Şimdi Ara

Ainol iNovo W8 - Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
14.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Reeder f/p olarak ve fiyat bazinda daha uygun .. Microsoft un ozel olarak is birligi yaptigi bir firma.. Ayrica bimeks teknosa vb magzalarda canli olarak incelemekte mumkun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ainolTürkiye

quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

quote:

quote:

quote:

quote:

Böyle tabletleri böyle fiyatlarla gördükçe bi yurtdışı sitesinden alasım geliyo. 350-400 lira civarına aynı cihaz alınır. Belki de daha ucuza. Core M bi gelsin de fiyatlandırmaya göre %99 yurtdışından yapıştıracam siparişi...

Düzenleme :http://www.ebay.com/itm/Windows-8-1-Ainol-INOVO8-8-Tablet-PC-2GB-32GB-HDMI-Dual-Camera-Bluetooth-/371160478721?pt=US_Tablets&hash=item566ae37401

http://www.amazon.com/gp/product/B00FEE7B1I/ref=s9_simh_gw_p147_d1_i3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0R25W07JP5TRF3HFAF9S&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1688200382&pf_rd_i=507846

Yurt dışından ürün satın alan bir çok insan var.
    Bunların çok büyük bir kısmı cihazları arızalandığı zaman kendi başlarına kalıyorlar.
    Garantisiz ürünlerini yaptıracak bir teknik servisi çoğu zaman bulamıyorlar.
    Bulduklarında ise küçük arızalar için bile ciddi rakamlar ödüyorlar.
    Hal böyle olunca da alınan cihazın astarı yüzünü geçiyor.

Eğer ürün kısa sürede arızalan8yosa siz nasıl 2 yıl garanti verebiliyosunuz ? Kaldı ki kısa sürede arızalanabiliyosa garantili olması da önemli değil. Ben dahil kimse sürekli garantiyle haşır neşir olmak istemez. Casper f/p ürünü olarak 400 liraya tablet getirmişken bu ürün bana göre çok pahalı. Hele ki 800 lira civarında t100'ler varken ve de t100'ün açık kutusunu 574 liraya almışken

Ben ürünün kısa sürede arızalandığını söylemedim ki?
    Siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız.
    Ayrıca yalnızca Ainol markalı ürünlerden de bahsetmedim.
    Ben bir genelleme yaparak, bir çok farklı marka ve modelli üründen bahsettim.
    (Bahsettiğim şey yalnızca tablet bilgisayarlar için de geçerli değil, diğer elektronik ürünler için de geçerli.)
    Örneğin sık sık teknik servisimize Ampe ve Pipo markalı tablet müşterileri tarafından cihazlarının onarılmaları yönünde talepler gelmekte ve cihazlarını yaptıracak bir yer bulamamaktan dert yanmaktalar.

Elektronik cihazlar her zaman kendi kendilerine bozulmazlar.
    Kullanıcıdan kaynaklanan sorunalrda söz konusu olabilir.
    Örneğin bir tablet sahibinin çocuğunun tableti düşürüp tablet ekranının kırılmasına sebep olması gibi.
    Bu durum da ne yapacaksınız?

Bizden veya bir başkasından, her ne satın alırsanız alın, bizim önerimiz garantili bir ürün satın almanızdır.

İyi de ben sizin ürününüzün yurtdışı satış linkini verdim. Sizin genele göre değil o linkteki ürüne göre yorum yapmanız gerekir. Yani ben anlamak istediğim gibi anlamıyorum. Siz anlatmaya çalıştığınız gibi anlatmak istiyosunuz Ayrıca bahsettiğiniz gibi ekran kırılırsa bunun kullanıcı hatası olduğunu söyleyerek ücretli tamir edeceğinizi de biliyoruz. Bu durumda garantinin bi önemi yok. Garantili ürün satın almak elbette önemli fakat fiyat konusunu bu yüzden es geçmez hiçkimse. Garantili ürün olarak da seçenekler mevcut. Buyrun :http://www.vatanbilgisayar.com/wt8-intel-atom-z2760-133-ghz--2gb--32gb-8-bt-cam-win8.html?srt=UP#ozellikler . Toshiba gibi bi marka daha zengin kutu içeriğiyle (microsoft office) neredeyse aynı özelliklere sahip cihazı 100 lira farkla sunuyosa - ki bu forumdaki biçok insan çin malı fason ürünlerin sorun çıkaracağını bilir- fiyat politikanızı gözden geçirmekte fayda var derim Araştırılırsa daha uygun fiyatlı ürünler de bulunur muhtemelen. Benim değinmek istediğim nokta tam olarak şu : Eğer bu ürünü tercih edeceksem cezbedici bi tarafı olması lazım. Ya iyi bi marka olacak, ya da fiyatı gerçekten uygun olacak. Ben fiyat politikanızı gözden geçirmenizi öneririm. Diğer türlü forumda fazla satış yapabileceğinizi sanmıyorum. Ben yine insaflı eleştiri yapıyorum. Bi kaç tane sıcak fırsatlar müdavimi bu konuyu görse neler der kim bilir

