Şimdi Ara

Airfel A++ DC Inverter Seri (2016) LTXN35U 12.000 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
7
Favori
14.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kskengin

Teşekkürler. Airfel daikin güvencesine ait olduğu için onu tercih ettim. (Klimayı midea üretse de güven veriyo)
    1.750 TL aldım. 100 TL chip para hediyesi ile 1.650 TL geldi.

Teşekkürler.

selam geldimi klimanız kurulum falan oldu mu? Airfel A++ DC Inverter Seri (2016) LTXN35U 12.000. birde ürün bu gibi mi?
    bu arada almayı dusunenler için 1499 tlhttp://urun.n11.com/klima/kumtel-daylux-klima-inverter-12000-btu-P129374071?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_campaign=price_comp&utm_term=21 Airfel A++ DC Inverter Seri (2016) LTXN35U 12.000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 18 Aralık 2016; 0:18:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: keyifdoktoru

1 haftadır bu lanet klima yüzünden hastayım!
    Sakarya ilinde 10 gündür donuyoruz. Oda 15 metrekare. Balkon kapısı var fakat balkon da camla kapalı. 3 katlı binanın 2. Katı.
    Teknik servisi çağırdım.
    Klima görevini yapıyor dedi.
    Kardeşim ısıtmıyor dedim, yalıtımı kötü dedi. Ara kattayım ve oda iç tarafta. 15 metrekare odayı ısıtmazsa bu daha me işime yarar. 3 adet alındı. Diğer iki kişi de beni arayıp şikayet ediyordu aldırış etmiyordum taki doğalgazı kapatıp klimaya geçene kadar!!!
    Cuma günü doğal gazı yeniden açtırdım iyileşiyorum inşallah.
    Ayaklanınca da nereye ne dava açılacaksa açacaz 3 kişi.
    İl Sakarya
    Son on gün
    30 derecede heat da
    Odadaki termometrede gördüğümüz en yüksek ısı gündüz 22 derece gece 15 derece...

daylux9000 modelini 14m2de dısarı 10 derecede fan otomatıkte 30 derecede set edildiğinde ewde yalıtım yok camlar tek 4. kat guney cephe oda 22 derecede iken 15dkda 25 dereceye cıktı agız cıkıs sıcaklıgı 55.3 derece sıcak hava verıyor. oda 26 olunca 52 55 derece arası sıcaklık vermeye basladı
    sizin klima sorunlu sanırm baktırdınız mı son durum nedir. Airfel A++ DC Inverter Seri (2016) LTXN35U 12.000 Airfel A++ DC Inverter Seri (2016) LTXN35U 12.000 Airfel A++ DC Inverter Seri (2016) LTXN35U 12.000

• gktgknk G kullanıcısına yanıt
    Klima cumartesi geldi. Henüz kurulum yaptırmadım. Bu hafta kurulumu yaptırıp bilgi veririm.
  • gktgknk G kullanıcısına yanıt
    Kuran teknik servis geldi ve klima görevini yapıyor dedi. Ama ısınma asla ve asla yok. Airfel in müşteri hizmetlerini aradım. Başka bir servis yönlendireceklerini söylediler. Bekliyorum hala...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klima montajını daikin servisinden 3 arkadaş gelerek yaptılar. Gelen arkadaşlardan ikisi kombici olduğu için pek işten anlamıyorlardı. Klimayı monte eden arkadaşla sagolsun telefonla konuşmaktan klimayı zar zor takabildi. Klimanın montajı evde bulunan hazır tesisat kullanılarak yapıldı. Kurulum bittikten sonra klimayı sıcak modda çalıştırdığımda ılık bir üfleme vardı. Servisten arkadaşlar 1 saat sonra normal üflemeye başlayacağını söylediler. Malesef benimde vaktim olmadığı için klimayı 1 hafta sonra test edebildim. Klima 5 saat çalışmasına ragmen 22 metre kare odayı hiç ısıtamadı. Bunun normal olmadığını düşünerek tekrar servis çağırdım. Gelen yetkili servis hazır tesisatta sorun olabileceğini, bakır boruda ezilme kırılma varsa ondan sıcaklıgı yeteri seviyede veremeyebileceğini söyledi. İstersem klimayı ve dış üniteyi farklı bir yere takarak sorunu çözebileceklerini söylediler. Yapalım dediğimde ise normalde 300 TL kurulum ücreti aldıklarını benden 150 tl alarak bunu kurabileceklerini söylediler.

Daikin müşteri hizmetlerini arayıp konuyu aktardım. Yetkili bayinin beni aryacağını söyledi. Bayiden kuruluma gelen arkadaş aradı. Daikine konuyla ilgili mail attıklarını dönüş neticesinde işlem yapabileceklerini söylediler.

