Şimdi Ara

Ainol iNovo W8 - Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
14.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ainolTürkiye

quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

quote:

quote:

quote:

quote:

Böyle tabletleri böyle fiyatlarla gördükçe bi yurtdışı sitesinden alasım geliyo. 350-400 lira civarına aynı cihaz alınır. Belki de daha ucuza. Core M bi gelsin de fiyatlandırmaya göre %99 yurtdışından yapıştıracam siparişi...

Düzenleme :http://www.ebay.com/itm/Windows-8-1-Ainol-INOVO8-8-Tablet-PC-2GB-32GB-HDMI-Dual-Camera-Bluetooth-/371160478721?pt=US_Tablets&hash=item566ae37401

http://www.amazon.com/gp/product/B00FEE7B1I/ref=s9_simh_gw_p147_d1_i3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0R25W07JP5TRF3HFAF9S&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1688200382&pf_rd_i=507846

Yurt dışından ürün satın alan bir çok insan var.
    Bunların çok büyük bir kısmı cihazları arızalandığı zaman kendi başlarına kalıyorlar.
    Garantisiz ürünlerini yaptıracak bir teknik servisi çoğu zaman bulamıyorlar.
    Bulduklarında ise küçük arızalar için bile ciddi rakamlar ödüyorlar.
    Hal böyle olunca da alınan cihazın astarı yüzünü geçiyor.

Eğer ürün kısa sürede arızalan8yosa siz nasıl 2 yıl garanti verebiliyosunuz ? Kaldı ki kısa sürede arızalanabiliyosa garantili olması da önemli değil. Ben dahil kimse sürekli garantiyle haşır neşir olmak istemez. Casper f/p ürünü olarak 400 liraya tablet getirmişken bu ürün bana göre çok pahalı. Hele ki 800 lira civarında t100'ler varken ve de t100'ün açık kutusunu 574 liraya almışken

Ben ürünün kısa sürede arızalandığını söylemedim ki?
    Siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız.
    Ayrıca yalnızca Ainol markalı ürünlerden de bahsetmedim.
    Ben bir genelleme yaparak, bir çok farklı marka ve modelli üründen bahsettim.
    (Bahsettiğim şey yalnızca tablet bilgisayarlar için de geçerli değil, diğer elektronik ürünler için de geçerli.)
    Örneğin sık sık teknik servisimize Ampe ve Pipo markalı tablet müşterileri tarafından cihazlarının onarılmaları yönünde talepler gelmekte ve cihazlarını yaptıracak bir yer bulamamaktan dert yanmaktalar.

Elektronik cihazlar her zaman kendi kendilerine bozulmazlar.
    Kullanıcıdan kaynaklanan sorunalrda söz konusu olabilir.
    Örneğin bir tablet sahibinin çocuğunun tableti düşürüp tablet ekranının kırılmasına sebep olması gibi.
    Bu durum da ne yapacaksınız?

Bizden veya bir başkasından, her ne satın alırsanız alın, bizim önerimiz garantili bir ürün satın almanızdır.

İyi de ben sizin ürününüzün yurtdışı satış linkini verdim. Sizin genele göre değil o linkteki ürüne göre yorum yapmanız gerekir. Yani ben anlamak istediğim gibi anlamıyorum. Siz anlatmaya çalıştığınız gibi anlatmak istiyosunuz Ayrıca bahsettiğiniz gibi ekran kırılırsa bunun kullanıcı hatası olduğunu söyleyerek ücretli tamir edeceğinizi de biliyoruz. Bu durumda garantinin bi önemi yok. Garantili ürün satın almak elbette önemli fakat fiyat konusunu bu yüzden es geçmez hiçkimse. Garantili ürün olarak da seçenekler mevcut. Buyrun :http://www.vatanbilgisayar.com/wt8-intel-atom-z2760-133-ghz--2gb--32gb-8-bt-cam-win8.html?srt=UP#ozellikler . Toshiba gibi bi marka daha zengin kutu içeriğiyle (microsoft office) neredeyse aynı özelliklere sahip cihazı 100 lira farkla sunuyosa - ki bu forumdaki biçok insan çin malı fason ürünlerin sorun çıkaracağını bilir- fiyat politikanızı gözden geçirmekte fayda var derim Araştırılırsa daha uygun fiyatlı ürünler de bulunur muhtemelen. Benim değinmek istediğim nokta tam olarak şu : Eğer bu ürünü tercih edeceksem cezbedici bi tarafı olması lazım. Ya iyi bi marka olacak, ya da fiyatı gerçekten uygun olacak. Ben fiyat politikanızı gözden geçirmenizi öneririm. Diğer türlü forumda fazla satış yapabileceğinizi sanmıyorum. Ben yine insaflı eleştiri yapıyorum. Bi kaç tane sıcak fırsatlar müdavimi bu konuyu görse neler der kim bilir

