Şimdi Ara

Airbag izleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ford Focus 2009 Titanium x Sedan model aracım var.Aracımı alalı 3 ay oldu.Ancak dikkatimi çeken aracın yolcu hava yastığı kısmında bulunan airbag yerinde dikdörtgen şeklinde iz olması.Hafif göçük gibi.Bu izin eski araç sahibi sıcaklarda airbaglerin bulunduğu plastik ile oto göğüs plastiğinin farklı yapıda olması ve bu yapı farkının sıcakta bırakılan araç da iz yapması olduğunu söyledi.Birkaç usta da bunu doğrulayınca aracı aldım.Ancak şimdi içime bir kuşgu düştü sizce bu doğru olabilir mi?

• Aynı iz benim araçta da var. (2003 307) bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. İçinizi rahat tutun bence...
  • Hocam merak etmeyin iki aracımda da dikkatli bakılınca bu izler belli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raistlin84

Ford Focus 2009 Titanium x Sedan model aracım var.Aracımı alalı 3 ay oldu.Ancak dikkatimi çeken aracın yolcu hava yastığı kısmında bulunan airbag yerinde dikdörtgen şeklinde iz olması.Hafif göçük gibi.Bu izin eski araç sahibi sıcaklarda airbaglerin bulunduğu plastik ile oto göğüs plastiğinin farklı yapıda olması ve bu yapı farkının sıcakta bırakılan araç da iz yapması olduğunu söyledi.Birkaç usta da bunu doğrulayınca aracı aldım.Ancak şimdi içime bir kuşgu düştü sizce bu doğru olabilir mi?

Gayet normal. Hava yastıkları göğüs kaplamasını yırtarak çıkar. Hava yastıklarının çıkacağı bölümdeki kaplamanın yırtılması istenen yer fabrikada bir miktar zayıflatıldığı için bu izler olur. Böylelikle hava yastığı patladığında kolayca bu zayıflatılmış noktaları yırtarak suratımıza yapışır.. :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AİRBAG ARIZASI
    11 yıl önce açıldı
    Tavanda Paslanma[Resimli]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.