Şimdi Ara

Ainol iNovo W8 - Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
14.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toshiba encore wt8 499 tl vatanda .. Ainol fiyat dusurmesi lazim yoksa satamaz.. Suan Ben bile yurt disindan baska bir marka alabilirim.. 90-160 dolar arasi bir suru kaliteli cihaz var dual boot.. Hem android hem win 8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ainol iNovo W8 Bluetooth Klavye / Deri Kılıf / Stand satılıktır,toplamda 3 sefer kullanılmıştır,1 sefer şarz edilmiştir,

Fiyatı 50 TL dir,Ainol tr den alınmıştır.

http://www.ainol.com.tr/iNovoW8Case.html

Ainol iNovo W8 - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 20 Mart 2015; 10:29:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ainolTürkiye

Ainol Türkiye Ainol iNovo W8 ürününü satışa sunmuştur.

Lütfen Dikkat!
    Önemli Uyarı:
    Lütfen bu ürünü Ainol Türkiye satış noktaları dışında bir yerden satın almayınız.
    Yurt dışından getittireceğiniz veya Ainol Türkiye satış noktaları dışından satın alacağınız cihazlar:
    Ainol Türkiye garanti kapsamı dışındadır.

******************************Ürün Özellikleri:******************************
    Temel Özellikler:
    Marka: Ainol
    Model: iNovo W8
    Renk Seçenekleri: Siyah ve Beyaz
    İşletim Sistemi: Windows 8.1 (Orijinal)
    İşlemci Markası: Intel
    İşlemci (CPU): Z3735D Quad Core
    Ekran Kartı (GPU): Intel HD Grafik Kartı
    Çekirdek Sayısı: Dört Çekirdek - Quad Core, 1.33-1.86GHz

Depolama:
    Ram: 2 GB DDR3L
    Dahili Bellek: 32 GB EMMC

Ekran:
    Ekran Tipi: IPS, Kapasitif (10 Nokta)
    Ekran Boyutu: 8 inç
    Ekran Çözünürlüğü: 1280 x 800 (WXGA)
    Video Çözünürlüğü: 1920 x 1080 Max.

Ağ:
    Ağ Desteği: WiFi ve Harici 3G
    WiFi: 802.11b/g/n Kablosuz Internet
    3G: Dahili 3G yok. (Harici 3G Desteği)
    Desteklenen 3G Modemler: Tüm 3G Modemler
    Bluetooth: Var

Kamera:
    Kamera Türü: Çift Kamera (Ön ve Arka)
    Arka Kamera: 5.0 MP (500W)
    Ön Kamera: 2.0 MP (200W)
    Video Kayıt: Var

Genel Özellikler:
    Çalışma Ortamı: -10'C - 45'C
    Pil Kapasitesi: 3500mAh
    Bekleme Süresi: 45 Gün (Standby Mode)
    Pil/Çalışma Süresi: 6 saate kadar video oynatma
    Pil/Çalışma Süresi: 6 saate kadar internette gezinme
    Pil/Çalışma Süresi: 28 saate kadar müzik dinleme
    Şarj Adaptörü: 100-240V 5V 2A
    YouTube: Destekleniyor
    Hoparlör: Destekleniyor
    Mikrofon: Destekleniyor

Diller:
    Dil: Tüm Diller

Boyutlar:
    Ürün Boyutu: 20,7 x 13,5 x 9,7 cm / 8,1 x 5,4 x 0,4 inç
    Paket Boyutu: 24.0 x 17.0 x 5.0 cm
    Ürün Ağırlığı: 0,394 Kg
    Paket Ağırlığı: 0,800 Kg

Bağlanabilirlik:
    TF Kart Yuvası: Var
    TF Kart Desteği: 128 GB'a kadar (Micro SD)
    USB Yuvası: Var
    USB Desteği: USB 3.0
    HDMI Yuvası: Var
    HDMI Desteği: Mini HMDI
    Kulaklık Yuvası: Var
    Kulaklık Desteği: 3.5 mm
    DC Yuvası: Var
    DC Desteği: 5V 2A