Siz eleştiri yapmıyor, markamıza hakaret ediyorsunuz.
    Bu yaptığınıza da "insaflı eleştiri" diyorsunuz.
    Bizim markamızın iyi bir marka olmadığını kastederek, uygun fiyat önerisinde bulunuyorsunuz.
    Hiç elinize Ainol iNovo W8 alıp baktınız mı?
    Ürünün kaliteli mi yoksa kalitesiz mi olduğunu nereden biliyorsunuz?
    Anladığım kadarıyla siz sırf marka olduğu için aynı ürüne daha fazla ücret ödemeyi tercih edenlerdensiniz.
    Lakin ben herkesin sizinle aynı düşünceyi paylaştığına inanmıyorum.
    Elimde Apple, Samsung ve Sony dahil olmak üzere bir çok markanın bir çok orijinal ürünü mevcut ve bunların üzerinde Made in China yazıyor.
    Bir ürünün Çin'de üretilmesi, o ürünün kötü olduğu anlamına geliyorsa -ki sizin deyiminizle öyle, o zaman piyasada hiç kaliteli ürün yok.

Ainol ürünleri 130'u aşkın ülkede satılan bir üründür.
    Siz tercih edersiniz, etmezsiniz. Lakin küçümseyemez ve hakaret edemezsiniz.
    Sonuç olarak piyasada her türden ve her fiyatta ürün mevcut.
    Lakin herkes piyasadaki aynı ürünü tercih etmiyor.
    Herkesin kendisine has seçim nedenleri var.
    Örneğin ben bir daha kesinlikle Samsung markalı bir ürün satın almam.
    Kendimce nedenlerim var.
    Bırakında insanlar kendi seçimlerini kendileri yapsınlar.

Bir ürünün arızası garanti kapsamı dışında dahi olsa, ürünün arızasının giderilebileceği bir teknik servisinin olması gerekli.
    Geçenlerde bir tanıdığımızın teknik servisine Ampe markalı bir tablet bilgisayar göndermişler.
    Ürünü yurt dışından satın almış. Cihaz satın alınalı 3 ay olmuş.
    Cihazda sorun olmuş. Arıza, cihaz garantili olsaydı dahi garanti kapsamı dışında onarılacak türden.
    Firma ile irtibata geçmiş, kesinlikle tableti onarım için göndermemesi gerektiğini söylemişler.
    Bir de not iletmişler, siz ürünü bulunduğunuz yerde yaptırın, ücretini biz öderiz demişler.
    400 TL'ye aldığı ürünün arızası 200 TL'ye onarılmış. Faturayı firmaya göndermiş, ve firma geri dönüş yapmamış.
    Son kullanıcı kendileri ile iletişim kurma çabalarına devam etmiş lakin yine cevap alamamış ve o sırada tablet bir kere daha arızalanmış.
    Sonrası malum.
    Evet bu durumlar her zaman olmaz. Lakin olduğunu düşünelim?

Unutlmaması gereken, kimse insaları ürünlerini satın almaları konusunda zorlamıyor.
    Dileyen tercihini yapar ve dilediği yerden satın alır.
    Kimi yurt dışından ürün satın alırken, kimi de ısrarla buna karçı çıkar.
    Bu tercih ve seçim meselesidir.

1- Ben ainol markasını ilk defa bu konuyu görünce duydum. Kastettiğim de tam olarak buydu. Ben markaya hakaret etmiyorum. Daha büyük markalarla kıyaslayıp fiyat analizi yapıyorum ve kendi fikrimi - yani fiyatın "bana göre" fazla olduğunu- söylüyorum.

2- Ben ürünün kalitesiz olduğunu söylemedim. Yaptığım eleştiriler sadece fiyat üzerineydi.

3- Benim hakkımda tahminde bulunmaktan vazgeçin. Markaya para verseydim bu yorumları Monster marka bilgisayardan yazmazdım ve cebimde Huawei marka telefon olmazdı.

