Şimdi Ara

Airfel A++ DC Inverter Seri (2016) LTXN35U 12.000 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
7
Favori
14.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ado

Bence klima kullanan ve biraz merakı olan herkesin 1 wattmetre ve 2 klima derecesi alması lazım

hocam wattmetre aldımda şofben ve klima direk sigortadan elektiriği alıyor nasıl ölçebiliriz?
  • hasancannnnn H kullanıcısına yanıt
    Ölçüm esnasında geçici olarak termosifonu devredışı bıraksan olmaz mı hocam?

nasılsa 24 saat wattmetre takip edecek değil diye düşündüm ama? ilk başlar çok göz gidiyor da 1 hafta sonra pek bakılmıyor zaar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Ölçüm esnasında geçici olarak termosifonu devredışı bıraksan olmaz mı hocam?

nasılsa 24 saat wattmetre takip edecek değil diye düşündüm ama? ilk başlar çok göz gidiyor da 1 hafta sonra pek bakılmıyor zaar

85 ekran vestel LCD tv 80.90w buz dolabı 150 160 arası elektirikli çaydanlık 1200 w
    pc 150 200 w çekiyor çamaşır bulaşık yarın bakacağım göreyim bakayım nasıl 50 60 lira fatura ödeniyor imkanı yok
  • Airfel LTXN35U 12 binlik klima kışın izmir'de ısıtma için iş görürmü?Oda 17 metrekare.Aslında sormak istediğim şu.KLimanın ağız çıkış sıcaklığı kaç acaba.Ben de yatak odasında geçen sene aldığım(fiyat çok uygundu)Grundig 9000 btu var.Kış sezonunda ısıtma
    çok kötü.Dikkat ettim ağızdan üfleme sıcak değil ılık gibi.Yani ısıtma hikaye.Acaba airfel ısıtması nasıl.Kullanan arkadaşlar
    veya tecrübesi olan paylaşabilirmi.Ona göre alacağım.Öncelik ısıtma önemli benim için.
  • Arkadaşlar Merhaba

Bende bu klimadan almayı düşünüyorum. İzmirde oturuyorum. 22 metre kare salon 12 metre kare de yatak odası var.
    Klimayı salona koymayı düşünüyorum. Isınma performansı nasıl. Kullanan arkadaşlar metre kare ve ısınma hakkında bilgi verebilir mi ?
  • 1 haftadır bu lanet klima yüzünden hastayım!
    Sakarya ilinde 10 gündür donuyoruz. Oda 15 metrekare. Balkon kapısı var fakat balkon da camla kapalı. 3 katlı binanın 2. Katı.
    Teknik servisi çağırdım.
    Klima görevini yapıyor dedi.
    Kardeşim ısıtmıyor dedim, yalıtımı kötü dedi. Ara kattayım ve oda iç tarafta. 15 metrekare odayı ısıtmazsa bu daha me işime yarar. 3 adet alındı. Diğer iki kişi de beni arayıp şikayet ediyordu aldırış etmiyordum taki doğalgazı kapatıp klimaya geçene kadar!!!
    Cuma günü doğal gazı yeniden açtırdım iyileşiyorum inşallah.
    Ayaklanınca da nereye ne dava açılacaksa açacaz 3 kişi.
    İl Sakarya
    Son on gün
    30 derecede heat da
    Odadaki termometrede gördüğümüz en yüksek ısı gündüz 22 derece gece 15 derece...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keyifdoktoru kullanıcısına yanıt
    Bu tarz durumlarda hep söylediğim şu dur ki burada değerlendirme yapabilmek için en çok lazım olan üfleme ısısını yazmıyorsunuz hocam. Bazı sonuçlara ulaşmak için DIŞ ortam - İÇ ortam - ÜFLEME ısılarını mutlaka bilmek gerekiyor ki bilgi sentezleyebilelim. Yoksa mantıklı bir yorum yapabilmek pek mümkün olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1964

Airfel LTXN35U 12 binlik klima kışın izmir'de ısıtma için iş görürmü?Oda 17 metrekare.Aslında sormak istediğim şu.KLimanın ağız çıkış sıcaklığı kaç acaba.Ben de yatak odasında geçen sene aldığım(fiyat çok uygundu)Grundig 9000 btu var.Kış sezonunda ısıtma
    çok kötü.Dikkat ettim ağızdan üfleme sıcak değil ılık gibi.Yani ısıtma hikaye.Acaba airfel ısıtması nasıl.Kullanan arkadaşlar
    veya tecrübesi olan paylaşabilirmi.Ona göre alacağım.Öncelik ısıtma önemli benim için.