Desteklenen Formatlar:
    Resim Formatı: JPEG, BMP, PNG
    Müzik Formatı: WAV, MP3, MIDI, AAC, APE, MP2, AMR, FLAC, OGG
    Video Formatı: AVI, 3GP, MP4, MKV, WEBM, MOV, MPG, VOB, WMV
    MS Office: PPT, Word, Excel, Access, Power Point, PDF Okuyucu (Office 365 Hediyemizdir)
    E-Kitap Formatı: TXT, PDF, ePUB
    OTG Desteği: exFAT, NTFS, FAT, FAT32

Ek Özellikler:
    Alarm, Tarayıcı, Takvim, E-Kitap, Wi-Fi, Hesap Makinesi, Yer Çekimi Sensorü

Kutu İçeriği:
    Tablet PC: 1 Adet
    OTG Kablo: 1 Adet
    Şarj Cihazı: 1 Adet
    Kullanma Kılavuzu: 1 Adet

******************************Görseller:******************************

******************************Kutu İçeriği:******************************

******************************Tanıtım:******************************

******************************Sistem Kullanımı:******************************

******************************Office 365 Kurulumu:******************************

******************************Videolar:******************************

quote:

Ainol Türkiye Ainol iNovo W8 ürününü satışa sunmuştur.

Merhabalar,

HızlıAl'dan bir adet sipariş verdim lakin kutu içeriğinde otg kablo vs. çıkıyor mu acaba ? ekran filmi bulabilir miyiz cihaz için yoksa gerek yok mu ?

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 16 Nisan 2015; 14:57:18 >

• burcink kullanıcısına yanıt
    Cihaz elinize geldiğinde detaylı bir inceleme yaparmısın? Özellikle batarya beni çok düşündürüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: serkann2020

Cihaz elinize geldiğinde detaylı bir inceleme yaparmısın? Özellikle batarya beni çok düşündürüyor..

Hocam cihaz geldi lakin farkettim ki Windows bana göre değil satabilirim eğer düşünürseniz. Cihaz güzel lakin windows tablet ihtiyacım var mı yok mu kullanınca fark ettim gerek yokmuş.

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün klavyeli kılıfı nereden temin edilebilir bilen var mı? Sitede gözüküyor ama tedarikçilerde yok.
  • İlgilenenler için kısa bir inceleme:

Artılar:
    Cihaz çok hızlı, evdeki pcden farkı yok denecek kadar hızlı
    32 gb olması güzel size 20 gb gibi bir yer kalıyor
    Usb 3,0 olması avantajlı
    Ekran çöp falan değil gayet kaliteli bir ekran ve dokunmatiği var, Retina ekranlı İpad Air kullanıyorum ekran kalitesi aratmıyor, o kadar iyi
    Kasa sağlam duruyor ve şık
    USBden şarj olmuyor kendi adaptörü var

Eksiler:
    Kesinlikle hiç bir harddiskimi çalıştıramadım, şarjdayken bile hardiskleri çalıştırmadı.
    Hoparlör sesi çok yüksek değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dataman -- 9 Mayıs 2015; 16:25:03 >
  • dataman kullanıcısına yanıt
    Hocam ses driver ile alakali sanirim Ben ainol alacaktim fakat batarya dusuk oldugu icin 90 dolara onda v891w aldim.. Bluestacs ile android calistirinca tablet bangir bangir ses cikariyor isterseniz sizde bluestacs ustunden deneyin

• Bluestacks sadece androidi emule ediyor diye biliyorum, yani windowsla aynı driverları kullanıyor, kendi driverları ile çalışan bir android sisteminin boot edilerek yüklenmesi gerekir, bluestacks sadece windows üzerinden emulasyon yapıyor. Ama test edeceğim, bluestacks ile daha yüksek ses alınıyorsa driver değil belki ama windowsun yazılımsal bir durumundan kaynaklanıyor olabilir.
    Usb üzerinden harddisk çalıştırabildiniz mi?
  • dataman kullanıcısına yanıt
    Hocam kullandigim iki win tablette de durum bu. Via t2 ve onda v891w windowsta dusuk AMA emulator de yuksek ses cikisi veriyor. Maalesef harici hdd yok bende fakat USB vs 64gb calisti