Siz eleştiri yapmıyor, markamıza hakaret ediyorsunuz.
    Bu yaptığınıza da "insaflı eleştiri" diyorsunuz.
    Bizim markamızın iyi bir marka olmadığını kastederek, uygun fiyat önerisinde bulunuyorsunuz.
    Hiç elinize Ainol iNovo W8 alıp baktınız mı?
    Ürünün kaliteli mi yoksa kalitesiz mi olduğunu nereden biliyorsunuz?
    Anladığım kadarıyla siz sırf marka olduğu için aynı ürüne daha fazla ücret ödemeyi tercih edenlerdensiniz.
    Lakin ben herkesin sizinle aynı düşünceyi paylaştığına inanmıyorum.
    Elimde Apple, Samsung ve Sony dahil olmak üzere bir çok markanın bir çok orijinal ürünü mevcut.
    Bunların üzerinde Made in China yazıyor.
    Bir ürünün Çin'de üretilmesi, o ürünün kötü olduğu anlamına geliyorsa -ki sizin deyiminizle öyle, o zaman piyasada hiç kaliteli ürün yok.

Ainol ürünleri 130'u aşkın ülkede satılan bir markadır.
    Siz tercih edersiniz, etmezsiniz bu sizin seçiminizdir.
    Seçiminize katılmasak da saygı duyuyoruz.
    Lakin her ne olursa olsun markamızı küçümseyemez ve hakaret edemezsiniz.
    Sonuç olarak piyasada her türden ve her fiyatta ürün mevcut.
    Herkes piyasadaki aynı ürünü tercih etmiyor.
    Herkesin kendisine has seçim nedenleri var.
    Örneğin ben bir daha kesinlikle Samsung markalı bir ürün satın almam.
    Kendimce nedenlerim var.
    Bırakında insanlar kendi seçimlerini kendileri yapsınlar.

Bir ürünün arızası garanti kapsamı dışında dahi olsa, ürünün arızasının giderilebileceği bir teknik servisinin olması gereklidir.
    Geçenlerde bir tanıdığımızın teknik servisine Ampe markalı bir tablet bilgisayar göndermişler.
    Ürünü yurt dışından satın almış. Cihaz satın alınalı 3 ay olmuş.
    Cihazda sorun olmuş.
    Arıza, cihaz garantili olsaydı dahi garanti kapsamı dışında onarılacak türden.
    Firma ile irtibata geçmiş, kesinlikle tableti onarım için göndermemesi gerektiğini söylemişler.
    Bir de not iletmişler, siz ürünü bulunduğunuz yerde yaptırın, ücretini biz öderiz demişler.
    400 TL'ye aldığı ürünün arızası 200 TL'ye onarılmış.
    Faturayı firmaya göndermiş, ve firma geri dönüş yapmamış.
    Son kullanıcı kendileri ile iletişim kurma çabalarına devam etmiş lakin yine cevap alamamış ve o sırada tablet bir kere daha arızalanmış.
    Sonrası malum.
    Evet bu durumlar her zaman olmaz. Lakin olduğunu düşünelim?

Unutlmaması gereken, kimse insaları ürünlerini satın almaları konusunda zorlamıyor.
    Dileyen tercihini yapar ve dilediği yerden dilediği ürünü satın alır.
    Kimi yurt dışından ürün satın alırken, kimi de ısrarla buna karçı çıkar.
    Bu tercih ve seçim meselesidir.

Ainol Elf 2 tableti 2.5 sene önce 320 TL. vererek aldım ve hala kullanıyorum. Pil kapasitesinde biraz ekslme var ve onun haricinde bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Düşünen arkadaşlara almalarını tavsiye ederim. Bence dandik çin markalarıyla Ainol'ü karıştırmayın derim.

