Şimdi Ara

Kaputtaki Taş İzleri Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi geceler. Danışmak istediğim bir konu var.
    2013 Yılı Temmuz çıkışlı Opel Corsa var bende. Sıfır almıştım. Hala kullanıyorum. Rengi Nehir Gri. Araba konusunda bayağı titizim. Dikkat ederim yani.
    Arabada şöyle bir sorun var:

Kaputta çok fazla taş izi var. Her yerinde, 50 tane rahat vardır. Rötuş yaptırdım. Çok çirkin duruyor. Kaputu komple boyatsam sıkıntı olur mu ? Satarken sıkıntı olur mu? Arabayı değiştirebilsem,değiştiremem. Borcum var. Durum bu.Cevaplarınızı bekliyorum.

• Cevaplarınızı bekliyorum.
  • bence kalsın. boyalı kaput size sıkıntı yaratabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

bence kalsın. boyalı kaput size sıkıntı yaratabilir...
    Arabamı yakından bir görseniz resmen harita gibi. Ne gibi bi sıkıntı olur?
  • hocam eğer aracı uzun süre daha elinizde tutmayı düşünüyorsanız boyatın bu arada. ben mesajı yanlış okumuşum. şimdi kendinizi alıcı olarak düşünün ve bir araç beğendiniz ama diyor ki ön kaput boyalı. insanlar doğal olarak kazası mı var diye düşünür. eğer aracı yakın gelecekte satma niyetiniz yoksa bence boyatın. ancak değerini bir miktar düşürür özellikle ön kaput olması... malum bir aracın önden aldığı hasar ile yandan aldığı hasar farklı algılanıyor.
  • quote:

hocam eğer aracı uzun süre daha elinizde tutmayı düşünüyorsanız boyatın bu arada. ben mesajı yanlış okumuşum. şimdi kendinizi alıcı olarak düşünün ve bir araç beğendiniz ama diyor ki ön kaput boyalı. insanlar doğal olarak kazası mı var diye düşünür. eğer aracı yakın gelecekte satma niyetiniz yoksa bence boyatın. ancak değerini bir miktar düşürür özellikle ön kaput olması... malum bir aracın önden aldığı hasar ile yandan aldığı hasar farklı algılanıyor.
    Maddi durumum müsait olsa alırım sıfır araba ama ekonomi ortada. Her şeyin fiyatı uçtu. Uzun süre binerim ya satarken çok değer kaybeder mi? Yani insanlar boyalı arabaya farklı gözle bakıyor. Farklı bir milletiz. Gerçi insanlar da haklı güven kalmadı ki

• Cevaplarınızı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satarken baya değer kaybeder, kimse güvenemez sadece ufak taş izleri nedeniyle boyandığına. Bide boyatıcaksınız ama o taş izleri yine olmaya devam edecek. O kadar taş izi neden oluyor, buna bi çözüm bulsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyat, koyu mavi renge. Mis gibi araban olsun.

• İki ucu şeyli değenek meselesi
    Boyatsan değer düşecek bir miktar
    Boyatmasan içine sinmiyor

Ağır basanı yap o zaman
    Bişey istiyorsan digerinden vazgeçeceksin

• Kaputu boyalı araba direk önden yemiş damgası alır haberin olsun sakın böyle bir hataya düşme sağlam bir pasta cila ardından kaputu İŞİNİN EHLİ bir yerde kaplat parasından kaçma şahsi tavsiyem budur dikkate alır yada almazsın tercih senin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimde aracımda taş izleri vardı aracın boya koduyla yarım litre boya aldım kulak copuyle taş izlerine degdirdim kurudu bi pasta cila mis gibi belli bile değil :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu konuda gerçekten çok tuhaf algılarımız var ,boyalı araç gördü mü anında kaçan alıcılar akla zarar
    yurt dışında boyalı olduğunda seviniyorlar bile

benim bayağı çökük olan 2 kapı boyasız düzeltme yöntemiyle gayet güzel oldu ,dikkatli bakınca görünüyor tabi ama madem millet illa boyasız istiyor ,alsınlar düzeltilmiş kapılı arabayı :)

boya var mı diye sorsalar kesin yok :)
    araban çekiçlendi mi abi diye sormadıklarına göre sorun yok

ya kardeşim madem içine sinmiyor ,resimlerini çekip ondan sonra boyat ,satarken isteyen alsın istemeyene güle güle
    gerçek alıcı bunu kontrol ettirip doğruluğuna bakar ve alır ama ölücüye denk gelirsen 30 yıllık araba için dahi ,araba boyalı mı diye sorar
  • Noter huzurunda videolu tasdikli de boyatsanız nafile bizim milletimiz inanmaz , alıcı şüphelenir almaz sonrasında satacağını düşünür .
    Anlamadığım fabrika zaten boyuyor aracı çok komik bir mevzu aslında lafa bak arabada boya varmı ?. Bir hafta önce araç aldım arka çamurluk boyalı çıktı sahibi olacak dangalak söylemedi ilanda boyasız yazmış expertiz firmasına detaylıca incelettim değişen yok , cekme düzeltme macun yok çizik boyası , ilk sahibini aradım çizdiler dedi yüzeysel boyandı dedi hiç tereddütsüz aldım .

Resimleyip hatta video çekip boyatın benim gibi alıcılar dert etmez .
  • boyatmadan once foto cek satacagin zaman neden boyattigini cok rahat anlatirsin. Boyattiktan sonrada koruyucu kaplama yaptir seffaf bitti gitti.

• bende de kırmızı astra var. onun da kaputta bayağı bir taş izi var.
    opelin boyası ince midir nedir, ufak bir taş çarpsa bile hemen iz kalıyor.
    başkalarının arabalarına bakıyorum, nokta kadar taş izi yok.
  • kesinlikle boyatma,
    rutuş ile işinin ehli bir boyacı halleder
  • quote:

bence kalsın. boyalı kaput size sıkıntı yaratabilir...
    Sizin gibi düşünenler değil mi piyasanın içinden geçenler zaten, kaput boyalı aman Allah'ım araba pert alınmaz vs vs.

Elde fotolar olduktan sonra komple boyalı bile alırım, yurt dışında ki dünyadan bir haber olup kendi iç piyasasını oluşturmuş koca bir gürüh mevcut.
  • boyatma satışta kaput boyalı olunca algı değişiyor. kaplama yaptırabilirsin.
  • Boyat birşey olmaz boyaya laf eden biriylende iletişim kurma zaten o kafayı bırakacaklar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.