Şimdi Ara

Airties 4960R Wifi 6 Mesh Router (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
5.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bende 1 tane satlık 4960xr var almayı düşünürseniz pm atabilirsiniz sahibinden mesaj atan sizsiniz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 9 Mart 2025; 9:49:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

şu an hangi router'ı kullanıyorsun? airties'ı da yarı fiyatına satıyorsun bu arada. iyi fiyat.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Satılana kadar keenetic hopper ana router yan oda da ise kablosuz xiamio ax3000t kullanıyorum.

sdırada hangisi var deneyeceğin. asus'a yönelirsin artık? başka da kalmadı sanki.

Wifi 7 cihaz hiç kullanmadım.Asusuda merak ediyorum. Ama pahalı ve tekrar satışı zor birde epey sorunları var sanırım bölümü takip ediyorum, okuyunca vazgeçiyorum. Asus 2.el temiz denk gelirse de alacağım.

asus'un mesh wifi7 cihazlarından geriye dönük uyumlu olmayanları var gibi görünüyor. router'ları var ama çok pahalılar, bence değmez almaya. bundan alana kadar.. başka markalar da var ama tr'ye nerden gelecek. dışarıdan sipariş versen, bir sana bir bana bir de o'na   yeni bir marka gördüm. bu da adguardhome'u eklemiş yazılımına. düşünüyorum da çok popüler oldu bu da.

www.gl-inet.com
    Flint 2 (GL-MT6000) | High-Performance VPN Router
    https://www.gl-inet.com/products/gl-mt6000/

Flint 2 (GL-MT6000)

Flint 3 (GL-BE9300) upcoming..

Asus,zyxel m1 vs gibi kolayca openwrt,merlin vs farklı yazılımlar yüklenen ve geri orjinal yazılıma dönülen.çökmeyen çöksede kurtarması kolay olan cihazları seviyorum.

Gümrük vs arttı fiyatlar uçtu..Merak ettiğim cihazları alıp bir süre test edip satabiliyordum.Şimdi sadece 2.el uygun fiyata bulabilirsem alabiliyorum. Sfp alıp ont yi aradan çıkarıp 1.300 mbps leri görmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir arkadaş soruyor 4960 xr Qos varmı ,şuan bende yönlendirici modunda arayüzde Qos göremedim diğer modda varmı acaba?

diğer mod derken, son güncellemede bu mode seçimi biraz garip hal almıştı zaten. her iki durumda da iki mod için ayar yapıp kullanmak mümkün olabiliyor yani ipoe, pppoe ayarı. bu bana çok tuhaf gelmişti. yani mod seçimi satırı bu haliyle sanki işlevselliğini yitirmiş gibi gelmişti bana. router'ı resetlemek ve otomatik pppoe bağlantı seçeneğinin karşımıza gelmesi veya bir modemden çıkış alıp airties'a verdiğimizde yine otomatik olarak kurulumu tamamlaması gerekirken bu gerçekleşmiyordu. orada hız göstergeleri olacak yuvarlak şekiller var görmüşsündür. akış denetimi adı altındaydı. oradan eklemeler yapılabiliyor ibir sürü. tx arayüzü, rx arayüzü vb bir sürü eklemeler yapılabiliyor. qos kısmı burası ama çok da kullanıcı dostu gelmedi bana. yani o koca şekillerin orada ne işi var öyle ben anlamadım yani..  

Bende 4.189.10.2.4057 yazılımı yüklü,sizde hangi yazılım var, bu yazılımda Qos varmı yokmu arkadaş alacak onu soruyor ,arayüz çok detaylı ben halen bulamadım.

motorsiklet kadranı gibi   koca yuvasrlak şekillerin olduğu, akış denetimi mi ne öyle bir yer var ya. gelişmiş ayarları aç önce. orada görürsün.

Airties 4960R Wifi 6 Mesh Router

dediğiniz yer burası sanırım.

evet. yeni ekle yaparsan, seçenekleri göreceksin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.