Şimdi Ara

Ainol iNovo W8 - Ana Konu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
14.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caprice

Ainol türkiye olarak foruma özel satış yapamazmısınız !

Çok güzel olur, ayrıcalığımız olsun, Destekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ainolTürkiye

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Güzel cihaz göründüğü kadarıyla. Windows tabletlere karşı bir sempatim oluştu. Kullandığım programlar icabı ben de bir adet satın aldım. Çokta memnun kaldım.
    Market uygulamaları da SD kartlara kurulabilir hale gelirse platformun bence eksiği yok fazlası var Android'den.
    Bedava ofisi olsun(bu cihazda veriliyor mu bilmem) orijinal Windows'u olsun kullanırken kafam rahat ediyor. Tümüyle orijinal olarak kullanıyorum ve bu rahatlık çok güzel.
    Cihazda usb portu usb 3.0 olarak geliyor. Bu detay güzel. Emmc performansı nasıl bilmiyorum ama bu işlemci ile tatminkar bir günlük kullanım deneyimi sunabilir.

Windows 8.1'e gelen güncellemeler sayesinde artık uygulamaları SD Kart'a yüklemeniz mümkün hale geldi.
    Cihazın üzerinde Microsoft Office vardır.
    Cihazda Office 365 mevcuttur.
    Office 365 müşterilerimize hediyemizdir.
    Cihazın üzerindeki işletim sistemi orijinaldir ve lisanslıdır.
    eMMC performansı oldukça tatmin edicidir.
    İlerleyen günlerde ürün tanıtımı ile ilgili detaylı bir video konuya eklenecektir.

Merhabalar,
    Öncelikle paylaşım destek ve açıklamalar için teşekkür ederim.
    Windws sürümü RT midir?
    Yoksa mormal 8.1 midir?
    Şunun için soruyorum RT olanlar sadece Windows Phone gibi store programlarını kurabilmekte ben EXE RAR gibi uzantılı dosyalarıda kurmak istediğimden RT olmayan model arıyorum.
    bu konuda bilgi ve resimli görsel vb. paylaşırsanız her kullanıcının sorularının bir kısmını cevaplamış olursunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Böyle tabletleri böyle fiyatlarla gördükçe bi yurtdışı sitesinden alasım geliyo. 350-400 lira civarına aynı cihaz alınır. Belki de daha ucuza. Core M bi gelsin de fiyatlandırmaya göre %99 yurtdışından yapıştıracam siparişi...

Düzenleme :http://www.ebay.com/itm/Windows-8-1-Ainol-INOVO8-8-Tablet-PC-2GB-32GB-HDMI-Dual-Camera-Bluetooth-/371160478721?pt=US_Tablets&hash=item566ae37401

http://www.amazon.com/gp/product/B00FEE7B1I/ref=s9_simh_gw_p147_d1_i3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0R25W07JP5TRF3HFAF9S&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1688200382&pf_rd_i=507846

Yurt dışından ürün satın alan bir çok insan var.
    Bunların çok büyük bir kısmı cihazları arızalandığı zaman kendi başlarına kalıyorlar.
    Garantisiz ürünlerini yaptıracak bir teknik servisi çoğu zaman bulamıyorlar.
    Bulduklarında ise küçük arızalar için bile ciddi rakamlar ödüyorlar.
    Hal böyle olunca da alınan cihazın astarı yüzünü geçiyor.

