Şimdi Ara

Airties Air5444 // 18TL (Telefon Fişi + RJ11 Kablo Hediye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Airties Air5444 // 18TL (Telefon Fişi + RJ11 Kablo Hediye)

Cihaz Airties Air5444-TT modelidir. Gibirnet 16mbit ile kullandım ben. VDSL geçtiğimden boşa çıktığı için satıyorum.

İSS kilidi yoktur. Tüm iss'lerde kullanılabilir.

Cihazın yanında adaptörüyle birlikte rj11 telefon kablosunu ve resimde gördüğünüz 3'lü telefon fişinide yollayacağım.

Pazarlık yoktur.

İstediğim fiyat 18TL.Airties Air5444 // 18TL (Telefon Fişi + RJ11 Kablo Hediye) 

Kargo alıcıya aittir.

ADSL2+

Cihaz sorunsuzdur kenarda çürüyüp gideceğine işine yarayan biri alsın diye satıyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 18 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Adaptör fiyatından daha ucuza modem, PTT kargo ile gönderdim yapma imkanınız olursa almak isterim, iyi satışlar dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flasource kullanıcısına yanıt

Tabi ki ptt, mng veya başka bir firma ilede gönderim yapabilirim.

Yurtiçi kargoyu temsili yazdım zaten yaşadığım şehir küçük olduğundan bir ucundan öbür ucuna yürüyerek maksimum 10 dakikada gidebiliyorum sorun olmaz yani Airties Air5444 // 18TL (Telefon Fişi + RJ11 Kablo Hediye) 

Ciddi alıcıysanız yarın kargoya veririm kargo takip bilgilerinizi attıktan sonra ücreti yollayabilirsiniz hatta isterseniz pm'den mesaj atın detaylı konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper160 -- 7 Şubat 2021; 16:19:51 >
  • Gibirnet ne yahuAirties Air5444 // 18TL (Telefon Fişi + RJ11 Kablo Hediye) 

• Ussuz kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.