Şimdi Ara

Airfel A++ DC Inverter Seri (2016) LTXN35U 12.000 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
7
Favori
14.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben diyarbakırda iki haftadır kullanıyorum ama kuzey cephe ve 13-14 metrekarelik odada olduğu için pek sağlıklı yorum yapamam. benim odamı çok iyi ve hızlı soğutuyor ve bence sessiz bir klima. servisi falan da iyi, daikin bakıyor.
    fiyatına göre iyi diyebilirim ama zaten üst segment olanlar hariç klimaların çoğu aynı fiyat bu aralar. airfel, sigma, baymak, uğur falan hep benzer fiyatlarda.
  • BakimsizTarzan B kullanıcısına yanıt
    Ee hocam çok değil mi?
  • Kumandanın ekranı kapanmıyor ? Herkeste böylemi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Dostum çok yada az yorumunu ben yapamam yalnız test günü aşırı sıcak ve nem vardı kesintisiz 24 saat çalıştı. Diğer klimalarla karşılaştırmak lazım. 30 gün 24 saat çalışırsa 130 lira çok değil gibi. Günde en fazla 8 saat kullanırım çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş yerinde kullandığımız beko ve vestelde de kumanda ekranı kapanmıyor. Bu klimaya özel değil sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

Dediğin şekilde olursa inverterin olayına ters kalıyor. Bu durumda 1 derece arttırmak çözüm olabilir. Zaten ben 26dan da hoşlanmadım ürpertiyor beni serhat6363 nickli arkadaş bu ayarlarla denememi istediği için orta fanda 26 derecede test ettim. Kullanımım 27 derece otomatik fanda. Oto fanda iyice kısabiliyor üflemeyi daha konforlu bence

Hocam ellerinize sağlık tüketim konusunda paylaşımlarınızdan ötürü.
    26 derecede sizi üşütüyorsa elbetteki 27 derecede çalıştırınız.
    27 derecede 24 saatlik tüketiminiz daha da düşecektir.

• Serhat6363 kullanıcısına yanıt
    Önemli değil dostum siz istediğiniz için video hazırladım. Evet klimamı sorunlu diye ağız kısmına ısı ölçeri bıraktım 26 derece sabit üfledi. Halbuki iş yerindeki klimalar 25 de çalışıyor ama ideal bana göre. Bu klima 26 derecede üşütmüyor ama bildiğin ben burdayım al sana soğuk diyor ürpertiyor yani. 27 de ise varlığını unutuyorum tam ideal bana göre. Soğutma anlamında performansı iyi gibi şimdilik sorun çıkarmazsa benim işimi fazlasıyla görüyor, işini yapıyor.

• BakimsizTarzan B kullanıcısına yanıt
    Vestelimde,bekoda,mideada,altusta klima kapattığımız zaman kumandanın ekranıda kapanıyor.Bunun açık kalması ilginç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modelden modele fark var demek ki bendekilerin ekranı kapanmıyor. Eski bir lg beko var o kapanıyor ama onda da saat ekranda kalıyor

• Kullanan arkadaşlar iyon özelliği varmi Ne alma özelliği bu çözme özelliği lonizer vs.
  • Sonunda kurulumu yaptılar. Bakır kablo. Vakumlama olayını zati söylemeden yaptılar. 10 dakikada 3-4 derece değişti bir anda. 17 de çalıştırıyorum gerçi.

Kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyor acaba? Ekstra tavsiye vermek falan isteyen (:
  • Az Önce bayiden 1800 Tl karşılığında aldım yarın sabah kuruluma gelecek servis bakalim Artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    17 hasta eder hocam adamı ben istanbuldayım 26 derece çalıştırıyorum diğer türlüsü hasta eder

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy1903

17 hasta eder hocam adamı ben istanbuldayım 26 derece çalıştırıyorum diğer türlüsü hasta eder

Sorma dostum. Başladık üşümeye. Durulmuyor. 30 şu an Maşallahı var taş gibi cihaz. Turbo yüksek fana falan gerek kalmadı.
    Aynen güzel cihaz filtreyi temizlicem yakında bende klimanın amacı beni terletmesin yeter seviyesinde çalıştırın üşümek isteyen sibiryaya gitsin

• quote:

Aynen güzel cihaz filtreyi temizlicem yakında bende klimanın amacı beni terletmesin yeter seviyesinde çalıştırın üşümek isteyen sibiryaya gitsin

Bu kadar kısa zamanda filtreyi niye temizleyeceksin hocam?
    15 günde bir temizlemeyi öneriyorlar hocam hem enerji açısından hem performans açısından önemli etkisi var ben 15 gündür kullanıyorum sanırım
  • quote:

15 günde bir temizlemeyi öneriyorlar hocam hem enerji açısından hem performans açısından önemli etkisi var ben 15 gündür kullanıyorum sanırım

Nasıl temizleyeceğiz hocam ki. Anlamam öyle şeylerden. Elimde kalmasın
    Airfel yazısının altında şerit var onun sağ kısmında tırtık var kapak açmak için oradan üst kapağı açıyorsun 2 tane filtreyi görüyorsun zaten
  • quote:

Airfel yazısının altında şerit var onun sağ kısmında tırtık var kapak açmak için oradan üst kapağı açıyorsun 2 tane filtreyi görüyorsun zaten

Anladım hocam aklımda bulunsun. Teşekkür ederim. Bu sıcaklarda üşümek güzel bir şeymiş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.