Arkadaşlar otobanda giderken aracın kaputun sağ kısmına taş değdi ve malesef ufak bir göçük oluşturdu kaput koruma filmi olmasına rağmen. Tamir ettirmesem de çok sorun değil gözüme çok batmıyor ama ne şekilde düzeltilebilir fikri olan var mı? Boyasız göçük düzeltme vs gördüm internette ama emin olamadım. Ne tavsiye edersiniz? ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaputa taş gelmesi sonucu göçük

-
-
Kağıttan araba yapıyorlar heralde bu nedir yahu !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef hocam yüksek hizlarda giderken gelen en ufak taş çakıl vesair cisim bu tip minik defolara sebebiyet verebiliyormuş. Nazarlık olsum diyelim :D Ben de görünce şaşırdım güneşin altında bakmadıkça belli belirsiz duruyor ama hafiften iz bırakmış. Göçük düzeltme olayı dedikleri kadar sorunsuz bir şey mi onu merak ediyorum.
Göçük düzeltme kesinlikle yaptırın . Fotoğraflar da bile çok göze batıyor çirkin bir göçük kalmış orada. İyi bir yerde göçük düzeltme yaptirirsanız pişman olmazsinız.
İyi usta olursa hiç olmamış gibi yapabiliyor. Adana'da çok tavsiye edilen bir usta vardı, iş yerinde arkadaşlar konuşuyordu.
Hangi sehirdesin hemserim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İzmirdeyim hocam
Anladim. Eğer başkentteysen yardimci olucaktim.
İşi bilen bir göçükçü için 15dk lık işi var. Eser kalmaz.
@The Division Bell Merhaba hocam başkentte önerebileceğiniz göçük düzeltme yeri var mı acaba tavanı yaptırmam gerekiyor?
-
Bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti, çınar oto kaporta, ben gitmedim ama yorumları çok iyiydi.
Sağ olun hocam oraya da bakayım.
-
araç marka model nedir? kaput alüminyum mu acaba?
-
https://www.google.com/maps/place/Kemal+%C5%9Eim%C5%9Fek+Oto/@39.9306645,32.7185652,19.06z/data=!4m5!3m4!1s0x14d34801b8aecf63:0x9df89bedc4b2d3d6!8m2!3d39.9308463!4d32.7195753?coh=164777&entry=tt&shorturl=1
-
2007 Hyundai tucson
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçtiğimiz yaz kamyondan seken taş hem ön camı kırdı hemde bu şekilde kaputta göçük oluşturdu. Cam değiştikten sonra boyasız göçük düzeltme yaptırdım. Alttan kaput keçesini sökerek düzelttiler boyada herhangi bir sorun olmadı anca usta eksperler fark eder düzeltilen yeri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
RFT Auto Dent.
Baskentin en iyisidir.
Vayy Kemal abinin konum.Yıllardır giderim.Çook iyi muhabbet ve işçiliği vardır.
-
Teşekkürler arkadaşlar. @The Division Bell
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X