4- Çin üretimi ürünlerin kalitesiz olduğunu söylemedim. Çin malı "fason" ürünlerin genelde sıkıntı çıkardığını söyledim. İsterseniz bu konuda sıkıntı yaşayan insanların açtığı konuların linklerini tek tek pm atayım size. Teknolojiyle yeteri kadarıyla ilgileniyorum ve hangi firmaların çinde üretim yaptığından da haberim var. Konu dışına çıkmanıza gerek yok

5- "Bir ürünün arızası garanti kapsamı dışında dahi olsa, ürünün arızasının giderilebileceği bir teknik servisinin olması gerekli.
    Geçenlerde bir tanıdığımızın teknik servisine Ampe markalı bir tablet bilgisayar göndermişler.
    Cihazda sorun olmuş. Arıza, cihaz garantili olsaydı dahi garanti kapsamı dışında onarılacak türden.
    Firma ile irtibata geçmiş, kesinlikle tableti onarım için göndermemesi gerektiğini söylemişler.
    Bir de not iletmişler, siz ürünü bulunduğunuz yerde yaptırın, ücretini biz öderiz demişler.
    400 TL'ye aldığı ürünün arızası 200 TL'ye onarılmış. Faturayı firmaya göndermiş, ve firma geri dönüş yapmamış.
    Son kullanıcı kendileri ile iletişim kurma çabalarına devam etmiş lakin yine cevap alamamış ve o sırada tablet bir kere daha arızalanmış.
    Sonrası malum.
    Evet bu durumlar her zaman olmaz. Lakin olduğunu düşünelim? "

Bu açıklamayı neden yaptığınızı anlamadım. Ben kimseye garantisiz ürün alması gerektiğini söylemedim. Sizin de dediğiniz gibi herkes kendi seçimini yapabilir. Son yorumumda verdiğim örnek garantili ürün olduğuna göre de bu açıklamanızın ne için olduğunu çözemedim.

6- İlk videoda cihazın full hd olduğunu söylüyo tanıtan şahıs . Düzeltirseniz sevinirim.

7- Burası bi forum ve herkes fikrini paylaşma hakkı var. Ben de bu hakkımı kullanıyorum. Hiç bi şekilde firmaya hakaret etmedim. Sadece fiyat konusunda öneride bulundum.Eğer hakaret ettiğimi düşünüyosanız yönetime bildirin ve mesajımı silsinler. Bu kadar gerilmeye gerek yok.

8- Lütfen sadece fiyat konusunda öneride bulunduğumu anlamaya çalışın ve artık konu dışına çıkmayın. Ve tekrar rica ediyorum ; eğer yanlış bi söylemde bulunduysam forum yönetimine bildirin ve mesajımı sildirin. Ya da bana hangi bölümleri düzeltmem gerektiğini pm ile bildirin, ben de rahatsız olduğunuz bölgeleri düzelteyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Böyle tabletleri böyle fiyatlarla gördükçe bi yurtdışı sitesinden alasım geliyo. 350-400 lira civarına aynı cihaz alınır. Belki de daha ucuza. Core M bi gelsin de fiyatlandırmaya göre %99 yurtdışından yapıştıracam siparişi...

Düzenleme :http://www.ebay.com/itm/Windows-8-1-Ainol-INOVO8-8-Tablet-PC-2GB-32GB-HDMI-Dual-Camera-Bluetooth-/371160478721?pt=US_Tablets&hash=item566ae37401

http://www.amazon.com/gp/product/B00FEE7B1I/ref=s9_simh_gw_p147_d1_i3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0R25W07JP5TRF3HFAF9S&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1688200382&pf_rd_i=507846

Yurt dışından ürün satın alan bir çok insan var.
    Bunların çok büyük bir kısmı cihazları arızalandığı zaman kendi başlarına kalıyorlar.
    Garantisiz ürünlerini yaptıracak bir teknik servisi çoğu zaman bulamıyorlar.
    Bulduklarında ise küçük arızalar için bile ciddi rakamlar ödüyorlar.
    Hal böyle olunca da alınan cihazın astarı yüzünü geçiyor.

Eğer ürün kısa sürede arızalan8yosa siz nasıl 2 yıl garanti verebiliyosunuz ? Kaldı ki kısa sürede arızalanabiliyosa garantili olması da önemli değil. Ben dahil kimse sürekli garantiyle haşır neşir olmak istemez. Casper f/p ürünü olarak 400 liraya tablet getirmişken bu ürün bana göre çok pahalı. Hele ki 800 lira civarında t100'ler varken ve de t100'ün açık kutusunu 574 liraya almışken

Ben ürünün kısa sürede arızalandığını söylemedim ki?
    Siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız.
    Ayrıca yalnızca Ainol markalı ürünlerden de bahsetmedim.
    Ben bir genelleme yaparak, bir çok farklı marka ve modelli üründen bahsettim.
    (Bahsettiğim şey yalnızca tablet bilgisayarlar için de geçerli değil, diğer elektronik ürünler için de geçerli.)
    Örneğin sık sık teknik servisimize Ampe ve Pipo markalı tablet müşterileri tarafından cihazlarının onarılmaları yönünde talepler gelmekte ve cihazlarını yaptıracak bir yer bulamamaktan dert yanmaktalar.

