Şimdi Ara

Airties Air 5443 mü , ZyXEL P-1302-T10B mi , Asus DSL-N12E mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wifide sürekli kopmalar ve hız sorunu yaşıyorum huawei-hg521 modem var,ttneti aradığımda hattınızda sorun yok modemden kaynaklı dediler, araştırdığımda huawei'in güncellemesi varmış onu yaptım belki düzelir dedim ama düzelmedi sorun hala devam ediyor mecbur yeni modem alacağım. Bu 3 modem arasında kaldım, sizin tavsiyeleriniz önemli şimdiden teşekkürler.

Not: Fibere geçme gibi bir durum yok,ileri için diye düşünmeyin arkadaşlar. Sadece bu 3 modem arasından tercihim hangisi olmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostpath -- 29 Ağustos 2015; 0:42:06 >

• airties ürünleri mühendisliği yüz karasıdır, uzak durmanızı öneririm şu anki durumdan daha kötü bir tablo ile karşılaşmamak için. Üçlüden Zyxel'ı alırdım.
  • inuh kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam tavsiyen için, sadece airties'ı lekelemek gibi olmuş yorum ama olsun sağol yine de :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airties'den şaşma
  • Valla arkadaşlar arties ve zyxel arasında gidip geliyorum, fiyata göre tercih olcak sanırım. Sağolun yardımlar için.

• Verdiğim linkte 119,90 TL yazıyor ama üye olunca sana özel 79,90 TL yazıyor 3 TL de kargo ücreti var. Piyasada 100 TL den aşağı yok f/p ürünü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: tikerboy

Arkadaşlar wifide sürekli kopmalar ve hız sorunu yaşıyorum huawei-hg521 modem var,ttneti aradığımda hattınızda sorun yok modemden kaynaklı dediler, araştırdığımda huawei'in güncellemesi varmış onu yaptım belki düzelir dedim ama düzelmedi sorun hala devam ediyor mecbur yeni modem alacağım. Bu 3 modem arasında kaldım, sizin tavsiyeleriniz önemli şimdiden teşekkürler.

Not: Fibere geçme gibi bir durum yok,ileri için diye düşünmeyin arkadaşlar. Sadece bu 3 modem arasından tercihim hangisi olmalı ?

aynı muhabbetten modem değişecek. siz ne aldınız?memnunun musunuz? kopmalar gitti mi?
  • x571 X kullanıcısına yanıt
    Airties Air 5443 aldık hocam, sıkıntı kalmadı ;) tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.