Şimdi Ara

AirPods Max tanıtıldı ve Türkiye’de satışa sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uurcan5172

Bende de var en büyük kronik sorunu yüksek seste basslarda dağılma olması

bendeki sorun kısık seste kullanırsam fan sesi çıkıyor fssssssss diye

• Hocam bu markalar varken bırak appleyi saydıkların bile altta kalıyor malzeme kalitesi ve ses olarak bowers and wilkins Bang & Olufsen bunları kullanan biri olarak söylüyorum... apple ses olarak geride kalacaktır lakin fiyat olarak hepten geride kaldı

• Apple ı fena tokatlarlar bu kategoride
  • Audio technica at ws 55i kullanıyorum... 10 yıldır tık demedi. Hem pcde hem telde mükemmel işler çıkartıyor. Zamanında 270 liraya almıştım.
  • beats studio 3 yada solo pro daha şık bunun yanında. tasarım çook kötü

• Aldım bitane bakalım nasıl gelecek, inşallah dedikleri gibidir.
  • altııı biiiiiinnnn liraaaaaa :D apple walla akşam akşam güldürdün yaw

• Sony 1000X M4 varken de ne bileyim niye bunu alalım ki? Sony deki Bitrate bunun 3 katı ayrıca bu da seste kulağınız hassas ise bariz fark yaratır. Sony bu kategoride Apple ı sabah akşam döver her türlü.

• hasan.sonus kullanıcısına yanıt
    Gereken yazılmış. Ben gidiyorum
  • Bose varken buna 6000 vermekte... ne bileyim.
  • bu fiyat ne,sony,sen.,bose varken
  • ses kalitesinin devrimsel bir niteliği yoksa dalga geçiyorlar resmen, daha çok 2999 tl beklemiştim ben
  • Sony sennheiser philips yamaha grado beyerdynamic akg ve daha bissürü marka varken alınmaz

apple kitlesine göre de değil zaten kullanışsız güzel durmuyor bunun yerine gider beats alırlar ki beats hem daha ucuz hemde güzel duruyor

• airpods pro aldım pişmanım. sürekli cızırtı sorunu var servis değiştirdi yakında yine olacak anc seviyesi iyi değil. bu kulaklık için bakalım ne sorunlar gelecek. apple cihazlarının ilk modelleri sıkıntılı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lo ben o fiyata iki kulak daha taktiririm bu nedir lo
  • 3 adet alacağım bu fiyata kaçmaz.Uygun diye 3 renk 12 Pro Max ve Seri 6 saat almıştım renklerine göre kullanıyorum bununla da çok iyi olacak.

• Pro kulaklık işinde Apple diğer rakiplerle baş edemez.Bence kısıtlı bir kitleye ulaşacak.

• Boseler bangs and olufsenler varken alanda ne bileyim yani.

• Üzerinde logo mogo yok. Bu kulaklık olmamış.
  • Tasarım bence kötü. Son yıllarda Apple'dan gördüğüm en kötü tasarım hatta.

Ayrıca 3.5 mm giriş koyup kablolu da kullanabilme seçeneği sunabilirlermiş. Bilgisayar başındayken AUX kabloyla kablolu kullanıp dışarı çıkarken kabloyu çıkarıp devam edilebilirdi. Rakiplerinin çoğunda var bu özellik.

Amaaan gerçi bana ne, 5700 TL'yi bir kulaklığa verebilenler düşünsün.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.