Elektronik cihazlar her zaman kendi kendilerine bozulmazlar.
    Kullanıcıdan kaynaklanan sorunalrda söz konusu olabilir.
    Örneğin bir tablet sahibinin çocuğunun tableti düşürüp tablet ekranının kırılmasına sebep olması gibi.
    Bu durum da ne yapacaksınız?

Bizden veya bir başkasından, her ne satın alırsanız alın, bizim önerimiz garantili bir ürün satın almanızdır.

İyi de ben sizin ürününüzün yurtdışı satış linkini verdim. Sizin genele göre değil o linkteki ürüne göre yorum yapmanız gerekir. Yani ben anlamak istediğim gibi anlamıyorum. Siz anlatmaya çalıştığınız gibi anlatmak istiyosunuz Ayrıca bahsettiğiniz gibi ekran kırılırsa bunun kullanıcı hatası olduğunu söyleyerek ücretli tamir edeceğinizi de biliyoruz. Bu durumda garantinin bi önemi yok. Garantili ürün satın almak elbette önemli fakat fiyat konusunu bu yüzden es geçmez hiçkimse. Garantili ürün olarak da seçenekler mevcut. Buyrun :http://www.vatanbilgisayar.com/wt8-intel-atom-z2760-133-ghz--2gb--32gb-8-bt-cam-win8.html?srt=UP#ozellikler . Toshiba gibi bi marka daha zengin kutu içeriğiyle (microsoft office) neredeyse aynı özelliklere sahip cihazı 100 lira farkla sunuyosa - ki bu forumdaki biçok insan çin malı fason ürünlerin sorun çıkaracağını bilir- fiyat politikanızı gözden geçirmekte fayda var derim Araştırılırsa daha uygun fiyatlı ürünler de bulunur muhtemelen. Benim değinmek istediğim nokta tam olarak şu : Eğer bu ürünü tercih edeceksem cezbedici bi tarafı olması lazım. Ya iyi bi marka olacak, ya da fiyatı gerçekten uygun olacak. Ben fiyat politikanızı gözden geçirmenizi öneririm. Diğer türlü forumda fazla satış yapabileceğinizi sanmıyorum. Ben yine insaflı eleştiri yapıyorum. Bi kaç tane sıcak fırsatlar müdavimi bu konuyu görse neler der kim bilir

Siz eleştiri yapmıyor, markamıza hakaret ediyorsunuz.
    Bu yaptığınıza da "insaflı eleştiri" diyorsunuz.
    Bizim markamızın iyi bir marka olmadığını kastederek, uygun fiyat önerisinde bulunuyorsunuz.
    Hiç elinize Ainol iNovo W8 alıp baktınız mı?
    Ürünün kaliteli mi yoksa kalitesiz mi olduğunu nereden biliyorsunuz?
    Anladığım kadarıyla siz sırf marka olduğu için aynı ürüne daha fazla ücret ödemeyi tercih edenlerdensiniz.
    Lakin ben herkesin sizinle aynı düşünceyi paylaştığına inanmıyorum.
    Elimde Apple, Samsung ve Sony dahil olmak üzere bir çok markanın bir çok orijinal ürünü mevcut ve bunların üzerinde Made in China yazıyor.
    Bir ürünün Çin'de üretilmesi, o ürünün kötü olduğu anlamına geliyorsa -ki sizin deyiminizle öyle, o zaman piyasada hiç kaliteli ürün yok.

Ainol ürünleri 130'u aşkın ülkede satılan bir üründür.
    Siz tercih edersiniz, etmezsiniz. Lakin küçümseyemez ve hakaret edemezsiniz.
    Sonuç olarak piyasada her türden ve her fiyatta ürün mevcut.
    Lakin herkes piyasadaki aynı ürünü tercih etmiyor.
    Herkesin kendisine has seçim nedenleri var.
    Örneğin ben bir daha kesinlikle Samsung markalı bir ürün satın almam.
    Kendimce nedenlerim var.
    Bırakında insanlar kendi seçimlerini kendileri yapsınlar.

Bir ürünün arızası garanti kapsamı dışında dahi olsa, ürünün arızasının giderilebileceği bir teknik servisinin olması gerekli.
    Sonrası malum.
    Evet bu durumlar her zaman olmaz. Lakin olduğunu düşünelim?

