|
Bildirim
Momentum 3, Wh-1000XM4 gibi cihazlar varken bilemedim
|
Sony 1000X M4 varken de ne bileyim niye bunu alalım ki? Sony deki Bitrate bunun 3 katı ayrıca bu da seste kulağınız hassas ise bariz fark yaratır. Sony bu kategoride Apple ı sabah akşam döver her türlü.
|
Gereken yazılmış. Ben gidiyorum
|
5700 lira ve dokunmatik kontrol yok. Resmen Apple Watch 'dan kalan tuşu koymuşlar hemde konumu muhteşem keşke kafa bandına koysalarmış ulaşması zor olsun diye
|
İnovatif kılıfı sütyene benzemiş, pazarda sütyenlerin arasında karıştır millet inovasyon görsün |
biz Apple logosu için almıyoruz.
|
Fiyatının neredeyse yarısı olduğuna bile girmemek lazım...
|
WH-1000XM4’ün yanına yaklaşamaz. Bu hem daha pahalı hem de kalitesi daha düşük. Sırf marka satıyor. Beats de zaten öyleydi. Kulaklık dünyasının en büyük şişirilmiş balonudur.
|
Ses gurmeleri çöreklenmiş hemen. Dinlemeden onlar daha iyi bunlar daha iyi demek farklı bir kafa gerçekten.
|
|
|
|
|
|
|
HHMM. COK GÜZEL BİR POLİGON KULAKLIGI Ayrıca gereksiz pahalı 300tlye jbl t500bt almıştım pili 16 saat dayanıyor sesi de iyi birkaç kronik problemi var sadece < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barni Moloztaş -- 8 Aralık 2020; 18:40:5 > |
|
|
|
70 lerin kulaklarına benziyor, üst taraf ince kulaklık bölgesi body e göre kocaman baya asimetrik duran bir tasarım. Kulaklık değilde beyaz eşya havası taşıyor. Hadi kulaklığı geçtim,Smart Case dedikleri dizayn ise daha facia. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petitcoeur -- 8 Aralık 2020; 19:17:3 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|