Şimdi Ara

Airfel A++ DC Inverter Seri (2016) LTXN35U 12.000 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
7
Favori
14.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne demek hocam iyi günlerde kullanın inşallah
  • dostlar, airfel eskiden gree'ye yaptırıyordu klimaları. şimdi midea'ya mı dönmüş? daikin mi satın almış? daikin çinde gree ile ortak fabrika açmıştı onlar ne oldu? airfel in ithal ettiği gree klimaların servisini kim verecek? işler çok karışmış :)
  • command_4 kullanıcısına yanıt
    Karışmayan hangi marka var ki?
    Kim kompresörünü kimden alıyor?
    Kim bakır borularını nereden tedarik ediyor?
    Kim Kondanseri evapı kendi imal ediyor?
    Kim elektronik kartındaki diyotu kendisi üretiyor?
    Mesela Midea nın Toshıba ile olan ortaklığı, Mesela DAIKIN ın AİRFEL markasını satın alıp AİRFEL in sahibini TÜRKİYE CEO su yapması, VAİLLANT ın DEMİRDÖKÜM ü satın alması vb gibi bir sürü örnek önümüzde varken, kimin neyi nerden aldığının, kimin kimi satın aldığının artık bir önemi kalmış mıdır sizce?

istisna 1-2 markayı saymazsak üretimler hep birbiri ile eşdeğer durumda zaten. o ondan bunu alır,, öteki şundan berikini alır vs, sonuçta ortaya çıkan ürünlerin kalite klasmanı aynı, uygulama ve servis hizmetleri farklıdır. Yeni dünya gerekliliği bu dur yapacak bir şey yok maalesef.

• Son yorumları alalım efendim var mı herhangi bir sorunla karşılaşan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xcel X kullanıcısına yanıt
    Nisandan beri bi yamuğunu görmedim kullanıyoruz bakalım

• bende 15-20 gündür kullanıyorum gayet memnunuz sessiz ve kaliteli bir klima...tavsiye ederim...
  • İlk fatura geldi.Evde 2 klima var.Gündüz airfeli çalıştırıyoruz.Gece 12 den sabaha kadar vestel on/off 9k klima çalışıyor.
    Klima kullanmazken 50-60 tl civarı geliyordu.Bu ay 110 lira gelmiş.
    Klimayı 28-30 derece arası çalışıyor.Günlük nerdeyse sadece airfel 12-14 saat çalışıyor.

Tüketimi çok çok iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yardimci olsaniz sevinirim klimayi servis takti fakat elektrigi biz cekmiyoruz diyip cekmedi 2 elektirikci geldi disarida hicbir kablo yok cekemeyiz dediler servisi aradim yalnizca dis uniteden cekmeniz lazim dediler sizin elektrik nasil cekildi yardimci olabilir misiniz

• Dış üniteye benim balkondaki pirizden çektirdim elektrikçi çağırmadım servis 70 liraya çekeriz dedi sigortada ekledi güzelde oldu

• Bende aynısı olan kumtel var yeni kuruldu ve iç ünite dış ünitenin elektriğinden kullanıyor yani dış üniteye elektrik çekiliyor

• gozleri kullanıcısına yanıt
    Kac defa gelin cekin dedim bize yasak ceza yeriz dediler. Ic unitede herhangi bi kablo cekilmiyor degil mi

• Sayın dybkr iç üninetin elektrik kablosu klima boru bağlantılarıyla beraber dış üniteye gönderiliyor ve dış üniteden iç ünite güç alıyor.

dolayısı ile servisin yapması gereken üçlü priz dediğimiz ara kabloyla sistemi çalışır vaziyette size teslim ederler. Sizde dış üniteye elektrikçi vasıtasıyla kablo çektirirsiniz bu kadar basit.

Bize yasak diyen yapmak istememiştir. Oturduğunuz yerde bir elektirikçi varsa gidin konuşun çektirin.
  • ALAN ARKADASLAR GÜLE GÜLE KULLANSIN BENDE ALDIM BAKALIM. HAYIRLISIYLA GELSİN KURDURALIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 10 Ağustos 2016; 23:00:52 >
  • Bu klimayı aldım da yarın kurulum için gelecekler kısmetse.
    20 santim genişliği olan bir kolon kiriş var ve en uygun yer orası, 20 santim yere iç ünite montaj yaparlar mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar;

Kullanan Arkadaşlar Fikirlerinizi İletebilirmisin Herhangi Bi sorunla Karsilastiniz mi Yada bilmediğimiz birşeylere sizLer denk geLdiniz mi Klima Kumandasi Kullanim vs. Şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar klimayı kullananlar ağustos ayı faturanız nedir. Bana bugün geldi içime oturdu da merak ettim size ne geldi.

210 tl geldi bana 😢😢😢 100 lira klima yakmış 😐😐😐

• Kullanım şekliniz nasıldı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde 12 saat en az tam dikkat etmedim

• Vakum işlemi nedir hocam. Önemli bişey galiba.

• Isıtmanız nasıl?
    Benimki çok kötü hiç ısıtmıyor.
    Diğer klimalarım demirdöküm ve rubenis.
    Demirdöküm ısıtmada harika. 9binlik klima 24 metrekareyi sıcacık yapıyor.
    Rubenis 12binlik 30 metrekarede havayı zor kırıyor.
    Airfel 12binlik bu klima ise 15 metrekarede demirdökümün yarısı kadar bile değil.

Sizde durum nedir?
    Acaba sorun bende mi?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.