Merak ettiğim konu hazır tesisatta bulunan bakır boruda sorun olup olmadığını nasıl anlayabiliriz ? Bunun mümkün olmadığını söylediler.

Sizce bu konuda ne yapmayalım ?

• Arkadaşlar merhaba

Bende bu klimayı aldım ısıtmasina ısıtıyor ama çok gürültülü çalışıyor.Şöyle ki klimayı açıyorum 10-15 dk normal çalışıyor sonra başımı oyan gürültü sesi bunu neden yapabilir?.Bu durumu yaşayan başka arkadaşlar var mı?.Şikayet.com da bu marka ile açılmış gürültülü çalışma şikayetleri var ama bu model mi bilmiyorum

• Isıtma amacıyla 22 metrekarelik oda için bunu önerdiler ucuz olduğu için, ama bir türlü ikna olamıyorum. Isıtması nasıl acaba kullananlar yazabilir mı?

• arkadaşlar merhaba şanlıurfa'da ikamet etmekteyim bilen bilir yazın 55 derece sıcakları görmekteyiz ben bu klimayı 2016 nın haziranında aldım soğutmasından pek memnun kaldım elektrik tüketimi neredeyse yok denecek kadar az. ayrıca kış başından itibaren ısıtmada kullanmaya başladım içeride bizi terletecek kıvama getirdi.

önemli not: vakumlama yaptırmayı unutmayın

bu arada odam 20 metrekare civarında

almak isteyen herkese öneriyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayer

Isıtma amacıyla 22 metrekarelik oda için bunu önerdiler ucuz olduğu için, ama bir türlü ikna olamıyorum. Isıtması nasıl acaba kullananlar yazabilir mı?

Antalya da. 34 metrekare salonu 12000 lik ile rahat isittim.Uyudugum odada ise 9binlik olani var orasida 16 m2 fazlasi ile yetiyor. İki klima neredeyse surekli acik 250 bi 300 bi fatura geldi. Klimalar yokken 150 civari gelirdi. İsitmaya yettigi yerde sogutmaya fazlasi ile yetecektir herkese tavsiye ederim.

• Merhaba ben mitsubishi electric hj serisi 12lik klima aldım ısıtmasından memnun kalmamistim onu ufak odaya taşıttım simdi o odaya airfel ltxn35u 17 metrekare oda çok güzel ısınıyor hemde 1000 tl fark var arada bu ustelik A++ hatta bu konudahttps://forum.donanimhaber.com/airfel-ltxn-serisine-ekstra-ozellik-follow-me-self-clean-vs-ekleme--120182661kumandadan extra özelliklerini de actim şu an cok memnunum faturam 200 civarı geliyor

• Arkadaşlar baymak elegant plus 12 yi mi öneriyorsunuz yoksa bu modelimi?

Sadece midea üretimi olması bile artı gibi geldi bu model ancak bilenler bilir aux üretimi baymak sanki bu modelden üstün gibi geldi?

• meeb kullanıcısına yanıt
    İkisinin de broşürlerindeki teknik detaylara bakarsak hemen hemen aynı, ufak tefek birbirlerinden üstünlükleri var. Bir tık Airfel'in ısıtmada, bir tık Baymak'ın sessizlikte daha başarılı olması gibi.

Bundan ziyade sizin için kullanıcı yorumları, güvenilir ve yaygın servis ağı, garanti süresinin uzunluğu önemli olmalı.

Airfel A++ DC Inverter Seri (2016) LTXN35U 12.000 Airfel A++ DC Inverter Seri (2016) LTXN35U 12.000

• unreleased kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkür ederim. Bu anlamda baymakın her sitedeki çok sayıda memnun kullanıcı yorumları 5 yıl uzun garanti süresi ve 4 yönlü kanat yönlendirmesi vs. Baymak tercih edeceğim sanırsam.tekrar teşekkürler...

• Bu klimayı kullanıyorum iki seneden fazla bir süredir. İç ünite iki yıl garantili olduğu için sanırım artık garantisi yok, iki üç ay önce doldu iki yılı.

Isıtma modunda kullanıyorum, 35 metrekare salonu güzel ısıtıyor çok şükür. Soğutma kadar hızlı olmasa da yeterli süre geçince kışın bile salonda kısa kollu tshirt ile TV izliyorum. 15 metrekare yeri ısıtmıyor diyenler oluyor da nasıl oluyor anlamıyorum. Onlara giden cihaz mı sorunlu acaba?

Cihaz son günlerde garip bir ses çıkarmaya başladı, cik cik hafif bir ses çıkıyor içine böcek kaçmış gibi ama zor duyuluyor, yüksek bir ses değil. Sürekli de değil ama arada bir oluyor. Bu sorunla karşılaşan var mıdır acaba, çözümü bilen?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.