Şimdi Ara

Aion cbt UnkownItem sorunu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler whisper atarken shoplara tıklarken traderdan bisey satarken UnkownItem diyor ve hic birini gerceklestirmiyor.. Yardım edin cıldırıcaaammm

• Şu an betada oynadığınız account'unuzun tipi "Normal". Yani bazı kısıtlamalarla oynuyorsunuz. Aşağıda detaylı görebilirsiniz tabloyu;

http://www.aionfreetoplay.com/website/features/;jsessionid=d473a3ceee6436d0f92ebb622c8d

Normalde ilk hafta beta key giren üyelerin hesapları "Veteran" seviyeye yükseltildi, sizinki neden yükseltilmemiş o konuda bilgim yok.

Yani "cıldıııırmaaaa"nıza gerek yok. Yakında sizinkide Veteran olur muhtemelen.
  • işte bende o yüzden şikayetciyim verteran olmadığından..
  • Ne zaman açtınız accountunuzu? Ve level kaç şu an karakteriniz?
  • Aion dosyasının içindeki "L10N" dosyasının içini tamamen boşaltıp oyunu tekrar açmayı deneyin. Tabi daha önceden L10N yedeğini alın her ihtimale karşı. Sanırım sorununuz çözülecektir. Oyunda bu konuda bir bug varmış ve GF dev. ekibi en kısa sürede düzeltecekmiş. Benim söylediğim yöntemle manuel olarak çözebilirsiniz sanırım.
  • hesabı şubatın 1inde aktive ettim.. L10 olayını yapıcam şimdi sonucu söylerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Aion dosyasının içindeki "L10N" dosyasının içini tamamen boşaltıp oyunu tekrar açmayı deneyin. Tabi daha önceden L10N yedeğini alın her ihtimale karşı. Sanırım sorununuz çözülecektir. Oyunda bu konuda bir bug varmış ve GF dev. ekibi en kısa sürede düzeltecekmiş. Benim söylediğim yöntemle manuel olarak çözebilirsiniz sanırım.

L10 u silince oyuna girerken dolan total percentage %85 te kalıyor... olmadı yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.