Şimdi Ara

Airties RT-111 firmware'i güncelleyemiyorum!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağ altta güncelleme yapmalısınız diye bir uyarı geliyor.. Yönergeleri takip ediyorum.. program web arayüzü üzerinden işlemlere başlıyor ama son aşamayı tamamlayamdığını rapor ediyor.. "Yinele" seçeneği ile devam edilse bile netice alınamıyor..

Sitede verilen hizmet programı ile web üzerinden bir türlü donanım güncellemesini yapamadım. Sitede ayrıca *.bin formatlı driver'da verilmiş ancak bu driver hangi arayüzle modeme yüklenebilir ki????

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: serkanguzel

Sağ altta güncelleme yapmalısınız diye bir uyarı geliyor.. Yönergeleri takip ediyorum.. program web arayüzü üzerinden işlemlere başlıyor ama son aşamayı tamamlayamdığını rapor ediyor.. "Yinele" seçeneği ile devam edilse bile netice alınamıyor..

Sitede verilen hizmet programı ile web üzerinden bir türlü donanım güncellemesini yapamadım. Sitede ayrıca *.bin formatlı driver'da verilmiş ancak bu driver hangi arayüzle modeme yüklenebilir ki????

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Hizmet programında ayarlar - gelişmiş ayarlar'la tıklıyoruz, modem ardesi açılıyor!.. Oradan araçları ve güncelleyi seçiyoruz!.. Gözat'tan airties'in sitesinden indirdiğim ;

- RT-111 En Güncel Firmware (v.1.0.13-03/03/2007) bu türkçe herhalde ve

- RT-111 En Güncel Firmware EN (v.1.0.14-27/03/2007) buda ingilizce versiyonu

bilgisayarım üzerinden de yüklemeyi başardım.. Ama Hizmet programı halen güncel firmware var yükleyin diyor!..

Bu işlemleri yaptıktan sonra modemi açıp, kapamayı ihmal etmedim!.. Hatta arkadaki düğmeden resetledim fakat hiç bir şey değişmedi ve güncellemeyi bir türlü yaptıramadım..

Yapabilen varsa bilgilerini buradan paylaşırsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel -- 28 Ağustos 2007; 12:12:59 >

• Telefonla müşteri hizmetlerini aradım, çok yakından ilgilendiler ve yukarıda yazdığım işlemlerin yapılması gerektiğini söylediler. Birkez de aynısı yetkili kişi anlatarak yaptırdı. Ama sonuç alınamadı. Halen hizmet programı günceleme yapılması gerektiğini uyarısını veriyordu. Modemi tamir için göndermemi istediler. Zaman zaman bu tip arızalar olabiliyormuş. Yani modem driver güncellemesi yapılamadığı için donannıma müdahale edilmesi gerektiğini bildirdiler.

Sonuç olarak; airties modem alan arkadaşlar model numarası ne olursa olsun, Hizmet programını bilgisayara mutlaka yükleyerek donanım güncellemesi yapıp yapmadığını kontrol etsinler. Hizmet programı kurulup, gerekli kayıt işlemleri yapılınca, programa ait sağ alta duran simge güncelleme uyarısı veriyor.

Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.