12binlik modeli aldim antalya da guney cephe 4. Kat 33m2 salona kuruldu isitmasindan son derece memnun kaldim. Normal sartlarda bu buyuklukte odaya 18lik gerekiyormus ama ben bu klimayla isiniyorum. 3 hafta kadar kullanip memnun kalinca 14m2 odama da 9000lik modelini aldim oda ayni sekilde ihtiyacimi fazlasiyla karsiladi. Fiyat olarak 12lik 1530 tl. 9luk 1350 tl ye internetten satin aldim. Ben tavsiye ediyorum

• kskengin K kullanıcısına yanıt
    2 adet alip kullanim tecrubelerimi bir ust mesajda belirttim ben tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: keyifdoktoru

1 haftadır bu lanet klima yüzünden hastayım!
    Sakarya ilinde 10 gündür donuyoruz. Oda 15 metrekare. Balkon kapısı var fakat balkon da camla kapalı. 3 katlı binanın 2. Katı.
    Teknik servisi çağırdım.
    Klima görevini yapıyor dedi.
    Kardeşim ısıtmıyor dedim, yalıtımı kötü dedi. Ara kattayım ve oda iç tarafta. 15 metrekare odayı ısıtmazsa bu daha me işime yarar. 3 adet alındı. Diğer iki kişi de beni arayıp şikayet ediyordu aldırış etmiyordum taki doğalgazı kapatıp klimaya geçene kadar!!!
    Cuma günü doğal gazı yeniden açtırdım iyileşiyorum inşallah.
    Ayaklanınca da nereye ne dava açılacaksa açacaz 3 kişi.
    İl Sakarya
    Son on gün
    30 derecede heat da
    Odadaki termometrede gördüğümüz en yüksek ısı gündüz 22 derece gece 15 derece...

Klimanizda sorun olabilir ben antalyada 33m2yi isitiyorum 12bin btu ile. 23 dereceye ayarliyorum fan otomatikte. Servis kurulum yaparken ben bunu aldim ama buraya yetermi diye sordum. Yeter normalde 15 dkda isinacakken 30 40 dk da isitir dedi. İsitmaya yeten sogutmaya rahat yeter dedi. Ben iki hafta kullanip sonuctan memnun kalinca yattigim odaya da almaya karar verdim 14m2 7000btu yeterli gelir yaziyor nette. 9000lik aldim set edilen sicakliga 15 dkda ulasip bekleme moduna aliyor kendini o derece hizli isitiyor. Gunduz cok soguk olmuyor burasi gece 4 ile10 derece arasi oluyor hava. Bu sartlarda elde edilen sonuclar boyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 11 Aralık 2016; 13:09:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

2 adet alip kullanim tecrubelerimi bir ust mesajda belirttim ben tavsiye ediyorum

Teşekkürler. Bende kısa bir süre içerisinde alacağım muhtemelen.
    Kullanmaya başlayınca mutlaka burada yorum yapıp diğer alacak insanlara bilgi aktaracağım.
  • Gündüz max 22 gece 15, gündüz minimum 12 gece 0 derecede idi.
    30da çalıştı sürekli.
    Odada civalı termometrem var ve gelen servise gösterdim. En az 5 saattir çalışıyor dedim. Üstüne 15 saat kadar daha kapatmadık. Yani gece onda çıktık açık bıraktık. Sabah geldik öğleye kadar tekrar servisi çağırdık klima görevini yapıyor çok daha fazlasını sezonsal klima size sağlamaz dedi. Evdekini hiç uğraşıp ayrıca servisi çağırmadan gazı açtırdım ama 5 gün üşüdük üşüdük 5 gündür de yataktayım.
    Airfeli aradım başka bir teknik servisi gönderin dedim daha dönüş yapan yok. İyileşip tüketici mahkemesine gitmek farz oldu. Antalya dan bahsetmişsiniz bir de güney cephe demişsiniz. Bunun etkisi büyük. Biz kuzeydeyiz cephe de kuzey ama yan ofisi vestel cayııır cayır ısıtıyor valla.
    Üfleme sıcaklığı diye bir şey yok , ılık-serin esinti var sadece.