Merhabalar,
    istanbul kadıköyde teknik servisiniz nerededir.
    Dediğiniz gibi teknik destek çok önemli bu sebeple paylaşımlarınızı rica ederim.
    Saygılarımla,

• Merhabalar,
    Forumu okumadan Ainol yetkilisi arkadaşa bir iki konuda soru sormuştum.
    Forumu okuduktan sonra gördüm ki ilk sayfa çok gereksiz konuşmalarla heba edilmiş.
    Çünkü;
    -- Öncelikle her ürünün bir alıcısı olacaktır, bu ürünün markasına, fiyatına ve tüketicinin beklentilerini karşılamasına göre çeşitlilik gösterecektir.
    Bu sebeple forumdaki eleştirilerin öncelikle ürünü alıp kullananların deneyimlerine göre yapılması çok daha doğru olurdu.Fakat burda iş tersten ilerlemiş ortada ürünü alan yokken ürün kötülenmiş yada övülmüş.
    1. sayfadan anladığım ÖZET ŞUDUR ürünü almak isteyen ama markaya güvenemediğinden 650 TL vermek istemeyen arkadaşlarımız var ve 300-400 TL ye alırsak ürün çöp olsa bile hiç değilse zararım olmaz düşüncesindeler.Buda normal bir düşünce, açıkcası bende ürünü özellikleri olarak beğendim hatta 64 veya 128 GB olan modeli de olsa keşke dedim ama sonuçta ne kendim nede çevremde Ainol kullanan olmadığından 650 TL verip bu riski üzerime almadım.
    Ama almadım diye ürünü eleştirmek hakkınıda kendimde görmüyorum.
    Bir arkadaş almış ve sorunlar yaşamış gibi yazmış ilgili arkadaşta forumda kendisiyle ilgilenmiş gözükmekte, alıp kullananlar oldukça aynı sorunlar yaşanıyorsa işte o zaman zaten ürün için bir tespit yapılabilir.
    Ben Dark marka bir çok ürün aldım ve kullandım halada kullanmaktayım sıkıntı yaşamadım dark temsilcilerinin ilgiside soru sorduğumdaer zaman süper oldu,yani sonuçta o markada çok tanınan bir marka değil ama mesela 150 TL ye aldığım Android USB box mükemmel çalışıyor ve iş görüyor.Şu sebeple bu örneği verdim aslında bazen riski almakta gerek ama açık söylemek isterim ki bende tanınmayan bir markanın ürününü alacaksam öncelikle ucuzsa tercih edenlerdenim çünkü ürün ve satış sonrası ilgi iyi olunca sonrasında ben artık onların müşterisi oldum demektir.
    Son olarak 1990 lı yılların sonlarında Hayatımıza giren Samsung marka telefonların o yıllarda Ericsson ve Nokia telefonların tabiri caiz ise çakmalarını yaparak ucuz telefonlar satarak marka tutundurma politikası izleyip sonrasında bugünlere geldiğini unutmayalım.
    Birde Çinde şu an en çok üretilip satılan ve ithal edilen Telefon markasıda Xiaomi yani ne Samsung ne Sony incelemenizi öneririm.
    Saygılarımla,

• Merhaba Arkadaşlar,
    Ürünün kutusundan çıkan tüm aksesuarların fotoğrafları konuda paylaşılmıştır.
    Bu fotoğraflara bakarak ürünle beraber gelen USB kablonun nasıl bir şey olduğunu anlayabilirsiniz.

Daha önce de defalarca dile getirdiğimiz ama anlaşılmayan bir konuyu daha tekrar açıklamak istiyorum:
    İşletim sisteminin herhangi bir dizüstü veya masaüstü bilgisayarda kurulu olan Windows 8.1 işletim sisteminden hiç bir farkı yoktur.
    *.exe uzantılı programları Ainol iNovo W8'e yükleyebilirsiniz.
    (Ürüne ait görselleri incelerseniz, cihaza yüklemiş olduğumuz programları görebilirsiniz.)

Bilgisayarınız için edindiğiniz programları Ainol iNovo W8'e yükleyebilirsiniz.
    Ainol iNovo W8'de normal Windows 8.1 işletim sistemi yüklüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ainolTürkiye -- 14 Kasım 2014; 3:08:36 >
  • atillaahmetalp kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    İstanbul'da yalnızca bir teknik servisimiz vardır.
    (Şimdilik.)
    İstanbul'daki teknik servisimiz Bağcılar'dadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ainolTürkiye -- 14 Kasım 2014; 3:14:05 >
  •  Ainol iNovo W8 - Ana Konu

Ainol iNovo W8 - Ana Konu

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,
    Bu fotoğraflara bakarak ürünle beraber gelen USB kablonun nasıl bir şey olduğunu anlayabilirsiniz.

