Şimdi Ara

AİRTİES 5444 MODEM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Ttnet airties 5444 modemim var. Sabah hiç bi sorun yoktu. Akşam eve geldiğimde baktımki hiç bi ışığı yanmıyor. Güç tuşuna bastım kapadım fayda etmedi. Sorun adaptördedir diye bi adaptör buldum onu taktım bu seferde sadece power ışığı yanıyor. Dsl ve internet ışığı hiç yanmıyor. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BohemianRhapsody7 kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz,

Modeminizi aynı değerlere sahip farlı bir adaptör ile denediğiniz halde üzerinde sadece PWR ışığı yanıyorsa ürün arızalanmış olabilir. Bununla ilgili, ürününüz yanınızdayken ve tüm kabloları bağlıyken 444 0 239 no lu çağrı merkezimizi arayarak, teknik destek ekibimiz ile görüşebilirsiniz. Çağrı merkezimize 7 / 24 ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    AirTies Teknik Destek Ekibi.
  • AirTies Teknik Destek A kullanıcısına yanıt
    merhaba. bende 2 gün önce air 5760 aldım ve 320 gb toshiba hdd taktım sorunsuz pcden tvden görüyor film izleniyor sadece bittorent sayfasını açamadım hdd ye dosyaları yüklendi ama sayfa beyaz kalıyor kullanıcı ad airties şifre airties girsemde bir türlü torrent sayfasını açamadım linki girince kullanıcı ad ve şifre bölümü geliyor oraya airties yazıyorum fakat beyaz sayfadan başka bir şey açılmıyor yardımcı olursanız memnun olurum.

EDİT: sorun çözüldü ad ve şifre bilginiz yanlışmış bir forumda doğrusunu bulup giriş yaptım neden böyle bir yanıltıcı bilgi yazldı destek bilgisi olan pdf lere çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Temmuz 2015; 6:05:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.