Unutlmaması gereken, kimse insaları ürünlerini satın almaları konusunda zorlamıyor.
    Dileyen tercihini yapar ve dilediği yerden satın alır.
    Kimi yurt dışından ürün satın alırken, kimi de ısrarla buna karçı çıkar.
    Bu tercih ve seçim meselesidir.

1- Ben ainol markasını ilk defa bu konuyu görünce duydum. Kastettiğim de tam olarak buydu. Ben markaya hakaret etmiyorum. Daha büyük markalarla kıyaslayıp fiyat analizi yapıyorum ve kendi fikrimi - yani fiyatın "bana göre" fazla olduğunu- söylüyorum.

2- Ben ürünün kalitesiz olduğunu söylemedim. Yaptığım eleştiriler sadece fiyat üzerineydi.

3- Benim hakkımda tahminde bulunmaktan vazgeçin. Markaya para verseydim bu yorumları Monster marka bilgisayardan yazmazdım ve cebimde Huawei marka telefon olmazdı.

4- Çin üretimi ürünlerin kalitesiz olduğunu söylemedim. Çin malı "fason" ürünlerin genelde sıkıntı çıkardığını söyledim. İsterseniz bu konuda sıkıntı yaşayan insanların açtığı konuların linklerini tek tek pm atayım size. Teknolojiyle yeteri kadarıyla ilgileniyorum ve hangi firmaların çinde üretim yaptığından da haberim var. Konu dışına çıkmanıza gerek yok

5- "Bir ürünün arızası garanti kapsamı dışında dahi olsa, ürünün arızasının giderilebileceği bir teknik servisinin olması gerekli.
    Sonrası malum.
    Evet bu durumlar her zaman olmaz. Lakin olduğunu düşünelim? "

Bu açıklamayı neden yaptığınızı anlamadım. Ben kimseye garantisiz ürün alması gerektiğini söylemedim. Sizin de dediğiniz gibi herkes kendi seçimini yapabilir. Son yorumumda verdiğim örnek garantili ürün olduğuna göre de bu açıklamanızın ne için olduğunu çözemedim.

6- İlk videoda cihazın full hd olduğunu söylüyo tanıtan şahıs . Düzeltirseniz sevinirim.

7- Burası bi forum ve herkes fikrini paylaşma hakkı var. Ben de bu hakkımı kullanıyorum. Hiç bi şekilde firmaya hakaret etmedim. Sadece fiyat konusunda öneride bulundum.Eğer hakaret ettiğimi düşünüyosanız yönetime bildirin ve mesajımı silsinler. Bu kadar gerilmeye gerek yok.

8- Lütfen sadece fiyat konusunda öneride bulunduğumu anlamaya çalışın ve artık konu dışına çıkmayın. Ve tekrar rica ediyorum ; eğer yanlış bi söylemde bulunduysam forum yönetimine bildirin ve mesajımı sildirin. Ya da bana hangi bölümleri düzeltmem gerektiğini pm ile bildirin, ben de rahatsız olduğunuz bölgeleri düzelteyim.

Daha fazla uzatmaya, tartışmayı sürdürmeye gerek yok.
    Siz dilediğinizi yazdığınız, bizde yazdıklarınıza cevap verdik.
    Size iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ainolTürkiye -- 15 Ekim 2014; 0:50:54 >

• @ainolTürkiye

Bundan 3-4 sene önce daha trde doğru dürüst tablet yokken Çinden gelirse gelir deyip Teclast P85 aldım. Gelmese gümrükten geçmese de onu bilerek almıştım. Şu anda hala çalışıyor. Ki o dönem ainoldan son anda vazgeçmiştim.
    Hatta 3 sene önce filan teclastla ve ainolla yazışıp resmi distributor olma yollarını bile düşünmüştüm. ne yazıkki yeterli sermayem yoktu.

Kusura bakmayın ama ürünüzü eleştirenleri şu anda otoriter şekilde susturmaya çalışıyorsunuz.
    Arkadaş Monster kullandığını yazmış. Bende monster kullanıcısı ve monster'ın Üniversite canavarı satış temsilcisiyim. Ve bunu sadece monster'ın bir çok pc firmasından daha hizmet ve bilgisayar ürettiğini düşündüğüm için yapıyorum. Monster'da hala türkiyede çok fazla bilinmeyen sadece performans makinası arayanların bildiği bir firma konumda marka takıntım olsa ne daha önce teclast alırdım ne de monster... Bunu belirtme ihtiyacı duydum.

Burdan sonraki yorumlarımı sadece 8' civarı w8 tablet almayı düşünen biri olarak yapacağım;

Şu anda ürünüzün tek +sı üzerinde usb 3.0 ve direkt HDMI bulundurması. başka hiçbir +sı yok kusura bakmayın.