AinolTürkiye, konuyu baştan buyana takipteyim resimleride gördüm zira sorduğum sorunun cevabı bu değildi ! ve sadece sizlere değil kullanan arkadaşlarada sordum cevap beklemekteyim, ama uslup konunun başından beri yanlış her soru sorana yorum yapana cevabınız hazır, kendi kanaatimce ürünü almaktan vazgeçtim,2 sayfadır yazılanları sorulanları gelen cevapları okuyan arkadaşlar,misafirler anlamıştırlar,sorduğum sorular çok basit ve anlaşılmayacak bir tarafı yok kutu içeriğini bende görmekteyim herkez gibi ve cihazı alan forumda bir kaç kişi var bu yüzden ya siz yada kullanıcılar cevap vermedikçe sorumun cevabını malesef alamamaktayım,bilindiği üzere yeni bir usb 3.0 hdd aldınız içerisinden çıkan kablo resimde görüldüğü gibidir, sizlerin satmış olduğu cihazdaki giriş hdd lerdeki gibi ! o zaman cihaza hdd nasıl bağlanacak ? yada otg kablosu gibi bir kablo yardımı ile bağlanacak,verim nasıl olur !

otg kablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 14 Kasım 2014; 11:50:19 >

• quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

AinolTürkiye, konuyu baştan buyana takipteyim resimleride gördüm zira sorduğum sorunun cevabı bu değildi ! ve sadece sizlere değil kullanan arkadaşlarada sordum cevap beklemekteyim, ama uslup konunun başından beri yanlış her soru sorana yorum yapana cevabınız hazır, kendi kanaatimce ürünü almaktan vazgeçtim,2 sayfadır yazılanları sorulanları gelen cevapları okuyan arkadaşlar,misafirler anlamıştırlar,sorduğum sorular çok basit ve anlaşılmayacak bir tarafı yok kutu içeriğini bende görmekteyim herkez gibi ve cihazı alan forumda bir kaç kişi var bu yüzden ya siz yada kullanıcılar cevap vermedikçe sorumun cevabını malesef alamamaktayım,bilindiği üzere yeni bir usb 3.0 hdd aldınız içerisinden çıkan kablo resimde görüldüğü gibidir, sizlerin satmış olduğu cihazdaki giriş hdd lerdeki gibi ! o zaman cihaza hdd nasıl bağlanacak ? yada otg kablosu gibi bir kablo yardımı ile bağlanacak,verim nasıl olur !

otg kablo

Aslında her şey o kadar açık ki, bu konu neden bu kadar uzadı anlamak güç.
    Cihazın kutusundan çıkan USB kabloyu cihaza bağlayacaksınız.
    HDD kablosunun ucunu ise, cihaza bağladığınız kabloya bağlayacaksınız.
    Bu durumda HDD'nizi bir performans kaybı olmadan kullanabilirsiniz.

Biz burada bu konuyu sorulan sorulara cevap vermek için açtık.
    Elbette her sorulan soruya bir cevabımızın hazır olması oldukça normaldir.
    Konunun başından bu yana yapılan haksız eleştiriler nedeni ile her yazılana temkinli yaklaşmak zorunda bırakıldık.
    Bunun yanı sıra konuyu incelemeden,
    onuda cevabını bulabileceği soruları özel mesaj olarak gönderenlerin tavırları da bazen bizi normalin dışında davranmaya zorluyor.

Burası konunun buz dağının görünen yüzü.
    Bir de konun görünmeyen yüzü var.
    Rakipleri ve rakiplerle beraber hareket edenleri de unutmamak gerek.
    Ainol olarak gerek buradan gerekse farklı forumlardan öyle özel mesajlar alıyoruz ki, bizim yerimizde başka birileri olsa, inanın tutumları çok daha farklı olurdu.

