Şimdi Ara

Aion Extends when attacking Silahlar hakında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda bazı silahlar uzuyor.Ben sadece TL ve bir yerden daha düştüğünü biliyorum biraz araştırma yaptım bu tip silahlar drop ve craft olarak ta elde edilebiliyormuş.Fakat sormak istediğim ise uzayan silahı craft ile yaptığımızda yine uzama özeliği kalıyormu yada bu silahı skin olarak kulanırsak yine özeliği kalıyor mu?
    aion databese sitesinden biraz araştırma yaptım aynı silahları karşılaştır dım drop ve craft olanları drop olanlarında(Extends when attacking.) yazıyor fakat Craftlar da yazmıyor.

örnk:bu drop itemi 44 levelhttp://www.aiondatabase.com/item/100000513/alukina's-sword

Bu craft itemihttp://www.aiondatabase.com/item/100000786/dragon-lord-blade#same-model

http://www.aiondatabase.com/item/100000787/noble-dragon-lord-blade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p2unknown -- 31 Mayıs 2012; 12:31:24 >

• class ın ne bilmiyorum ama craft olarak extend olan sadece 1 tane l45 mace war ,onda da attack speed filan yok,extendler hep drop item
  • quote:

Orijinalden alıntı: BladeOfChaoS

class ın ne bilmiyorum ama craft olarak extend olan sadece 1 tane l45 mace war ,onda da attack speed filan yok,extendler hep drop item

eyw sağol ben şuanda assasin kasıyorum o zaman tek yol bol bol Duğa edip TL den düşmesini beklemek bu extend itemlerin dropları da hep asmo haritalarında :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: p2unknown

quote:

class ın ne bilmiyorum ama craft olarak extend olan sadece 1 tane l45 mace war ,onda da attack speed filan yok,extendler hep drop item

eyw sağol ben şuanda assasin kasıyorum o zaman tek yol bol bol Duğa edip TL den düşmesini beklemek bu extend itemlerin dropları da hep asmo haritalarında :(

yok extend olarak world drop war alukina dan düşüyor ,elyoslarda daha iisi war blackheart dagger,triroan la 2si ii olur ama alternatif silah olarak kullanılabilir 2blind basar glad temp ranger kesebilirsin ,ama dier classlara karşı o silahlar hiç iş yapmaz çünkü statları çok düşük ve pvp attack yok ,sin pvp attack sız adam kesemez,dmg yetmiyor ,o yüzden pvp attacklı silahlara yönelmeni tavsiye ederim, kolay gelsin

• quote:

quote:

quote:

yok extend olarak world drop war alukina dan düşüyor ,elyoslarda daha iisi war blackheart dagger,triroan la 2si ii olur ama alternatif silah olarak kullanılabilir 2blind basar glad temp ranger kesebilirsin ,ama dier classlara karşı o silahlar hiç iş yapmaz çünkü statları çok düşük ve pvp attack yok ,sin pvp attack sız adam kesemez,dmg yetmiyor ,o yüzden pvp attacklı silahlara yönelmeni tavsiye ederim, kolay gelsin

Haklısın ben zaten o silahları ana silah larak kulanmayı düşünmedim hiç
    55 olunca arena ticket ile alınan Coliseum Champion Sword a skin yapmayı düşündüm ama uzama efekti kaybolurmu kalırmı orasını bilmiyorum ben okçumla extend silahı olan bi glad ile vs yaptığım da skil kaçırır yada sleep tutmasa kaçamıyorum assasinde de adam kaçırmama dikkat edilmesi gereken bir konu :D
    ayrıca vermiş olduğun bilgiler için tşk.

• extend silahlar remodel yapılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

asmo sin oynuyordum elyos açtım nexusta o yüzden fiyatını bilmiyorum, senin oynadığın serverda blackheart dagger fiyatı ne kadar bilgi verebilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en son 8-9ay önce bırakamadan ben 150m e satın almış,sonra kullanmadan arkadaşa wermiştim,sonrasında oda 200m satmış,daha sonra satan oldumu bilmiyorum,bayadır oyunda yokum,çok az düşen bi silah o,swordu da extend ama dagger statları daha ii,perentoda nerden baksan yine 150m eder en az ,ama nexus için bişey söylemem zor
  • http://www.youtube.com/watch?v=iNRj-qK6L_M bu videoyu izledikten sonra bollvig dagger ile pek şansım olmadığını anladım :(
  • drop almışlarmı göremedim :), şaka bi yana hack olmasa bu oyun gerçekten süper pvp oyunu,maalesef kanı bozuklar yüzünden oyunu sevenlerde oyundan soğuyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.