• keyifdoktoru kullanıcısına yanıt
    Benim klimalar sicak ufuruyor termometre aldim 2 gune gelir. Agiz sicakligini olcup sizin icin paylasayim buradan. Bi sorun var mutlaka cunku acar acmaz benimkiler etkisini gosteriyor. Saatlerce calistigindan bahsediyosunz ben koca odayi isitiyorm bekleme moduna bile geciyor bir saat olmadan. Fakat ben hic 30 derecelere getirmedim 22 23 de aciyorum fanida otomatik yapiyorum sizde oyle denemediyseniz deneyin sona getirmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: kskengin

quote:

Kullanmaya başlayınca mutlaka burada yorum yapıp diğer alacak insanlara bilgi aktaracağım.

Hayirlisi olsun fiyat konusunda fazla vermeyin 1530 biri 1350 digerine verdim 3 ve 1 hafta once

• quote:

quote:

quote:

Hayirlisi olsun fiyat konusunda fazla vermeyin 1530 biri 1350 digerine verdim 3 ve 1 hafta once

o paraya nerden buldunuz. En ucuz gittigidiyorda şuanda 1.699 TL den satılıyor. 1.550 falan bulsam direk alırım :)

Benim en uygun buldugum
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/airfel-ltxn35u-12000-btu-a-inverter-klima-250704089

• biz daha ucuza ararken 60 TL daha arttı fiyat. 1.750 tl şuan.
    100 tl chip para veriyor ama yinede yüksek.
  • kskengin K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın 1530 lira dediği kumtel daylux klima heralde airfelle aynı klima diyorlar ama bilmiyorum. 1700 liradan airfel aldık bizde yarın kargo gelir heralde

• quote:

quote:

quote:

quote:

o paraya nerden buldunuz. En ucuz gittigidiyorda şuanda 1.699 TL den satılıyor. 1.550 falan bulsam direk alırım :)

Benim en uygun buldugum
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/airfel-ltxn35u-12000-btu-a-inverter-klima-250704089

Kumtel daylux model. Birebir ayni. Dijital.com da 12000btu aldim. 1600 tl havale ile alirsan 1530 du. Havale ile aldim. Suan fiyati artti sanirim. Digerini de 3 hafta sonra aldim ayni model 9000btu beyazesyahome diye bi siteydi 1350 ye kapida odemeli aldim onuda. Akakce. Ucuzu. Cimri. Bilio. Com lara klima modelini yazip en ucuz fiyat veren sitelerden aldim

• gktgknk G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Airfel daikin güvencesine ait olduğu için onu tercih ettim. (Klimayı midea üretse de güven veriyo)
    1.750 TL aldım. 100 TL chip para hediyesi ile 1.650 TL geldi.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskengin -- 16 Aralık 2016; 16:42:32 >
  • quote:

Teşekkürler. Airfel daikin güvencesine ait olduğu için onu tercih ettim. (Klimayı midea üretse de güven veriyo)
    1.750 TL aldım. 100 TL chip para hediyesi ile 1.650 TL geldi.

Teşekkürler.

Hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin. Fakat benim soyledigim urunde daikin guvencesinde birebir ayni 😊
     Airfel A++ DC Inverter Seri (2016) LTXN35U 12.000 Airfel A++ DC Inverter Seri (2016) LTXN35U 12.000 kurulumu daikin servisi yapiyor servisede onlar bakiyor. http://www.beyazesyamerkezi.com/Kumtel-Daylux-TTXN25U-A-9000-Btu-h-Sezonsal-Inverter-Klima.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 16 Aralık 2016; 16:58:33 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.