Şimdi Ara

Aion'a başlamayı düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir düşünüyorum aiona başlamayı. fakat son zamanlarda aionun sesi kesildi gibi. daha önceleri uzun yıllar UO, WoW ve Eve online oynadım. Eve onlineyi halen oynamaktayım. Bunun yanında aiona baslamak istiyorum. sizce oyunun geleceği nasıl? tabula rasa gibi patlar mı? yada RF gibi kepenkleri kapatıp "bizden bu kadar derler" mi? NCsoft kaliteli bir yapımcı ama korkularım bunlar. birde oyuna baslamak istesem hangi türe üye olmalıyım? EU mu UK mi?

İlgilenen arkadaşlara şimdiden şükranlarımı sunuyorum.

• Oyun bence hala oturmadı ama görsellik olarak herkesi tatmin edecek grafik kalitesine sahip Aion 2.5 ile...

Öyle bir an geliyor ki ''ne güzel oyun'' diyorsun,öyle bir an geliyor ki oyuna başladığına lanet ediyorsun.

Ben en azından denemeni tavsiye ederim,oyun bunu hak ediyor ama ''oyun güzel mi'' diye sorarsan benim için Aion bitmiştir her ne kadar hala oynasamda.

Aiom UK-EU aynıdır.

Aion US ve Aion EU var,biz Avrupalı oyuncular Aion EU oynuyoruz senin de oynaman gereken bu Aion EU.

Aion'u sitesinden 19 EU karşılı alabilirsin,içinde bir ay oynama süreside var.

Eğer oyuna başlamayı düşünürsende birinden davet iste oyunu satın almadan önce,böylece hem davet aldığın kişi hem de sen oyun içi bir kaç güzel hediye kazanıyorsunuz;scroll,pot,exp ticket gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 9 Mayıs 2011; 2:33:57 >
  • istersen sana davet yollayabilirim wampelt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistik88 -- 11 Mayıs 2011; 17:15:14 >
  • oyunu oynayan bir arkadasımdan rica ettim ve oda bana oyunu göstererek anlattı. grafikleri cok guzel fakat aradıgımı bulamadım orda. o yüzden Guild wars ve Eve online ye devam edeceğim. yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
    Saygılarımla...
  • Orjinal eu serverlerine başlamayı düşünüyorumda bir türlü üyelik alamadım "FRAUD SUSPICION" (sahtekarlık şüphesi) hatası veriyor. Biri davet yollasa daha kolay üyelik alınıyomuş heralde. Kim davet edebilir beni??
    Birde hangi serverda başlasam spatalos veya parento arasında kararsız kaldım bol atraksiyonlu kalabalık ve türklerin olduğu server hangisi, bi zahmet...
  • Perentoda hatrı sayılır Türk oyuncu var , ama her oyunda olduğu gibi bu oyundada Türklere sıcak bakmıyorlar. Zaten bu serverde Yunanlılar almış başını gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasincix

Perentoda hatrı sayılır Türk oyuncu var , ama her oyunda olduğu gibi bu oyundada Türklere sıcak bakmıyorlar. Zaten bu serverde Yunanlılar almış başını gidiyor.

Anlaşilan elyos'un ..

ben asmo yum cok fazla yunanlıya raslamadım yada bana denk gelmedi .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW'a başlayacam..
    17 yıl önce açıldı
    30 yaşında wow'a başlamak
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben asmo seçicem diğer milletler önemli değil aynı dili konuşan adam bol olsun yeter:)
    Spatalos nasıl?? diğer forumlarda da spatalosa gel diyorlar arada kaldım..
    Birde server değişimi nekadar sürede bir oluyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.