Eksilerine gelince kesinlikle aynı boyuttaki diğer cihazlara göre daha küçük pil. Office içermemesi. kalem desteği olmaması. markanın bilinmiyor olmasını bir kenara bıraktım.

kalem desteği benim için önemli değil ama arada sadece 100 TL fiyat farkı ile asus vivotab veya toshiba encore veya 200tl farkla T100 alınabiliyorken sırf office yüzünden bile bu ürünü 650TL ye satmanız imkansız.

Başlıkta ainolu görünce çin merkezli bir firmanın özellikle ainolun w8 tablet yapması hoşuma gitmişti. özelliklerini okuduktan sonra office yok pili ufak ama olsun ya fiyatı şöle 300-350 olsunda casperın 1gb ramli makinasını veya android tablet almaktansa bunu alayım demiştim ama şu anda yaklaşımınız bana yarın öbür gün cihazda bir sorun yaşarsam serviste ne tip bir sıkıntıyla karşılaşırım acaba diye düşündürttü.
    Size iyi tanıtımlar iyi satışlar dilerim.

Ben şahsım adına kesinlikle bu üründen vazgeçtim. Bundan sonra başlığı da takip etmeyeceğim.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekkkooo -- 15 Ekim 2014; 2:34:30 >

• Ekkkooo E kullanıcısına yanıt
    Görüşünüz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekkkooo

@ainolTürkiye

Bundan 3-4 sene önce daha trde doğru dürüst tablet yokken Çinden gelirse gelir deyip Teclast P85 aldım. Gelmese gümrükten geçmese de onu bilerek almıştım. Şu anda hala çalışıyor. Ki o dönem ainoldan son anda vazgeçmiştim.
    Hatta 3 sene önce filan teclastla ve ainolla yazışıp resmi distributor olma yollarını bile düşünmüştüm. ne yazıkki yeterli sermayem yoktu.

Kusura bakmayın ama ürünüzü eleştirenleri şu anda otoriter şekilde susturmaya çalışıyorsunuz.
    Arkadaş Monster kullandığını yazmış. Bende monster kullanıcısı ve monster'ın Üniversite canavarı satış temsilcisiyim. Ve bunu sadece monster'ın bir çok pc firmasından daha hizmet ve bilgisayar ürettiğini düşündüğüm için yapıyorum. Monster'da hala türkiyede çok fazla bilinmeyen sadece performans makinası arayanların bildiği bir firma konumda marka takıntım olsa ne daha önce teclast alırdım ne de monster... Bunu belirtme ihtiyacı duydum.

Burdan sonraki yorumlarımı sadece 8' civarı w8 tablet almayı düşünen biri olarak yapacağım;

Şu anda ürünüzün tek +sı üzerinde usb 3.0 ve direkt HDMI bulundurması. başka hiçbir +sı yok kusura bakmayın.

Eksilerine gelince kesinlikle aynı boyuttaki diğer cihazlara göre daha küçük pil. Office içermemesi. kalem desteği olmaması. markanın bilinmiyor olmasını bir kenara bıraktım.

kalem desteği benim için önemli değil ama arada sadece 100 TL fiyat farkı ile asus vivotab veya toshiba encore veya 200tl farkla T100 alınabiliyorken sırf office yüzünden bile bu ürünü 650TL ye satmanız imkansız.

Başlıkta ainolu görünce çin merkezli bir firmanın özellikle ainolun w8 tablet yapması hoşuma gitmişti. özelliklerini okuduktan sonra office yok pili ufak ama olsun ya fiyatı şöle 300-350 olsunda casperın 1gb ramli makinasını veya android tablet almaktansa bunu alayım demiştim ama şu anda yaklaşımınız bana yarın öbür gün cihazda bir sorun yaşarsam serviste ne tip bir sıkıntıyla karşılaşırım acaba diye düşündürttü.
    Size iyi tanıtımlar iyi satışlar dilerim.

