365 ücretsiz hediye diyordu bilgilendirirseniz sevinirim.Cihaz güzel ancak dokunmatiği çok hassas değil .
  • Ainol Türkiye yetkililerinden birisi bu mesajları okuyorsa eğer, marka değerleri açısından Donanım Haber forumlarında @ainolTürkiye kullanıcı adıyla marka ve ürün tanıtımından sorumlu olan çalışma arkadaşlarıyla ilgili acil olarak bir şeyler yapmalarını öneriyorum.

Adam neredeyse "arkadaşım sen kime kötü diyosun lan? almazsan alma ya...." diye fırça kayacak millete.

Tamam burası forum ama sen olayı çok yanlış anlamışsın dostum. Kişisel hesabından değil, resmi bir hesaptan yazıyorsun.

Sakin ol şampiyon... Bak mesela potansiyel bir müşteri kaybettirdin firmana.
  • Valla bilmediğim bir marka için bu fiyata bu ürünü almam. Lenovo miix 2 8" modeli bu fiyat aralığında tek geçerim. Kaldı ki Reeder ın W8is modeli zaten F/P ürünü son zamanlarda. REEDER W8IS
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım verdiğin linkteki cihaz ile bu cihaz aynı kulvardamı koşuyor sence ! windows tablet olması yeterli diyorsunuz ? daha önce windows tablet kullandınızmı, 16 gb dahili hafıza windows tablete göre yeterli bir depolama alanı sunarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

Arkadaşım verdiğin linkteki cihaz ile bu cihaz aynı kulvardamı koşuyor sence ! windows tablet olması yeterli diyorsunuz ? daha önce windows tablet kullandınızmı, 16 gb dahili hafıza windows tablete göre yeterli bir depolama alanı sunarmı ?

qindows tabletlerde :
    16 gb= çöp
    32 gb=yetersiz bellek=eh işte
    64gb= ideal
    kısaca şu an piyasada lenavo mix2 gibi 64 gb altı dahili bellek tabletler ainol,toshiba,asus ve diğerlerine para vermek parayı çöpe atmaktır.
    200-300 liraya piyasada bir sürü windows tabley var bu saatten sonra 32 gb tablete 500-600 verilmez.

maalesef aynı kulvarda yarışıyorlar.
    intel atom ve birbirine çok yakın işlemciler kullanıyorlar.
    bazı sitelerde ainol da i3 var yazmışlar. ama doğru bilgi değil, maalesef.
    arttırılabilir hafıza olduğu sürece problem olmuyor. normal kurulumda 25gb kaplıyor windows 8
    tabletlerde sadeleştirilmiş bir versiyon geliyor. ve evet 16gb yeterli olabiliyor. hatta 1gb ram de yeterli oluyor.
    ben kimseye almayın bu ürünü demiyorum. sadece seçeneği olduğunu bilsin istiyorum bu konuya bakan arkadaşların
  • Beyler şimdi ben tablet almayı düşünüyorum windows'un melez işletim sistemi olduğundan onda karar kıldım ama çoğunun fiyatı baya pahalıydı ama bu ainol tablet f/p gibi gözüktü bunu almayı düşünüyorum ama aklımda 3 soru var
    1)uzun süreler kullanmayı(mesela 2-4 saat arası filan) düşünüyorum performans kaybetmeden dayanır mı?
    2)ben bunu aldıktan sonra tahmini olarak 2 yıl dayanabilir mi
    3)ben çok program yükleyen oyun filan oynayan biriyim oyun performansı filan nasıldır?
    cevaplarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toclever_man -- 13 Aralık 2014; 19:53:01 >
  • toclever_man T kullanıcısına yanıt
    Pc oyunlarinin bir cogunu kaldirmayacak.. Ekran karti yeterli degil AMA store deki her oyunu kaldirir.. Ainol dunyadaki en saglam markalardan biridir.. Basic modelinden beri her urununu kullandim hepside hala sorunsuz calisiyor .. AMA Bu fiyata Bu tab alinmaz.. Reeder w100i dock u ve 1 yillik her ay 60dk Skype arama office 1tb bulut alani ile birlikte 649 -699 tl ozellikleri ayni ve 10.1 inch.. Kisaca Bu fiyata Toshiba - lenovo - Reeder alinir.. 499 tl olursa ainol alinir

yani reeder almak şuan akıllıca teşekkürler ilginiz için
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.