• bende ainol novo tablet aldım ama anamdan emdiğim süt burnumdan geldi cihaz sadece oyun oynuyor internete girmeye çalıştın mı pert sayfa açılmaz açılsa video oynatmaz android sıfırladım değişen olmadı versiyon değiştirdik yine olmadı artık en son dayanamadım kırmadan önce servise yolladım 15 gün oldu ordanda ses yok iade istiyorum arkadaş yine ainol alıcam ama win 8 olanını ama bu cihaz bana geri gelirse ilk bir hafta satıldı satıldı yoksa vercem benim çocugun eline o bir haftada onun suyunu çıkarır bende oturup zevkle izleyeceğim.
  • Uc sene once ainol tablet aldim kardesim hala kullanabiliyor taş gibi cihaz satiyolar bi kere bile teklemedi ainol parasinin hakkini veriyor kafaniz rahat olsun

• serkan_emp S kullanıcısına yanıt
    1 -) Casper kadar kotu bir marka yok Bu ulkede Alan herkes pisman Ben dahil ! Tab degil laptop unu aldim ! Aldiktan bir saat sonra ekran karti yandi ve servis ekran kartini isitip Geri yolladi! Sonuc ! Elimde patladi!
    2-) vatana gittim Casper in o savundugun tabletini ekrana dokundum ekran LCD ye deydi ekran cizik cizik oldu ! Klavyesini test edem dedim a ya bastim g Yi tikladi ! Wifi baglanmadi ! Ekrandaki olu piksellerde cabasi !
    3-) bluestacks I bile acmadi acmayi birak yukleme bile yapmadi!
    4-) vatan daki calisanlarin uyarisi ile hemen casperdan uzaklastim ! Baska tab alip kasaya gittigimde onlarca insanin o tabtan sikayetci oldugunu Bu yuzden o cihazi satistan cektiklerini ogrendim ! Kisaca magzadan kaldirdilar cihazi ! Casper mi koskaca bir cop ! Windowsta 1gb ram mi? Bir halta yaramaz cogu uygulama 2gb ram istiyor.. Ornek bluestacs ! O yuzden sinirlenme.. Azicik arastir.. Koru korunede bir markayi savunma.. Ainol koskaca bir firma kendi adiyla satis yapiyor kendi uretiyor tasarliyor vs.. Casper ne yapiyor? Ithal et etiket bas sat.. Tasarimi yok.. Hali hazirda 90 dolara satilan urune etiket basip satiyor.. Casper in servisi yazilimi kadar kotu berbat baska bir firma yoktur Bu dunyada.. Nokta

• serkann2020 S kullanıcısına yanıt
    serkann2020, ağzın var konuşuyorsun sadece. Üstelik Casper'ı Ainol ile kıyaslıyorsun. Eline sağlam kaynaklar al ve lütfen aklını sallamayla değil, o kaynakları kullanmayla çalıştır.

Hala 32gb tan bahsediyorsun.. Diğer yazdıklarıma da cvb versene ? Casper in win li tabletini nasıl f/p olarak lanse edip milleti kandırırsınız ? Video çekip koy bakalım bluestscs açacakmı casper ? Olu pikselsiz cihazını bulda göster.. Casper ın ana konusu olu pixel wifi şikayetleri ile dolu.. Birde batarya ile ilgili video çek sana zahmet 2 saatte bitecek mi yoksa verdiği değerleri karşılayacak mı.. Sallamasyona dayalı yorumlar yapmayın .. Heryeri ekranı dahil plastik olu pixsel canavarı wifi sorunlu bluestacs ı bile açamayan 1gb ramli (ekran kartına aktardığını saymıyorum) ki aktardığı ile birlikte 512-600 mb kullanıcıya kalır.. O tableti sakın ama sakın f/p olarak lanse edipte milletin gunahına girme..keza biri alır o sıkıntıları çeker sana bol bol sover

• serdaresenturk kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen kimin klonusunda atlıyorsun hemen ? Bence sen araştır bilgilen boş muhabbet etme

Benim araştırma veya bilgiye ihtiyacım yok. O kötülediğin ürünü bizzat kullanıyorum. Ne ölü pixel gördüm, ne bataryasının 2 saatte bittiğini gördüm ne de 16 GB kapasiteli bi hafıza gördüm. Kablosuz ağ bağlantısı sorununa denk gelmedim fakat Casper Destek sitesindeki resmi sürücüsü ile bu sorunu çözen arkadaşları da gördüm. Dolayısıyla 10 numara hikaye yazıyorsun, bunu anlıyoruz burdan

2gb ramli sarj aleti girisi ayri olan tam boy USB ve ayri hdmi yeri olan ekrani cam olan (plastik degil) marka olan daha uygun fiyatli baska bir urun goster f/p olup olmadigina bakalim.. Aionol nere Casper nere .. Kulvarlar farkli bir kere.. Casper a karsi f/p olarak Reeder in win Li 8 inch tableti var.. Oda Casper I kirbacliyor.. 3g Li cihaz..

