Şimdi Ara

AirPods Max tanıtıldı ve Türkiye’de satışa sunuldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Apple markasının savunucusu musun diye sormayacağım çünkü beni ilgilendirmez. Herkes kendi düşüncesini ortaya koyabilir ama sen neden benim düşünceme bu kadar saldırdın anlamadım ben sadece deneyimimi belirttim. Aslında apple kulaklıkların hepsi beats marka :)
  • o tasarım ne öyle ya? dışardan bakınca 100 tl lik snoopy kulaklıklar gibi görünüyor.

• hasan.sonus kullanıcısına yanıt
    WH-1000XM4’ün yanına yaklaşamaz. Bu hem daha pahalı hem de kalitesi daha düşük. Sırf marka satıyor. Beats de zaten öyleydi. Kulaklık dünyasının en büyük şişirilmiş balonudur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar parayı bir kulaklığa verecek isem büyük bir ihtimalle bu kulaklık sonuncu seçenek olur...
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Bir profesyonele 5700 tl ver ve git kulaklık al de. Apple a bakmaz bile. İşin özeti budur.

Aynı şekilde film yapımcısına 30bin dolar ver git kamera al de. Canon ve Nikon a bakmaz bile.

Apple son kullanıcı için güzel hoş kaliteli bir ürün elbette yapabilir. Ama onu fiyatladığı konum hakettiği yer olmuyor. Fiyatladığı yerde o işi yapan prof ürün varsa özellikle bu çok abartı oluyor.

Hayatında Shure adını duymamış niceler gidip bu kulaklığı alacak. Ama pro lar shure yi tercih edecek. Aynı fiyata para kazanırken bunu alan "abi çok iyi be" diyip geçecek....

Olay bu...
  • bir çok arkadaş yazmış, üşenmeyeyim ben de;
    Sony WH-1000Xm4 varken paranıza yazık edersiniz.

• Ses gurmeleri çöreklenmiş hemen. Dinlemeden onlar daha iyi bunlar daha iyi demek farklı bir kafa gerçekten.

• Kulaklıkların da pahalıları var tamam 6bin pahalı ama bu klasmanda diğerleriyle karşılaştırmadan paraya saldırmak yanlış. Sonuçta türkiyede yaşıyoruz her şey pahalı bu ülkede. Apple ın normal kulaklığı döver mesela çoğu aynı fiyatta kulaklığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X, Y, Z varken Apple bla bla bla diyenler türemiş yine. Tek sorun bu ürünü kendilerini geçtim, herhangi bir incelemesinin dahi yapılmaması

AirPods ve AirPods Pro çıktığında da bu söylemleri duymuştuk.
  • Kulağın arkasına denk gelen bi çıkıntı olaymış tam olacakmış. Bi orası boş kalmıştı..

• “Apple yaptıysa vardır bir hikmeti”ciler kızacak ama Apple’ın neredeyse her ürününe sahip biri olarak bu fiyatın ses sektöründe olmayan bir firma için çok pahalı olduğu yadsınamaz. Tabii ki arkasında Beats var ama günlük kullanım amiral gemilerinin bile 2 katı fiyat koymak çok mantıklı gelmiyor. Profesyoneller de bu kulaklığı takmayacağına göre yine bir statü ürünü olacak zenginler için.
  • O fiyata dinlediğim şarıkının içinde geçen tüm enstrumanları satın alırım.

• erkanberk kullanıcısına yanıt

Elbette kesin konuşmak için dinlemek lazım ama yazılanlar da boşa değil. Sony'nin WH1000X serisi BT kulaklık pazarına tam olarak damga vurdu, çok övülen bir seri ve BT kulaklık pazarının en üstünde gösteriliyor. LDAC veya LHDC destekli rakipleri olmadan da tahtından inmesi oldukça güç.

• Para varsa Sony al yoksa anker tavsiye ederim .

• almayı düşünenlere tavsiyem rtings ekibi inceleyene kadar beklemeleri. ayrıca apple ilk ürünlerde bolca hatalar yapar. bu seride de adet yerini bulacaktır bakalım hangi kronik sorunları olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece profesyonellerin kullandığı ekipmanlar için belki bu fiyatlar normal olabilir. Ancak asgari ücretin 2.5 katı fiyatında kulaklık mı? Hangi marka olursa olsun normal bir fiyat değil. Kimse de bana bunun normal olduğunu açıklayamaz.

• Airpodslar kulakiçi değilmiydi yav bu kafabantlı
  • yine beklentinin üzerinde bir fiyatla girdi Apple, dedikodularda hep 350 dolar lafları dolanıyordu. 550 dolar ve o çantaya benzer taşıma kılıfı ile tam bir lüks işi olmuş. yani 5700 lira ile bu işten anlayan biri gider indirim zamanı Hifiman Ananda ya da Focal Elex gibi bir şey alır ve kulakları bayram eder. Kablosuz ve dışarıda kullanacaksa bu fiyatlar verilir mi bilemiyorum, bluetooth henüz o kalitede değil gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alacak para var mı ki 😏
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.