Bildirim
Aion Türkiye Destek Ekibi Değitirilmesi için imzanı at
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben katıldım umarım faydası olur. Çok büyük haksızlıklar var millet hack ile ortalıkta geziyor hiç bir şey yok, suçsuz insanlar bir şekilde gereksiz yere ban yiyor. -
evet aynı durumdan bende mağdur olduğum için böyle bir kampanya başlatma gereği duydum yeteri kadar tepki toplarsak kendisini oyunun sahibi sana bu şahısların değiştirilmesini ve oyunda kol gezen bot hile vs gibi arkadaşların daha çabuk tespit edilmesini sağlayabilen daha profesyonel bir takım oluşturması için gameforge ye mail atılıcaktır katılım yaptıktan sonra lütfen konuyu sizin gibi düşünen arkadaşlarınızla paylaşın -
Türkiye serverinda birbirini çekemeyen çok fazla insan var ve destek ekibindeki bazı açıkları kullanarak insanlar birbirlerini mağdur ediyor adminde buna olanak sağlıyor.
Mesela ; Rank sıralamasında ilk 3 de sevmediğiniz bir oyuncu var . 1 tanesini hedef alıyorsunuz örneğin ismi ABCDE . 10 tane arkadaş buluyorsun bu ABCDE 'nin karakteri satın aldığını aslında kendi kasmadığı, para ile karakter alarak haksız hak elde ettiği gibi yalanlar uydurup 10 tane yalancı şahit bulup iftira ticketi atıyorsunuz. Bu 10 ticket üzerine ;
Adminde tecrübesiz olduğubdab buna inanıp bu ABCDE nickli oyuncuyu sorguya çekiyor. Karakteri ne zaman açtın, hangi şehirden açtın , arkadaş listen ? , pet in adı ne ? onur puanın ? ve buna benzer bir dünya soru...
Bu soruları kaç kişimiz bilebilirizki. Açıkcası ben 5 gün önce ne yediğimi hatırlamıyorum. Bu şekilde banlanan 100 lerca kişi var. ABCDE nickli mağdur arkadaşta bu soruyu bilemeyince hesabı açılmıyor.
Örnek mağdur benim. Daha dün hesabım durduk yere banlandı. Sebebide ben karakteri satın almışım. Adama diyorum destek hesabımdaki mail ile oyun hesbındaki mail aynı. Mail de hiç değişmemiş sizde görüyorsunuz. Ve sürekli aynı ip den ve aynı şehirden bağlanıyorum ? nasıl banlıyorsun diye. Bakalım ticket hala cevap bekliyorum. Tabi soruların çoğunu cevaplayamadım. onur puanımı bilmiyorum. arkadaş listemi bilmiyorum. karakter ne zaman açtım bilmiyorum nerden bileyim ilk gelen maili sildim attım. daha önceden yaklaşık 3500 coin satın aldım bu coinleri nereye harcadığımıda sormuş. Tabi bunuda bilmiyorum. Ne bileyim bir dünya şey aldım.
Gel gelelimki İşte 3-5 çakal size iftira edip bu bilinçsiz adminleri kullanıp sizleri kolayca banlatabilir. Siz Siz olun karakterinizin her tür bilgisini biryere yazın.
Hesabım açılırsa ki zannetmiyorum soruları cevaplayamadım. Ama olurda açılırsa herşeyi bir yere not yazıcam mesela 23/01/2015 saat 14:15 sanctuma ışınlandım. 14:16 broker 'a gittim 14:20'de greater running scroll alacaktım pahalı olduğu için vazgeçtim.. 14:21 de napsan diye biraz düşündüm gibi gibi... Saçmalık bir yere hesabım açılmasın düşmanlarımı biliyorum hepsine aynısını yapacam. karakteri satın aldı diye ticket atacam ondan sonra onlar düşünsün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 23 Ocak 2015; 13:46:17 >
-
aynen öyle katılıyorum bu karakter bloklandıktan sonra geri alınması için istenen bilgiler gerçektende gülünç bu durum için düzgün bir destek ekibi yok bu oyunun tek kaybı bu zaten yoksa bu oyun dünyanın cirosunu yapacak imkana sahip. -
bende imzaladım bunları metin2 ye geri göndersinler 6 yıldır aion oynuyorum 4 farklı serverda oynadım bu kadar bilgisiz gm ler sadece bu serverdadır eminim -
quote:
Orijinalden alıntı: Blackbull42
Türkiye serverinda birbirini çekemeyen çok fazla insan var ve destek ekibindeki bazı açıkları kullanarak insanlar birbirlerini mağdur ediyor adminde buna olanak sağlıyor.
Mesela ; Rank sıralamasında ilk 3 de sevmediğiniz bir oyuncu var . 1 tanesini hedef alıyorsunuz örneğin ismi ABCDE . 10 tane arkadaş buluyorsun bu ABCDE 'nin karakteri satın aldığını aslında kendi kasmadığı, para ile karakter alarak haksız hak elde ettiği gibi yalanlar uydurup 10 tane yalancı şahit bulup iftira ticketi atıyorsunuz. Bu 10 ticket üzerine ;
Adminde tecrübesiz olduğubdab buna inanıp bu ABCDE nickli oyuncuyu sorguya çekiyor. Karakteri ne zaman açtın, hangi şehirden açtın , arkadaş listen ? , pet in adı ne ? onur puanın ? ve buna benzer bir dünya soru...
Bu soruları kaç kişimiz bilebilirizki. Açıkcası ben 5 gün önce ne yediğimi hatırlamıyorum. Bu şekilde banlanan 100 lerca kişi var. ABCDE nickli mağdur arkadaşta bu soruyu bilemeyince hesabı açılmıyor.
