Şimdi Ara

Airties ap-300 kablosuz modem kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Airties Ap-300 kablosuz modemim var ama nasıl kurulur ne yapılır bir türlü çözemedim cdsi de yok kullanım kılavuzunuda bulamadım internette driver olarak internette 900 kblık bişey var indiriyorum oda açılmıyor nasıl kuracam ben bunu yardım lütfen

• Bir ıp numarası olması lazım.O numarayı tarayıcının adres çubuğunda yazıcaksın.Ordan kurulum yapabilirsin.
  • evet 192.168.2.254 diyorum giriyorumda orda ne ayar yapacam anlamadım gitti daha önce kuran biri veya halen kullanan biri varsa lütfen yazsın 5 saattir ugraşıyorum :S
  • ap 300 modem değil ki access point.

tel hattı bağlayıp internete çıkamazsınız. mevcut interneti kablosuz yapmaya yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmare115

ap 300 modem değil ki access point.

tel hattı bağlayıp internete çıkamazsınız. mevcut interneti kablosuz yapmaya yarar.

dondugum andır benim bende 5 saattir modem diye kurmaya çalışıyorum bende diyorum bir modemi kurmak bu kadar zor olamaz
  • ap 300-302 access pointtir
    192.168.2.254 varsayılan numarasıdır işyeri için kuruluyorsa başka bir ap-302 de varsa network de numarası değiştirlmelidir
    kablodaki interneti wireless a çevirmeye,köprü modunda sinyali uzağa taşımaya veya mesh modunda diğer airties cihazı görerek kapsama
    alanını genişletmeye yarar;
    modem olmadığından ağda interneti sağlyan bir modem olması zorunludur.
    quote:

Orijinalden alıntı: ozo21

quote:

Orijinalden alıntı: nightmare115

ap 300 modem değil ki access point.

dondugum andır benim bende 5 saattir modem diye kurmaya çalışıyorum bende diyorum bir modemi kurmak bu kadar zor olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 30 Haziran 2010; 9:44:31 >

• arkadaşlar bende de ap 300 acces point var. masaüstü bilgisayarımda kablolu modem kullanıyorum bu aletle modemi wireless'a çevirip laptopum ile kullanmak istiyorum. aleti kendi modemime bağladım, çalıştı ve laptoptan internete gayet güzel giriyorum. yalnız bi sorun var. ben bu ap 300'e şifre koymak istiyorum ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum. aleti bi arkadaşımdam aldım ne kullanma kılavuzu ne de cd var elimde. şifrelemeyi nasıl yapabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • menüsünde kablosuz güvenliği diye bir yer olması lazım
    quote:

Orijinalden alıntı: simply_black

arkadaşlar bende de ap 300 acces point var. masaüstü bilgisayarımda kablolu modem kullanıyorum bu aletle modemi wireless'a çevirip laptopum ile kullanmak istiyorum. aleti kendi modemime bağladım, çalıştı ve laptoptan internete gayet güzel giriyorum. yalnız bi sorun var. ben bu ap 300'e şifre koymak istiyorum ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum. aleti bi arkadaşımdam aldım ne kullanma kılavuzu ne de cd var elimde. şifrelemeyi nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

menüsünde kablosuz güvenliği diye bir yer olması lazım
    quote:

arkadaşlar bende de ap 300 acces point var. masaüstü bilgisayarımda kablolu modem kullanıyorum bu aletle modemi wireless'a çevirip laptopum ile kullanmak istiyorum. aleti kendi modemime bağladım, çalıştı ve laptoptan internete gayet güzel giriyorum. yalnız bi sorun var. ben bu ap 300'e şifre koymak istiyorum ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum. aleti bi arkadaşımdam aldım ne kullanma kılavuzu ne de cd var elimde. şifrelemeyi nasıl yapabilirim?

bilgisayarda hiç bi program yok aletle alakalı. kurulum yapmadan kablolu modeme bağlayıp çalıştırdım. o menüye nerden ulaşabilirm hocam? biraz araştırdım kurulum için program bulamadım.

• sorduğun herşey var burada adamlar ayrıntılı şekilde anlatmışlar
    ap 300 de temelde aynıdır zaten
    http://www.airties.com/usermanuals/AP302TR_UM.pdf

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

menüsünde kablosuz güvenliği diye bir yer olması lazım
    quote:

bilgisayarda hiç bi program yok aletle alakalı. kurulum yapmadan kablolu modeme bağlayıp çalıştırdım. o menüye nerden ulaşabilirm hocam? biraz araştırdım kurulum için program bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 1 Temmuz 2010; 8:54:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.