Şimdi Ara

Aion Yeni Başlayanlar- Soru-Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Biliyorum oyun hakkında fazla detay yok internette o yüzden bu başlık altında elimizden geldigince sorularınıza cevap vereceğim...

• Ranger BM Set statları nasıl olmadılır? (Mana Taşları)

Ranger için hangi PVE seti dizmek daha mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 18 Şubat 2015; 13:38:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Virüsü

Ranger BM Set statları nasıl olmadılır? (Mana Taşları)

Ranger için hangi PVE seti dizmek daha mantıklı?

Ranger fazla oynamadım ama ben eger bir ranger açsaydım ucuz yollu pve için en uygun bu şekilde dizerdim elinde kesinlikle saglam bi yay olması lazım +10 dan aşagıda olmaması gerekir diger detayları ise linkten bakabilirsin... http://aion.aspirine.su/#!Aq9KJVZ

Stigmaları ise şu şekilde ayarlayabilirsinhttp://aion.aspirine.su/stigma/#eCnbaadeBjeBiaBmahasguazfbepdig

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrambey -- 18 Şubat 2015; 15:15:18 >

• ibrambey İ kullanıcısına yanıt
    Elimde Run + BM Birleştirmesi var statlarım 850 Crit / 620 Attack / 2850 Acc / 1285 Macc bu şekilde. (Yemeksiz/Parşomensiz)

Bu ateş testi setini dizebilirim aslında ama pişam eder diye uğraşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 18 Şubat 2015; 16:52:03 >
  • Merhaba öncelikle bir kaç sorum var ;
    1.Aion'ın upgrade sistemini anlamış değilim biraz açıklarmısınız ne oranda gelişiyor ne lazımdır falan filan ?
    2.Birde benim perento serverinde 44 lvl kantorum var geri dönüyorum sizce ordan devam mı etmeliyim yoksa zubabada oynamak önemlimi ?
    3.Oyunda gold pack piyasa fiyatları nasıl? şuan yüklediğim için bakamıyorum.
    4.Oyunu oynadım ama hiç anlayamadığım birşey var neden çok vakit alıyor diyor oyuncular? PvPvE setlerini dizmek kastındamı acaba ?

Şimdiden teşekkür ederim sizide zahmete sokuyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klozeth

Merhaba öncelikle bir kaç sorum var ;
    1.Aion'ın upgrade sistemini anlamış değilim biraz açıklarmısınız ne oranda gelişiyor ne lazımdır falan filan ?
    2.Birde benim perento serverinde 44 lvl kantorum var geri dönüyorum sizce ordan devam mı etmeliyim yoksa zubabada oynamak önemlimi ?
    3.Oyunda gold pack piyasa fiyatları nasıl? şuan yüklediğim için bakamıyorum.
    4.Oyunu oynadım ama hiç anlayamadığım birşey var neden çok vakit alıyor diyor oyuncular? PvPvE setlerini dizmek kastındamı acaba ?

Şimdiden teşekkür ederim sizide zahmete sokuyorum ...

1- Aion upgrade sistemi, item bazında soruyorsan , şuan hali ile önce 61 olunur. 61 ile 65 arası bm setler yapılır. sonra ap ye doğru çevirilir.
    2- vetaran hesap ise o hesap üzerinden oynaman senin için avantajlı olur.
    3- oyunda gold pack 75m oyun parası şuan oda tl bazında 10 tl civarı.
    4- aion hard core bir oyun bayağı bir emek istiyor. her mmorpg nin tarzı farklıdır. bazısı çok hard olur bazısı light. aion zaman ister emek ister. hard core seviosan aion oyna. hemen item yapim pvp çıkayım diyorsan gw2 oyna. hayatımda gördüğüm en light oyundur gw2. 10 günde end game oluyorsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Virüsü

Elimde Run + BM Birleştirmesi var statlarım 850 Crit / 620 Attack / 2850 Acc / 1285 Macc bu şekilde. (Yemeksiz/Parşomensiz)

Bu ateş testi setini dizebilirim aslında ama pişam eder diye uğraşmak istemiyorum.

Ranger oynuyorsan critiğini buffsuz scrollsuz 760 da bırak. geri kalana magical accuracy 16 bas. pvp de adam kesmek istiyorsan. yoksa sleep geçmiyor, silence geçmio, yavaşlatma geçmio, bağlama geçmio diye söylenirsin. pve yapcaksan 1000 crit 3000 accuracy yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Blackbull42 B kullanıcısına yanıt
    Ozaman ben perento serverinden devam edeyim kantorumun olmasına rağman çok eğlenceli gelmedi. Gladiator, Assassin arasında kaldım onlardan birini açıcam ama karar vermedim . Veteran değilim. Şuan için lvl kasıp para yapmaya bakıcam ama gladmı asasmı bilemiyorum -.- (1 haftalık gp codum var)