Ben şahsım adına kesinlikle bu üründen vazgeçtim. Bundan sonra başlığı da takip etmeyeceğim.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

https://www.sikayetvar.com/firma/detay/ainol

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabletpiri -- 17 Ekim 2014; 19:06:22 >
  • Bence de fiyat konusunda bir düzenleme gerekiyor. En ucuz Microsoft Office zaten 100 lira küsür. 650 + 100 = 750 mantıklı düşünen adam gider Toshiba Encore yada Asus'un 8 inçliğini alır. Sizin markanız bu markaların karşısında 1-0 yenik pazara çıkıyor. Sizin ürününüz daha fazla özelliğe sahip olsa bile, bilinen markaları görünce, ainol neymiş diyor. Fiyat yakın olduğunda, insanların tercih potasından uzaklaşıyorsunuz. Bu potaya ancak fiyat çekiciliği ile girebilirsiniz. Malum ülke insanının çin malı ucuz tabletlerle olan geçmişi ortada. Özellikle satış sonrası hizmet konusunda, bilindik markalarda bile sorun yaşanıyorken, yeni markalar için pazar çok daha çetin. Marka tanınırlığını artırmak ve insanların ayağının alışması için 500 tl civarına inmesi gerekir bence. 3500 mah bataryayı hiç saymıyorum bile. Neyse gelişmelerimizi takip edeceğiz, en azından insanların iletişime geçebileceği bir dh hesabı almışsınız. Umarım bu salt reklam için değil, satış sonrası sıkıntılar içinde efektif kullanılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• al abi bi snickers ye
  • toshiba encore iade etmiş/ kullanmış biri olarak başlığı ilk gördüğümde kendi kendime özellikleri aynı ama çin malı olduğu için 500 civarı olursa kapayım bir tane demiştim ama yorumları okuyunca 650 lira olduğunu gördüm...
    neysr 500 düşerse kaparım bir tane.
    daha önce ainol tornados ve flame kullandım bu yüzden bu marka sabıkalı.
    bir toshiba asla olamaz.
    içi aynı olsa bile çin mallarının darbesini çok yedik bu yüzden toshiba yada asus 800 iken buna 500 den fazla verip almayın....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada yukarıda arkadaşın linkini verdiği ainol türkiye şikayetvar.com da 500 şikayet almış cevapladığı mesaj sayısı 0 .

• deneme1 D kullanıcısına yanıt
    500 tl ye ikinci el ürün alırsın hem garantili hem toshiba. 500 de bir çin malına veremem
  • http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/REEDER-W8iS-Intel-Z3735D-1-GB-16-GB-7-85-in%C3%A7-3G-Windows-8.1-Tablet,103452,471115,1464909.html?langId=-14

500 lira hem de 3g'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat121 -- 18 Ekim 2014; 12:18:25 >
  • Alip kullanan olursa kullanici yorumlarini bekliyorum.. Ainol un basic inden sparkina kadar tüm modellerini kullandim ve memnun kaldim.. Ben ainol almaya basladigimda daha tr de servisi vs yoktu.. Ve ainol kendi adiyla dünyaya nam salmis bir firmadır.. Büyük ve güçlü bir firma.. Bu arada Toshiba vs demissiniz onlar uzaydami üretiliyor ? Hepsi çinde üretiliyor Apple bile :)) şuan kalite olarak Toshiba neyse ainolda odur.. İkincisi casper diyenler casperda çinden alip üstüne marka yapistiriyor.. Reeder in artisi 3g - ainolun artisi 2gb RAM 32gb SSD.. Reeder da cin ainolda cin.. Toshibada cin Apple da cin.. Ainol 600 TL bandinda olsa piyasada tablet kalmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/REEDER-W8iS-Intel-Z3735D-1-GB-16-GB-7-85-in%C3%A7-3G-Windows-8.1-Tablet,103452,471115,1464909.html?langId=-14

500 lira hem de 3g'li

bu ürün 5 lira etmez.
    16 gb windows 8 kurulamaz.
    1 gb ram ile win 8 çalıştırılamaz
    Arkadaş ainol ile toshibayı nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz
    Toshiba müşteri desteği ve kalite bazında kendini kanıtlamış bir dünya devi.
    ainol ise 500 şikayetin birini bile cavaplandırmamış...

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/REEDER-W8iS-Intel-Z3735D-1-GB-16-GB-7-85-in%C3%A7-3G-Windows-8.1-Tablet,103452,471115,1464909.html?langId=-14

500 lira hem de 3g'li

bu ürün 5 lira etmez.
    16 gb windows 8 kurulamaz.
    1 gb ram ile win 8 çalıştırılamaz
    Arkadaş ainol ile toshibayı nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz
    Toshiba müşteri desteği ve kalite bazında kendini kanıtlamış bir dünya devi.
    ainol ise 500 şikayetin birini bile cavaplandırmamış...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkann2020

Alip kullanan olursa kullanici yorumlarini bekliyorum.. Ainol un basic inden sparkina kadar tüm modellerini kullandim ve memnun kaldim.. Ben ainol almaya basladigimda daha tr de servisi vs yoktu.. Ve ainol kendi adiyla dünyaya nam salmis bir firmadır.. Büyük ve güçlü bir firma.. Bu arada Toshiba vs demissiniz onlar uzaydami üretiliyor ? Hepsi çinde üretiliyor Apple bile :)) şuan kalite olarak Toshiba neyse ainolda odur.. İkincisi casper diyenler casperda çinden alip üstüne marka yapistiriyor.. Reeder in artisi 3g - ainolun artisi 2gb RAM 32gb SSD.. Reeder da cin ainolda cin.. Toshibada cin Apple da cin.. Ainol 600 TL bandinda olsa piyasada tablet kalmaz..

