Şimdi Ara

AirTies 5760 Internetten Dusme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Media Markt dan almis oldugum airties 5670 VDSL2 modemini yaklasik bir aydir kullaniyorum. Kullandigim zaman icerisinde surekli olarak dusme problemi yasamaktayim. Bu problem modem'e reset atinca duzeliyor ve tekrar normale calismaya devam ediyor. Bu sorun her 30-45 dakikada bir oluyor neredeyse. Ustelik bu sorunu ethernet ile de yasiyorum yani sadece wireless ile degil. Bazen de 5 Ghz lik bir anda deaktive olup sadece 2.4 Ghzlik wireless calisiyor.

TTnet'i aradim hatlarinizda sikinti yok diyor. Air ties ise modemi getirin diyor ama internette daha once baktigim bir kac yorumda ise modem de herangi bir problem olmadigi konusunda geri donus yapilip ayni modemin geri gonderildigini soylediler.

Ek olarak malesef is saatlerim yuzunden cihazi teknik servisine goturemiyorum bu yuzden sorunun yazilisal olmadigindan emin olmak istiyorum.

Son olarak musteir hizmetleriyle iletisime gectim ve onlar sadece bana sinyal ayarlariyla ilgili bir biliglendirme maili attilar ve Modem de hic bir ek ayar degistirmedim hizli kurulum yaptim. 5 Ghz ve 2.4 Ghz lik wirelesslar aktif. ( iphone 4 ile 5 ghz ye baglanamadigim icin 2.4 u aktif duruma getirdim).

Lutfen yardimci olun.

Tesekkur ederim.

• Sorun modemde değil modeme taktığın tel kablosunu değiştir sadece :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 17 Ağustos 2015; 4:39:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Sorun modemde değil modeme taktığın tel bablosunu değiştir sadece :D

kablodan kastin? modeme giren hat mi ? Ama bunun nasil bir alakasli olablir ki usta biraz daha derinlemesine anlatir misin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.