Bize E-Posta göndererek:
    "Bana şu model cihazınızdan bir tane hediye edin, yoksa forumlarda bu cihazı yerden yere vururum" diyenleri bile gördük.
    Örnekleri o kadar çok çoğaltabiliriz ki.

Sonuç olarak, seçim elbette son kullanıcınındır.
    Bizlere ise, son kullanıcının seçimi ne olursa olsun, katılmasak bile saygı duymak düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ainolTürkiye -- 14 Kasım 2014; 12:14:54 >

• quote:

Kullanan arkadaşlar ürün içerisinden usb 3.0 kablo çıkıyormu ? cihazda mı terslik var bendemi ? usb 3.0 portu bu şekilde ise hdd kullanabilmek için kablo iki ucuda aynı olması gerekiyor !

Normal hdd içerisinden çıkan kablo resimdeki gibi

bir usb 3.0 kablosu ile başa çıkamıyor hangi ucu hangi slota takacağını anlayamıyorsan sen hiç evlenme kardeş

• @ eofdred

Arkadaşım usb kablosu ile başa çıkamamak değil,benim sorduklarımdan ne anladın yazda okuyanlar da ben de anlayayım.Mobil cihazdan bahsediyoruz,sen hiç usb 3.0 ara kablosu ile bağlantı yaptınmı onu yaz, varmı hızda vs.. de değişiklik yazda merakımız gitsin, bilmiyorsanda yorum yaparken lafın nerelere gittiğine dikkat et yazma,

@ AinolTürkiye,

Yazdıklarınızda haklısınız,haklı olabilirsiniz,bende son kullanıcı olarak aklımdaki şüpheleri götürmek için soruyorum, direk bağlantı yapabilmek açısından sordum otg ile bağladıktan sonra kısacası tek kablo ile işi çözemekten bahsettim, yoksa en dandik cihazlar bile otg ile bağlanabilmekteyiz, illa bağlantı olacağındanda değil sonuçta windows kablo bağlamadanda atarız içerisine,vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim,

Cihaz kendi halefinde tek tir f/p ürünüdür, bu gün gold bilgisayara ürünü incelemek ve cihaz hakkında tatminkar olduğumda cihazı alacaktım ki gold yetkilisi bana kutu içerinde şarz kablosu çıkmadığından vs... den bahsetti ürünü gösteremedi, bunuda belirteyim,

Cihazda bana göre tek eksik yönü dahili hafıza 64 değilde 32 gb olması,ram vs.... takıntım yok,bundan önceki cihazım asus t100ta idi satma nedenim yeterli hafıza, dışarıda güneşli havalarda ekran parlaklığının yeterli olmamaması, cihaz kaygan materyalden yapıldığı için düşmelere çok müsait olması idi,bunları göz önünda bulundurduğumda benim için şu an piyasada f/p ürünü ainol gözükmektedir.

Yazdıklarınızın bir çoğuna katılıyorum, eğer herkez özel mesaj ile işini halletmeye çalışırsa forum amacının dışına çıkmış olur, bu yüzden soruları buraya yazarak sordum,ama bazı arkadaşlar gördüğümüz gibi salak muamelesi yapmakta buda yanlış, ben karışıklığı sevmeyen düzenli simetri yaşamayı seven kişiliğe sahip sıradan bir insanım,hdd kablosunu takamayacak kadarda salak değilim bu cihazlar mobil cihazlar kulaklık için kablo bağla şarz için kablo bağla hdd için bağla masa üstü pc den farkı kalmıyor, yeni bir cihaz çıktığında hep yenilik beklemekteyiz,gördüğüm anladığım kadarı ile usb 3.0 portunun normal usb boyutlarında olmamasının sebebi cihazın inceliğinden ödün vermemek için yapılan bir çalışma,resimde görüldü üzere usb portları baya şişiriyor cihazın,hakkımızda hakkınızda hayırlısı olsun, yazdıklarımdan sormuş olduğum sorunlardan rahatsız olanlar kusuruma bakmasın. soruyu yanlış sorduğumu düşünüyorum ve benim gibi aklına takılanlar için farklı bir forumdaki arkadaşımızın yorumu güzel,

http://forum.thgtr.com/diger-bilesenler/usb-3-0-cogaltici(hub)-veya-kablo-tavsiyesi/