• serkann2020 S kullanıcısına yanıt
    90 dolara onda v891w çok iyi fiyat. nereden aldınız? Fiyat değişmiştir büyük ihtimal ama link atar mısınız? Bir de onda v891w hakkında kısa bilgi verebilir misiniz müsait olduğunuzda ? özellikle ekran kalitesi ve parlaklığı kasa kalitesi vs. selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 14 Haziran 2015; 10:32:00 >
  • hocam hızlıal indirimin bitmesine 10 dakika var, acil cevap verebilirmisiniz, bu ürüne masaüstünde olduğu gibi istediğimiz windowsu windows 7 veya windows 10 yükleyebilirmiyiz, oluyorsa hemen sipariş edeceğim. 499 lira indirimle 475 olacak, iyi fiyat.
  • Cihaz sadece windows 8 ile çalışır, 10'a güncelleme ihtimali yayınlandığında olacaktır, masaüstündeki windowstan hiçbir farkı yoktur. USB gücü harddiski çevirmeye yetmiyor alırken aklınızda bulunsun.
  • Hocam fiyatı 140 dolara çıkarmış . ben gayet memnunum cihazdan. Normal kullanımda bir buçuk gün batarya suresi alıyorum . oyun film vs kasarsam 5 saatten fazla gidiyor şarj. Ekran muazzam çok berrak ve net. Kullanılan panel çok kaliteli. Kasa kalitesi bir Samsung olmasa da iyi. Ekran zaten retina IPS full hd den yuksek çözünürlüğü. Dokunmatik algılama vs çok iyi. Kameraları iyi . ses windows 10 kurdum harika ötesi bir hp laptop kadar muazzam ses veriyor. Özetle ben çok memnunum cihazdan . alabilme imkânınız varsa kaçırmayın derim

• deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Windows 7 kuramazsin dokunmatik çalışmaz ama windows 10 u çok rahat kurabilirsiniz. Ben windows 10 kullanıyorum . tab kendi buldu guncellemeyi.

• serkann2020 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çok sağolun bilgilendirme için.
  • Rica ederim hocam. Aslında batarya 5000 mah olsa ainolda çok guzel bir cihaz fakat nedense artık eski popülerliği kalmadi. Destegide öyle zira ben şuan istesem hem android hem windows kullanabilirim onda v891w da. Gerekli olan bütün dosyalar onda forumlarında var. Onda hem özellik hem destek bakımından bir tik önde şuanda. Birde HDMI olaymis tadından yenmezmis ama olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serkann2020

Windows 7 kuramazsin dokunmatik çalışmaz ama windows 10 u çok rahat kurabilirsiniz. Ben windows 10 kullanıyorum . tab kendi buldu guncellemeyi.

denedinizmi ? normal şartlarda eğer kurulum oluyorsa dokunmatik sorun olmaması lazım. yoksa hiçmi kurulamıyor.
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Soyle aciklayayim bendeki onda tabletin dokunmatik surucusu windows un icinde yok yani onda veriyor ayrica kendi rom u olmadiktan sonra ne internetin ne dokunmatigin hic birsey calismaz. Ozetle windows 7 kuracaksan illa ainolun suruculerini temin edip kendin driverleri windows 7 iso ya gomup kendi driverli windows 7 kalibini olusturacaksin. Ben onda kullaniyorum onda kendisi orjinal windows 8.1 iso sunu veriyor. Yani geri donus yapacagim zaman usb den hallediyorum. Ama ainol yayinlamadigi icin windows 7 riskli tableti cop edebilirsin. O yuzden windows 10 update et. Zaten temmuzda windows 10 a guncellenecek bu cihazlar. Ben windows 10 kullaniyorum gayet memnunum. İso indirme windows 10 u update et. İso lar professional veriliyor lisans olmicak bizdekiler home lisansli oluyor

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.