Şimdi Ara

AIRTIES AIR 5341 Problem Çıkartır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son 1 haftadır eski modemle uğraşmaktan sinirlerim bozuldu, arkadaşın modemini denedim ve problemlerim düzeldi.
    o yüzden yeni bir modem almak istiyorum ama fazla kaynağım yok mediamarkt'ta bu modemi gördüm.
    kesin kullanan vardır sitede ttnet bile vermiş sanırım bazı kullanıcılara, problem yaşayan filan var mı bu modemle ilgili?
    wireless en fazla oda içinden veya bir yan odadan cep telefonu veya laptop ile kullanılacak, pc kabloyla bağlarım zaten hattımda 8mbit şuan fiber filan desteklemiyor zaten bu hızda kalıcaz gibi.

• bu modem pek satmamış sanırım kimseden bir cevap yok vazgeçtim zaten almaktan eski bir modem buldum onu kullanıyorum şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylife07 -- 21 Ağustos 2013; 9:23:14 >
  • dostum, kimse takmamış seni

5341 benim bir önceki modemim, hiç sorun yaşamamıştım. isteyen bir tanıdığıma vermek için değiştirmiştim. yoksa aynı modemi kullanmaya devam ederdim. eğer hala almayı düşünüyorsan öneririm :)
  • thekaryenic T kullanıcısına yanıt
    modem bozuktu almayı düşündüm bir ara ama arkadaşımın eski modemini aldım ondan şimdilik o idare ediyor alırsam daha üst modem birşey bakarım heralde artık :D bunu idareten almayı planlıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylife07

modem bozuktu almayı düşündüm bir ara ama arkadaşımın eski modemini aldım ondan şimdilik o idare ediyor alırsam daha üst modem birşey bakarım heralde artık :D bunu idareten almayı planlıyordum.

ASUS DSL N12E işinizi görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.