Kaliteli kablo alın güzel tavsiye. Soketin yerine tam oturması kabloların kıvrılıp hasar görmemeleri gayet yerinde nedenler.
    Ancak küçük bir düzeltme yapmak gerekebilir.
    Kablo kalitesi daha güvenli bağlantı yapabilir ama hızı hemen hiç etkilemez. Digital bağlantıda hız bağlantı protokolü cihazların hızları tarafınan belirlenir.

• Ainol hakkinda kullanici olarak yorumum bence ainol f/p orani cok iyi cihazlar sunuyor. 2 sene once batch 1 crystal aldim hala kullaniyorum. Modern combat 4 u bile bitirdim. Yetkiliye cok yuklenmisler. Almayi dusunen arkadaslar bakmayin siz onlara imkaniniz varsa alin. zaten bu forumda herkes karun kadar zengin atip tutuyorlar. Ogrenci arkadaslara ozellikle bayanlara tavsiye ederim. Sahsen cihaz cok hos duruyor. Teknik serviste iyi ben sorun yasamadim. bildiklerim paylasmak istediklerim bu kadar. iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat ne olacak?
  • caprice C kullanıcısına yanıt
    Cihazın kutu içeriğinden OTG kablosu ve şarj cihazı çıkmaktadır.
    İlk mesajımda "Kutu İçeriği" başlığı altında cihazın kutusundan çıkan bileşenlerin fotoğraflarını paylaştım.
    Size cihazın kutusundan şarj kablosunun çıkmadığını nerede söylediler?
    Bu konuda bize yardımcı olursanız, bizde elimizden geldiğince yanlışlıkları düzeltmeye çalışırız.
  • ainolTürkiye kullanıcısına yanıt
    Bahçelievler gold mağazasında, tabletleri dolaşırken ainolu göremediğim için fazladan çeyrek tur daha atınca eleman yardımcı olabilirmiyim diye sorduğunda bende ainol tablet aradığımı görmem mümkünmüdür diye sorduğumda eleman bana kutu içinden şarz cihazı çıkmadığınından hatta yanında bayan elemandan teyyit alarak bilgi verdi bende polemiğe girmemek için mağazan ssd alarak çıktım.50 TL indirimli alacaktım ürünü nasip.
  • quote:

Bahçelievler gold mağazasında, tabletleri dolaşırken ainolu göremediğim için fazladan çeyrek tur daha atınca eleman yardımcı olabilirmiyim diye sorduğunda bende ainol tablet aradığımı görmem mümkünmüdür diye sorduğumda eleman bana kutu içinden şarz cihazı çıkmadığınından hatta yanında bayan elemandan teyyit alarak bilgi verdi bende polemiğe girmemek için mağazan ssd alarak çıktım.50 TL indirimli alacaktım ürünü nasip.
    Gold Bilgisayar mağazasında size neden böyle bir şey söylendi bilmiyorum ama ben konuyu gerekli yerlere ilettim.
    En kısa zamanda konuyla ilgili ne gerekiyorsa yapılacaktır.
    Ürünü Gold Bilgisayar'ın internet sitesi üzerinden veya diğer satış noktalarımızdan satın alabilirsiniz.

• ainolTürkiye kullanıcısına yanıt
    Bende bir anlam veremedim, forumlarda gold bilgisayar üzerinden ürünü alan kişiler de bir sıkıntı yok,ama mağazalarda personele yorum yaptığınızda karşısındaki kişilerin bilgi ve becerilerini ne bildiklerini bilmeden profesör kesiliyorlar o yüzden tartışmaya girmek istemiyorum.