Ek olarak bir kaç sorum daha var ırk avantajı varmı birde upgrade sisteminde + basma sistemini merak ediyorum açıklayabilirseniz çok sevinirim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XlozethProcyon -- 25 Şubat 2015; 17:05:57 >
  • Bir önceki yorumumda asas veya gladyatör oynamak istediğimi söylemiştim pvp server'da denemek mantıklı olurmu ?
  • -Uprgade sistemi zaten kurulmuş oyun üzerinde her mmorpg de oldugu gibi ufak tefek yamalar etkinlikler vs. gelişmeleri yaşanır... en son gelen büyük yama 4.0 la birlikte gördüğüm en güzel degişiklik 3 yeni sınıf eklemişler
    Ozan-Silahşör-Etertek bunlar daha ne kadar gelişir bilemicez bakalım...
    -İkincisi server farketmez ingilizcen varsa heryerde oynayabilirsin tabi oyunuda ingilizce oynaman lazım item isimleri falan ingilizce aramak zorunda kalabilirsin
    -GoldPack Fiyatları servere göre degişir kimi yerde 45m kimisinde 70m en yüksek 120 gördüm Perento'da 45-50 olması lazım benimde orda karakter var çünkü...
    +Bu oyunun haritası çok büyük oldugundan sürekli aynı yerde kastırmıyor zaten oyunun stratejisi de pvp ye yönelik kale savaşları vs. yani bir kaç günde king olayım çabasına girme
    şimdiden hevesini kırmak istemem ama Blackbull42 nin de dediği gibi çok emek istiyor oynadıkça tecrübe kazanırsın...

• aionda bir karakter sevip sevemediğini , karaktere yatkınkığının olup olmadığını anlamak 1 ay en az. not aion yükle pvp server. orda dene seversen kas.
  • Hala yaşıyormu bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

Hala yaşıyormu bu oyun

yıllardır üstüne daha iyisi yapılamadığından evet yaşıyor
  • Bilgisayar Virüsü kullanıcısına yanıt
    Kardeş Oyunu indirdim Pc Win7 9 paket de birden 2 günde indir :) fakat bir sorunum var oyunun ekranı gelmiyor oyunu başlat düğmesine basıyorum mousedeki yuvarlak şey bi kaç saniye dönüyo ve ekran gelmiyo anti virüs programını kapattım ondanda değil çözümmmm istiyorum bilgin varsa söylermisin lütfeen acill önceden bi 22 lv ruh charım vardı ona girmem lazım !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkeralkan1912

Kardeş Oyunu indirdim Pc Win7 9 paket de birden 2 günde indir :) fakat bir sorunum var oyunun ekranı gelmiyor oyunu başlat düğmesine basıyorum mousedeki yuvarlak şey bi kaç saniye dönüyo ve ekran gelmiyo anti virüs programını kapattım ondanda değil çözümmmm istiyorum bilgin varsa söylermisin lütfeen acill önceden bi 22 lv ruh charım vardı ona girmem lazım !!!

Nasıl açılmıyor oyunu başlat dediğinde o ekran geliyor ve orada donuyor galiba sorun anladıgım kadarıyla bunun üç nedeni var birincisi internetin yavaşsa yükleme geç açılabiliyor bu durumda on dk beklemen bile gerekebilir.

İkincisi ekran kartın kaç gb sistemin özelliklerini yazarmısın!

Birde bilgisayarda yeni bi kullanıcı hesabı aç administrator oradan açmayı dene oyunu.

Virüs programıyla alakası yok olayın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aionda asmodiyer 41 lvl oldum .
    Morheimdaki tüm sarı görevler bitti şu an mavi grup görevlerini yapıyorum ama bunlar bitince beluslandan mı devam edeyim yoksa reshanta görevlerinimi yapmaya çalışayım (reshanta görevleri 27 lvl görevine kadar yapılı)
    2) en hızlı nerde kasarım ?
    3)ayrıca altın sikke görevini nerden alabilirim ?
  • Merhaba
    kusura bakmayın belki saçma bir soru olacak ama işin içinden çıkamadım bir türlü Aion a yeni başladım
    takıldığım nokta: aria toplama görevim var ama toplamaya çalıştığım zaman siz deva oldunuz toplayamazsınız diyor.
    yardımcı olabilecek birisi varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexsacula

Merhaba
    kusura bakmayın belki saçma bir soru olacak ama işin içinden çıkamadım bir türlü Aion a yeni başladım
    takıldığım nokta: aria toplama görevim var ama toplamaya çalıştığım zaman siz deva oldunuz toplayamazsınız diyor.
    yardımcı olabilecek birisi varmı acaba

her görevi yapmak zorunda değilsiniz , sarı görevleri yapın yeter.
    lvl atlamak için lvlinize göre görevleri yapın.
    dipnot:bence aiona başlamadan bırakın
  • rexsacula R kullanıcısına yanıt
    Aklıma gelen tek mantıklı yorum çantanın tamamen dolu olabileceği.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.