Bildirim
AirTies 300Mbps modem önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Neden airties oldugunu belırtırsenız sevınırım...
Bende bugun 300mbps hızında çift antenli 5x2 dbi çekim gücünde asus dsl-n12e modelini vatan bilgisayardan aldım siz daha üst modeli olan n14 üde seçebilirsiniz.Arkadaşlar bu modeli onerdıler fakat ben bir düşük modelini tercih ettim modeme fazla para vermeye gerek yok -
quote:
Orijinalden alıntı: kararsizkullanici
Ev kullanımı için 300mbps AirTies modem önerilerinizi alabilirmiyim bugun alacağım.
Evde internete baglanacak cihazlar;
Msi Ge70 2PE Apache Pro notebook
LG G2
Samsung note 2
Samsung Tablet 10.1
Asus Nexus 7
TTNET kullanıcısıyım.
Teşekkürler..
airties diye boşuna diretmene gerek yok
para varsa N14U al ve airties ' ta olmayan kaliteyi gör
imzamdaki konusuna bakabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Haziran 2014; 9:43:44 > -
Fiber desteği var mı n14u nun? -
quote:
Orijinalden alıntı: kararsizkullanici
Fiber desteği var mı n14u nun?
hayır
bunun var
http://www.hepsiburada.com/liste/asus-dsl-n12u-b1-300mbps-fiber-3g-4g-destekli-kablosuz-n-4port-adsl2-modem-router/productDetails.aspx?productId=bd101303&categoryId=3009801&SKU=BD101303
-
teşekkürler -
ben olabildiğince her gördüğümde yazmaya çalışıyorum, eğer ttnet kullanıyorsanız size fiber diye pazarlanan hipernetin hangi altyapı ile evinize geldiğini öğrenin, bazen adsl bazen vdsl ile gelebiliyor cünkü. superonline kullanıyorsanız o zaman ewan portu desteğine ihtiyacınız var, mesela yukardaki dsl-n12u ewan destekli ve superonline fiber destekli ama vdsl altyapısı ile kullanacaksanız kullanamazsınız -
bilgilendirmeniz için teşekkürler -
Siz de amma abartiyorsunuz Asus urunlerini!
Dandik ralink (mediatek) chipsetli modem iste. ne eksik ne fazla!
Asus para mi veriyor size anlamiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alierr
chipsetine birşey diyememde adamlar sana premium ürün sunuyorlar adam sonunda sana stabil sorunsuz şey sunuyor, ne olursa olsun airties ' imi alacağım para verip ? içi bomboş özellik sunmayan modem arayüzü 1980 lerden kalma çizgilerin birleştiği bir tabloların felan olduğu firmware desteğinin tamamen Allaha emanet olduğu bir marka.
hepsini kullanmasak bilmiyoruz deriz de gözle gördük yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Haziran 2014; 20:58:55 > -
Mesajlarinizi reklam gibi algiliyorum.
Haklisiniz; asus,zyxel ve tp-link ayarlari pro user'lara hitap ediyor. airties cok basit. sifreni gir nete gir seklinde.
bu durumu, airties'in pazar lideri olmasina bagliyorum. basit olmali ki herkes kolay bir sekilde kurulumu gerceklestirebilsin, sorun cikmasin. kaldi ki bu basit kurulumu bile yapamayan insanlar var.
ama airties, o basit arayuzde orijinal bittorrent programini sunan ilk marka. asus'un download master programi sıkıntılı.
Airties firmware destegi sunuyor. firmware olmazsa olmaz birsey degildir. sorun/hata varsa yeni firmware cikar. asus dsl-66u ya birsuru firmware cikti. adamlar keyfinden yazmadi firmwareleri, hata/sorun vardi ondan yazdilar. akilli telefon degil ki bu cihazlar, firmware gelse ne olacak yeni tema/klavye mi gelecek? hicbir firma durduk yere firmware yazmaz.
demek ki adamlar isini iyi yapiyor ki zirt pirt firmware cikarmiyorlar.
iyi aksamlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Mesajlarinizi reklam gibi algiliyorum.