3 kişi gittik o gün oraya, ürünü göremedim.Golda güvenipte alamadım indirimim olmasına rağmen indiriminde zamanı geçti kullanamadık,mağaza veya kart kampanyalarını bekliyorum uygun bir şey bulur bulmaz almak istiyorum.

3G li 64 gb hafızalı windows tablet getirmeyi ve satmayı planlıyormusunuz ?
  • quote:

Bende bir anlam veremedim, forumlarda gold bilgisayar üzerinden ürünü alan kişiler de bir sıkıntı yok,ama mağazalarda personele yorum yaptığınızda karşısındaki kişilerin bilgi ve becerilerini ne bildiklerini bilmeden profesör kesiliyorlar o yüzden tartışmaya girmek istemiyorum.

3 kişi gittik o gün oraya, ürünü göremedim.Golda güvenipte alamadım indirimim olmasına rağmen indiriminde zamanı geçti kullanamadık,mağaza veya kart kampanyalarını bekliyorum uygun bir şey bulur bulmaz almak istiyorum.

3G li 64 gb hafızalı windows tablet getirmeyi ve satmayı planlıyormusunuz ?

Anladım.
    Ben gerekli yerlere gerekli bildirimleri yaptım.
    Umarım konuyla alakadar olurlar.

4G'li bir cihaz çalışmamız var ama cihaz henüz tasarım aşamasında.
    Cihazın tasarımı tam olarak ne zaman tamamlanır, üretim ne zaman yapılır ve Türkiye'ye ne zaman sevk edilir net bir bilgimiz yok.
    Lakin cihazın kısa vadede satışa çıkamayacağı kesin.

• Benim aklımda hep bir nokia 2520 almak vardı aslında.
    Ipad ve zartroid almak istemiyorum bu yüzden vakit buldukça (pek bulamıyorum) foruma girip WP tabletlere göz atıyorum.
    Asus ve Toshibanın çıkardığı cihazlardan farkındayım.
    Ainol cihazları hayatım boyunca ne gördüm ne ettim. tanıdık olmayan yeni bir marka gözüyle bakıyorum.

Merak ettiğim sayın yetkilinin başından beri olan tutumunun sebebi!
    Sizlerin reklama ihtiyacını varken, siz burada müşterinizi dövüyorsunuz?
    Bu nasıl iş?
    Forum donanımhaber sizin ana satış kaynağınız değil biliyoruz ama google'da arama yapan bu yazıları okuyacak.
    Daha sabırlı, daha açık cevap vermeniz gerekmez mi?
    Bazen düzgün cevap veriyorken, bazen soruya muamma bir cevap veriyorsunuz, "kablo görüldüğü gibidir demek" ne demek?
    Resim eksik çekilmişse ne olacak, nice profesyonel firmalar bu hataya düştü!
    Bu kablonun adam gibi bir adı vardır, gerekirse universal kodunu verirsiniz, meraklısı girer googledan aratır bulur.
    Uzun uzadıya cevap yazmanız yanlış, kısa ve öz cevaplarla hedefinize daha kolay ulaşacağınıza inanıyorum.

Çeşitlilik iyidir, umarım rekabetinizle diğer firmaları zorlar biraz fiyat kırmalarını başarırsınız.

Ben sevindim böyle yeni firmaların ülkemize gelmesine.
    Hayırlı satışlar dileklerimle.

• Cihazdan almak isteyenler Hızlıal BKM kampanyasında anın da 30 tl indirim yapıyor + finansbank kartlara 500 tl üzeri 50 tl para puan veriyor,bende finans olmadığı için sadece bakıyorum axess kampanyalarını bekliyorum.

http://www.hizlial.com/ainol-inovo-w8-8-32gb-beyaz/10525272

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 18 Kasım 2014; 9:39:59 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.