• Casper incelemeni okudum hatta orda msj bile yazdim .. Daha konunla ilgilenmiyorsun anlasilan.. Herkesin sikayeti ve canli olarak incelememden sonra vaz gectim iyikide vaz gecmisim

• serdaresenturk kullanıcısına yanıt
    Hala bos bos konusuyorsun varsa tabletin yap incelemeni koy millette gorerek alsin.. Bos beles yazma ...ben canli canli inceledim ve hemen uzaklastim... SEN memnunsan yap video incelemeni koy kanitla f/p oldugunu.. Son cvb im Sana cunki yirtik dondan cikar gibi ciktin..

"Boş beleş" ?? Şu anda ondan yazıyorum. Sen canlı canlı incelemişsin, ben sömürmeye başladım artık cihazı, dolayısıyla senden daha fazla bilgiliyim bu ürün hakkında. İncelemeye gerek yok, serkan_emp'in yazısında ürün hakkında her türlü detay mevcut. Yırtık dondan da çıkmadım, ben gördüğüm yanlışı düzeltiyorum. Ayrıca Ainol'u da kötülemiyorum, yanlış anlaşılmasın :)
    Casper ilk ciktiginda Casper in kendi sitesinde bile 16gb yazildi.. Sonradan hatali yazim duzeltildi.. Ben o yorumu yaparken 16gb gozukmekte idi.. Sonradan duzeltildi..bunu bilmemeniz casperi NE kadar arastirdiginizi gosteriyor..simdi sanirim diger yazdiklarima verecek bir cvb iniz yok.. Casper 1gb ramli plastik tabletler arasinda f/p degil cunki Microsoft destekli Reeder var 3g Li olarak karsisinda.. 1yillik office 1tb blut alani ayda 60 dk tum dunya ile ucretsiz konusma 1yil boyunca... Ayrica kendi konunuzu kirletin ainol konusunu degil.. Ainol u birde casperla karsilastirmissin cok buyuk hata..

• Ainol 2gb ddr3 ram 32gb Samsung ssd HDMI port USB 3.00 port dc-v port office 360 uyeligi .. Ekran cam kameralar gercek degerinde fiyat 649 tl
    Casper 1gb ram 32gb ssd (marka beliRsiz) USB yeri yok . HDMI yok . Sarj ve otg port mini USB.. Kameralar ayni degerde degil . 5 dolarlik klawye hediyesi var oda a ya basinca g ye tikliyor..ekrani plastik ustune hafif basinca ekran LCD ye degip cizgi cizgi oluyor.. Wifi sorunu olu pixel sorunu baslica bilinen sorunlari.. Marka degil cinden bilinmeyen yeni piyasaya girmis bir firmanin cihazina etiket basip satiliyor fiyat 399 tl ..
    Artik arastiranlar karar vericek hangisi f/p hangisi uzun omurlu hangisi cop

Duzeltme ; office 365 casperda da varmis ve yeni kronik sorunlar bas gostermis..yon sensorleri calismiyor (ekran donmuyor) ve haporlerdeki cizirti.. Buda casperin NE kadar f/p oldugunu kanitliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkann2020 -- 30 Aralık 2014; 15:13:34 >

• Kıyak cihaz. Kullanan, kalitesinden memnun olan var mı ? Yorumlarınızı bekliyorum. Almayı planlıyorum.
  • Yurtdışından tablet ve başka elektronik eşya almak çok riskli fazladan paranız yoksa almayın!
    Ancak aksesuar hediyelik eşya işine yarar

• BURADA fiyatı düşmüş.
    Takibe aldık. Bakalım nereye kadar inecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallim55

BURADA fiyatı düşmüş.
    Takibe aldık. Bakalım nereye kadar inecek?

Çoğu sitede o fiyatta şu anda. 500lira civarına düşerse çok güzel bir tablet.

• Ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Kullananlardan yorum bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.