Haklisiniz; asus,zyxel ve tp-link ayarlari pro user'lara hitap ediyor. airties cok basit. sifreni gir nete gir seklinde.
bu durumu, airties'in pazar lideri olmasina bagliyorum. basit olmali ki herkes kolay bir sekilde kurulumu gerceklestirebilsin, sorun cikmasin. kaldi ki bu basit kurulumu bile yapamayan insanlar var.
ama airties, o basit arayuzde orijinal bittorrent programini sunan ilk marka. asus'un download master programi sıkıntılı.
Airties firmware destegi sunuyor. firmware olmazsa olmaz birsey degildir. sorun/hata varsa yeni firmware cikar. asus dsl-66u ya birsuru firmware cikti. adamlar keyfinden yazmadi firmwareleri, hata/sorun vardi ondan yazdilar. akilli telefon degil ki bu cihazlar, firmware gelse ne olacak yeni tema/klavye mi gelecek? hicbir firma durduk yere firmware yazmaz.
demek ki adamlar isini iyi yapiyor ki zirt pirt firmware cikarmiyorlar.
iyi aksamlar...
Elimden gecmemis marka yoktur Hic bir zaman bir markayi kotulemek dogru degil
Ama airties musteri hizmetlerini aradim birsey soracaktim sirf urunun garantisi bitik diye yardimci olamayacagini soyleyince karsimdaki kisi airties benim icin o gun bitti
Yoksa cihazlari kotu bir marka degil
Yakin bir zamana kadar tp link urunlerini cok tavsiye ederdim ama yazilim tarafi gercekten surunuyor markanin
3. Parti firmwareler olmasa yuzune bakilacak gib bir marka degil
Birisi 5210 almis airos atmis digeri router almis ddwrt veya open wrt kurmus
Modemler icin zaten yapacak birşey yok ama musteri hizmetleri konusunda eline su dokecek marka yoktur sanirim
Cipset olayi onemli ama o cihazi yonetemeyen bir yazilim olmadiktan sonra neye yarar
Zaten bir cihazi bodoslama almak yanlis aratirsin ram rom nedir hepsini bulursun
Ayrica asusa dandik ralink cipset kullaniyor demissiniz ama wikideviye girin agarligin ne oldugunu gorursunuz
asusta yonetilebilirlik ve gorsellik ust seviye gercekten
Sonucta burda kimse bir markanin calisani degil herkes son kullanici(oyle tahmin ediyorum)
Bi markanin az firmware veya cok firmware yazmasi o markanin az veya cok sorunlu oldugunu gostermez
asus cok firmware cikarmistir sana gore cok sorunlu bir markadir bana gore urunlerinin arkasinda bir firma oldugunun gostergesidir
Airties sadece network firmasi asusun bi dunya urunu var belki bu dezavantajdir
Sonucta ne asus ne airties nede başka bir firma kimsenin babasinin oglu degil herkes kendine gore tavsiyelerde bulunuyor
Yazim ve noktalama hatalari icin kusura bakmayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
chipsetine birşey diyememde adamlar sana premium ürün sunuyorlar adam sonunda sana stabil sorunsuz şey sunuyor, ne olursa olsun airties ' imi alacağım para verip ? içi bomboş özellik sunmayan modem arayüzü 1980 lerden kalma çizgilerin birleştiği bir tabloların felan olduğu firmware desteğinin tamamen Allaha emanet olduğu bir marka.
hepsini kullanmasak bilmiyoruz deriz de gözle gördük yani
Asus için premium demişsiniz,sattıkları routerda ddns çalıştırabilmek için ana modemi bridge moduna almanız konusunda size diretir.Router'a gelen internetin cinsini algılayamaz siz ddns kullanmak istediğinizde 192.168.1.20 wan portu local ipsini internet ip si zanneder..Torrent istemcisi sorununu bi çözsünler ondan sonra oturalım premium üründen bahsedelim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X