Şimdi Ara

airties aldım harika..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süre araştırmıştım sonunda airtiese karar verdim.Modemi alalı iki gün oldu tek kelimeyle harika.iki gündür bir defa olsun hattan düşmedi.ısınma diye bişey yok.kararsız kalanlara kesinlikle tavsiye ederim.Bu arada benim aldığım model 101 modeli.Bir usb birde ethernet portu var.iki bilgisayarı birbirine bağlayabiliyorsunuz.

• KARDEŞ BİZDE BU MODEMİ İSTANBULDA F1 PİSTİNDE KULLANDIK HAKİKATTEN ÇOK HARIKA GERÇİ KABLOSUZ OLARAK DENEYEMEDİK AMA DAHA SONRA DENEME FIRSATIMIZ OLDU HARIKA VALLA PARAM OLURSA BİR GÜN ALACAM HEHEH
  • Bende de RT110 modeli var, ve yaklaşık 10 günden beri kullanıyorum, Bağlantı kopması, ısınma neyim olmadı şimdiye kadar.
    Bir de ben airties in web sitesinden yaptım ayarları, cd de gelen programı hiç kurmadım. bi sakatlık çıkmaz demi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darbeli_Matkap

Bende de RT110 modeli var, ve yaklaşık 10 günden beri kullanıyorum, Bağlantı kopması, ısınma neyim olmadı şimdiye kadar.
    Bir de ben airties in web sitesinden yaptım ayarları, cd de gelen programı hiç kurmadım. bi sakatlık çıkmaz demi...

Sorun çıkmaz merak etme. Cd deki program daha çok tecrübesiz kullanıcılar için. Kurulumu daha basite indirgemek için. Web arayüzü daha detaylı ayarlara izin veriyor.
  • zaten hattınızda bi sorun yoksa bağlantıda kopma olmazki,siz modemin özelliklerinden bahsedin,firewall u var mı,port açmak kolay mı ?(gibi vs. vs.)Kopmayan dsl modem die tanıtmayın millete
  • Yaa Arkadaşlar artist artist diye diye banada aldırttınız. Bugün 210 modelinden aldım ama ne bilim yani alanların hevesini kursağında bırakmak istemem ama o kadarda ahım şahım bişi değil bence yani gerçi ilk defa kablosuz modem kullandım ama topu topu 7metre ötede odadaki modemi %50-60 la görüyo, açıkçası pek doyurucu gelmedi bana. bir diğer tercihimde usr idi ama onunda adsl2 özellikleri yok. Bizde artist aldık napalm...
  • hayırlı olsun...arkadaşım kullanıyor... ve çok memnun... kaç paraya aldın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

zaten hattınızda bi sorun yoksa bağlantıda kopma olmazki,siz modemin özelliklerinden bahsedin,firewall u var mı,port açmak kolay mı ?(gibi vs. vs.)Kopmayan dsl modem die tanıtmayın millete

rt110 ve rt210 modellerinin firewall u var(aralarındaki tek fark rt210 un wireless özelliği. Zaten kim modemin firewall unu kullanıyoki). Port açmak çok kolay. Zaten web arayüzü tamamen türkçe ve çoğu modemde olmayan adsl2+ desteğide var(adsl2 ile karıştırmayalım).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.