Örnek mağdur benim. Daha dün hesabım durduk yere banlandı. Sebebide ben karakteri satın almışım. Adama diyorum destek hesabımdaki mail ile oyun hesbındaki mail aynı. Mail de hiç değişmemiş sizde görüyorsunuz. Ve sürekli aynı ip den ve aynı şehirden bağlanıyorum ? nasıl banlıyorsun diye. Bakalım ticket hala cevap bekliyorum. Tabi soruların çoğunu cevaplayamadım. onur puanımı bilmiyorum. arkadaş listemi bilmiyorum. karakter ne zaman açtım bilmiyorum nerden bileyim ilk gelen maili sildim attım. daha önceden yaklaşık 3500 coin satın aldım bu coinleri nereye harcadığımıda sormuş. Tabi bunuda bilmiyorum. Ne bileyim bir dünya şey aldım.
Gel gelelimki İşte 3-5 çakal size iftira edip bu bilinçsiz adminleri kullanıp sizleri kolayca banlatabilir. Siz Siz olun karakterinizin her tür bilgisini biryere yazın.
Hesabım açılırsa ki zannetmiyorum soruları cevaplayamadım. Ama olurda açılırsa herşeyi bir yere not yazıcam mesela 23/01/2015 saat 14:15 sanctuma ışınlandım. 14:16 broker 'a gittim 14:20'de greater running scroll alacaktım pahalı olduğu için vazgeçtim.. 14:21 de napsan diye biraz düşündüm gibi gibi... Saçmalık bir yere hesabım açılmasın düşmanlarımı biliyorum hepsine aynısını yapacam. karakteri satın aldı diye ticket atacam ondan sonra onlar düşünsün
güzel yazmışsın ama bu mevzunun rank ile tam anlamıyla alakası olmayabilir. bugün ben de ban yedim. sıralama ile alakam filan da yok. güvenlik sebebiyle hesabım kilitlenmiş. şaka gibi.
ticket attim hayırdır diye, başlıkta anlatıldığı gibi evladiyelik sorularla geldiler. kesinlikle cevaplamadım, cevaplamayacağımda. keza ticket'ımda da belirttim burada da söyleyeyim, hepimiz türkiye vatandaşıyız, bir gün polis gelip güvenliğiniz dolayısıyla tutuklusunuz derse garibinize gider değil mi?
ortada ya çok keyfi bir işlem var ya da bildiğin oyundan da sistemden de zerre anlamayan bir destek ekibi var. ip loglardan benim kimliğimi anında tespit edebilmesi gerekirken benden bankaların dahi sormadığı sorular sorulması abesle iştigal. keza atılan ban beni korumak için olsaydı mağduriyetimin giderilmesi içinde hızlıca çalışırlardı. ama keyfe keder takılıp, geç cevaplar atıyorlar. sonuç olarak yardımcı olmak yerine birde soruları cevaplamayacaksam işlem yapmamakla tehdit edildim birde :)
bu cevabı aldıktan sonra gameforge ingilizce support'a ticket ile şikayetimi yaptım.
bu anlattığım çevremde sıklıkla gördüğüm banlardan 1 tanesi. keza artık iyi niyetli düşünemiyorum, kafalarına göre ban atıyorlar gibi görünüyor. aksi bir durum söz konusuysa da çözebilecek kadar sistemlerine hakim değiller.
bunun haricinde aylardır kasan botlar var, defalarca raporlamama rağmen hala gönüllerince kasmaya devam ediyorlar.
sonuç olarak hile kullanan, bot açan takır takır oyununu oynarken ciddi anlamda emek verenler zubaba destek ekibinin keyfine göre banlanabiliyor.
ben bu sorulara kesinlikle cevap vermeyeceğim, aynı şekilde bunlar sizinde başınıza gelirse benim yaptığım gibi yapıp şikayetinizi üst mercilere yapın ki bu tarz sorunlar artık aşılabilsin.
banımı gerçekten açmazlarsa oyunu bırakacağım, adamların keyfine kaldıysak ban piyangosunun her daim çıkma şansı var, bunlara güvenip aylarca emek veremeyeceğim tekrar.
-
Malesef başlık takipçilerine bir kötü haberim olacak, yaptığım şikayet ticketları yine bu beyefendilere yönlendirildi. Dolayısıyla cevapları yine aynı kişiler verdi. Durum şikayeti şikayet edilene yapmaya döndü, yani sizi size şikayet etmek gibi bir ortam oluştu.
Benim sadece tr server'a değil tüm aion eu'ya dair umutlarım an itibari ile söndü. söylediğim gibi oyun hayatımı noktalıyorum, geride kalanlara sabır diliyorum :) -
kişi sayısını biraz daha arttırıp fastfood , koop vs ulaştırmaya çalışacağım -
quote:
Orijinalden alıntı: Nephiss
Malesef başlık takipçilerine bir kötü haberim olacak, yaptığım şikayet ticketları yine bu beyefendilere yönlendirildi. Dolayısıyla cevapları yine aynı kişiler verdi. Durum şikayeti şikayet edilene yapmaya döndü, yani sizi size şikayet etmek gibi bir ortam oluştu.
Benim sadece tr server'a değil tüm aion eu'ya dair umutlarım an itibari ile söndü. söylediğim gibi oyun hayatımı noktalıyorum, geride kalanlara sabır diliyorum :)
Benim banımı açtılar. Sebep olarakta bot kullanıyor olabileceğinizi düşündük incelememizde kullanmadığınızı farkettik ve yeniden açma konusunda karar aldık. İlerki zamanlarda bu tarz olaylara karşı dikkatli olun.
Ya varya gülmekten öldüm. Neyse bütün hesap bilgilerimi word e kaydettim. Bütün soruların cevaplarını biliyorum artık. Birdakine copy paste yaparım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X