Şimdi Ara

Modem Tavsiye - Asus ac51 mi ac750 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç güne turknet internetim bağlanacak. 2 modem arasında kaldım. asusun sitesinde karşılaştırmada hiçbir fark yok. Bu modemlerin hangisi daha güncel ve kullanışlıdır? Bilgisi olan var mı.

AC750 için forumda birkaç yorumda oyunlarda wifi üzerinde sıkıntı yaşayanları okudum. ethernet portunda sıkıntı yok diye yazmışlar, o yüzden ac51e biraz daha sıcak bakıyorum. bu arada fiyat aralığım da maksimum 400 daha fazla vermek istemiyorum 35mbit internet için.

Modem Tavsiye - Asus ac51 mi ac750 mi?

• bende tavsiye beklemedeyim arkadaşlar
  • İkisi arasinda fark oldugunu düşünmüyorum gayet iyi seçim asus sitesinde girip karşilaştirabilirsiniz. Başka marka ve garanti konusunda iyi oldugunu düşünerek ac55u almiştim 400tl indirimdeydi diye bence uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 23 Kasım 2018; 23:30:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

İkisi arasinda fark oldugunu düşünmüyorum gayet iyi seçim asus sitesinde girip karşilaştirabilirsiniz. Başka marka ve garanti konusunda iyi oldugunu düşünerek ac55u almiştim 400tl indirimdeydi diye bence uygun
    Ac55u kullanıyor musunuz hala memnun musunuz? Tp link vr600 düşünüyorum aslında. Ac55u modelini gördüm , bir araştırayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 21 Eylül 2019; 12:12:18 >
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    ac750 olanı aldım hocam sıkıntısız kullanıyorum
    Ac750 ile 55u ayni gibi problem yaşamadim ama vdsl değilde adsl olarak kullaniyom saolsun araştirmalarim vdsl hat var daha sonra adsl cikinca keyifsiz şekilde kullaniyom tm tadini alamadim ama güzel ac750 bakabilirsn

• quote:

Orijinalden alıntı: colaker

ac750 olanı aldım hocam sıkıntısız kullanıyorum
    Wifisi vs nasıl ki? En başta onu düşünmüştüm, ama çok önermediler. Fiyatı 300 tl iyi gibi fiyatı. Ethernet portu da 2 tane olmasaymış keşke

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS AC750 MODEM NASIL ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ac750 ile 55u ayni gibi problem yaşamadim ama vdsl değilde adsl olarak kullaniyom saolsun araştirmalarim vdsl hat var daha sonra adsl cikinca keyifsiz şekilde kullaniyom tm tadini alamadim ama güzel ac750 bakabilirsn
    Adsl de tam performans alınmaz muhtemelen türkiyede ki altyapıdan dolayı. Wifi çekimi ikisininde aynı mıydı? Ac55u 4 antenli olması biraz göz boyama mı?

Bi akrabaya aldirttim ac750 yi özeliklerine bakinca fark göremedim onun vdsl alt yapisi vardi hizlari gayet güzeldi netspeed tavsiye etmiştim ping ve hizlari gayet iyiydi şuan fiber alt yapisi olunca modem nasil memnunmusun diye soramadim netspeed başka modem gönderdi ama antenlerin 4 tane olmasi bilmem iyi tüm odalarda 3 cizgi cekiyo 170 m2 evde emin ol fark göremezsin ayrica vatanda ac 55u 420tl almiştim şuan 500-600tl sanirim ac750 kendisi 300-350tl almişti galiba aradaki fark az değil..ayrica alt yapin iyisise hizlarin ping sorunlari yoksa kalkipda 1000tl modemde alsan hizin ikiye katlanmaz ama wifi cekim gücünü bilemiyicem bence farka degmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 21 Eylül 2019; 15:9:15 >
  • quote:

Bi akrabaya aldirttim ac750 yi özeliklerine bakinca fark göremedim onun vdsl alt yapisi vardi hizlari gayet güzeldi netspeed tavsiye etmiştim ping ve hizlari gayet iyiydi şuan fiber alt yapisi olunca modem nasil memnunmusun diye soramadim netspeed başka modem gönderdi ama antenlerin 4 tane olmasi bilmem iyi tüm odalarda 3 cizgi cekiyo 170 m2 evde emin ol fark göremezsin ayrica vatanda ac 55u 420tl almiştim şuan 500-600tl sanirim ac750 kendisi 300-350tl almişti galiba aradaki fark az değil..ayrica alt yapin iyisise hizlarin ping sorunlari yoksa kalkipda 1000tl modemde alsan hizin ikiye katlanmaz ama wifi cekim gücünü bilemiyicem bence farka degmez
    tamam hocam sağolun, ac55u şu anda 557tl sanırım en ucuz o da kısa süreli kdv indirimden dolayı sanırsam. İnternette henüz bağlatmadım bu hafta içi bağlatacağım yeni taşındığımdan. Asus dan ziyade VR600 düşünüyorum gibi.
    O zamanlar döviz biraz daha düşük olduğundan daha uyguna almışsınız :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.