Casper'i fiyatı için örnek verdim. Alanlar çok memnun. 400 liraya windows tablet sahibi olabiliyosunuz. Konusunu incelerseniz kullananların gayet memnun olduğunu ve autocad dahi çalıştırdıklarını görürsünüz. Madem iki firma da çinde üretim yapıyo casperi f/p örneği olarak göstermemde bi sakınca yok Toshiba neyse ainol da odur gibi bi cümleyi kurmadınız varsayıyorum. Şu forumda bu cümleye katılacak başka biri yoktur muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 27 Ekim 2014; 23:11:55 >

• casper tablet kullananlar windowsun 3,5 gb alan kullandıkları söylüyorlar ve o da 1 gb ram sahip ben sadece alternatif olsun diye söylemiştim zaten 600 lira olmuş ben dedğimde 500 lira idi şu an bu fiyata çöp casper daha makul
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Uretim bandinda ayni demek istedim.. Hepsi cinde uretiliyor.. Toshiba hic kullanmadim.. Cunki kimse tavsiye etmedi..memnun olmayanlarda cok toshibada siyakayet sitelerini gezerseniz..ainoldaki sikayetlerse yazilimsal sikayetler genelde ve suan hala 7 sene once aldigim basic modeli catir catir sorunsuz calisiyor.. Diger urunleride ayni sekilde.. Kalite anlaminda toshibaya kafa tutar.. Casper fp urunu degil 16 gb da 5 gb Sana kaliyor.. 1gb ram var.. Bir uygulamayi kasa kasa acar.. Casperi suanda Pentium m islemcili 1gb ramli bir laptopla kiyasla .. Bu laptop neyi nasil aciyorsa casperda oyle acicak.. Casper servisi kadar kotu bir serviste yoktur Bu dunyada .. Tecrubeyle sabittir.. Kalite olarak ainol casperdan daha ustundur.. Toshibaylada kapisir..ainol u azicik arastirirsaniz dunya capinda nekadar memnun kullanicisi var gorursunuz

• Fiyat politikası yanlış kimse bilmediği markaya 650tl vermez.Adını şanını tanıtmak, istiyorsan 400tlden giriş yapmalıydı.Bakınız. Casper normalde casperdan hoşlanan yoktur donanımhaberde ama adamlar yapmış inceleyenlerde beğenmiş 400tlye koymuşlar f/p cihaz olmuş.E onda 1gb ram ainolda 2gb iste sizde 400tl bandında fiyat olursa kullanıcı bakacak 2gbramlisi iyi diyecek onu alacak herşey fiyata bakar.
    Sadece tavsiyedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkann2020

Uretim bandinda ayni demek istedim.. Hepsi cinde uretiliyor.. Toshiba hic kullanmadim.. Cunki kimse tavsiye etmedi..memnun olmayanlarda cok toshibada siyakayet sitelerini gezerseniz..ainoldaki sikayetlerse yazilimsal sikayetler genelde ve suan hala 7 sene once aldigim basic modeli catir catir sorunsuz calisiyor.. Diger urunleride ayni sekilde.. Kalite anlaminda toshibaya kafa tutar.. Casper fp urunu degil 16 gb da 5 gb Sana kaliyor.. 1gb ram var.. Bir uygulamayi kasa kasa acar.. Casperi suanda Pentium m islemcili 1gb ramli bir laptopla kiyasla .. Bu laptop neyi nasil aciyorsa casperda oyle acicak.. Casper servisi kadar kotu bir serviste yoktur Bu dunyada .. Tecrubeyle sabittir.. Kalite olarak ainol casperdan daha ustundur.. Toshibaylada kapisir..ainol u azicik arastirirsaniz dunya capinda nekadar memnun kullanicisi var gorursunuz

Söylediğin herşeyi varsayımlarla söylüyorsun fakat yanıldığını casper tabletin konusuna girersen görürsün. Senin uygulamaları kasarak açacak dediğin tablette adamlar autocad çalıştırmış ve ram ile ilgili bi problemle karşılaşmamışlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.