Şimdi Ara

AİRTİES RT-205

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var internete bağlandığım halde online oyun oynamak istediğimde 3-4 dak sonra oyundan kopuyorum ( mesala mynet oyunları ) ayrıca çok sık olarak internetteyken sayfa açılmaları çok uzun sürüyor acaba problem nerede olabilir ??Sanki makina ile modem arasında bir uyuşmazlık var gibi...Yardımlarınızı bekliyorum..Sistem imzamdaki gibi

• bu modem çok iyi neden öyle yapıyor ki?bende onu almaya düşünüyodum..Bu aralar telekom biraz dagıttı ..sitelerinde iyileştirme çalışması yapıyoruz diyorlar ya hayırlısı..Bende de oldu sorun gittiğim internet kafedede ama bu sıralar düzeldi hat.bence telekomdan kaynaklanan bi sorun..Hayret telekom hiç sorun çıkarmazdı (!) noldu böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 18 Ocak 2007; 21:20:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: voice

Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var internete bağlandığım halde online oyun oynamak istediğimde 3-4 dak sonra oyundan kopuyorum ( mesala mynet oyunları ) ayrıca çok sık olarak internetteyken sayfa açılmaları çok uzun sürüyor acaba problem nerede olabilir ??Sanki makina ile modem arasında bir uyuşmazlık var gibi...Yardımlarınızı bekliyorum..Sistem imzamdaki gibi

Arkadaşlar problemi çözdüm.Modemdeki kanal ile laptop taki kanal sayısını eşitledim ve şu anda problemsiz olarak ve kopmadan tam performanslı olarak modemimi kullanıyorum ve çok hızlı bağlanıyorum.Bu konuda sorun yaşayan arkadaşlara yardım edebilirim...

• modemdeki kanal sayısı ile laptopdaki kanal sayısını eşitledim derken neyi kasdettiğini anlayamadım. nasıl yapıldığını izah edersen sevinirim teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rcyn1453

modemdeki kanal sayısı ile laptopdaki kanal sayısını eşitledim derken neyi kasdettiğini anlayamadım. nasıl yapıldığını izah edersen sevinirim teşekkürler.

Arkadaşım bilgisayarın donanım sekmesinden wiraless özelliklerine gir orada 802b/g sekmesinde kanal numarasını gösteren bir pencere var oradaki rakkamı 1 ile 13 arasında bir değere getir ( 1 veya 13 kullanmanı tavsiye ederim çünkü diğer kanallarda telsiz telefonla çakışmalar yaşanabiliyor ) daha sonra ayarları kaydederek oradan çık ve modemdeki ayarlar menüsüne girerek orada da aynı sekmeler altında kanal sayısını bilgisayardaki kanal sayısıyla eşitle kaydet. Ben bu ayarları yaparak artık sorunsuz şekilde ve kopmadan ( telsiz telefonda aktif olarak ) nete bağlanabiliyorum .. Kolay gelsinn

• anladım yardımın için teşekkür ederim.
  • bu modem gerçekten çok iyi herkeze tawsiye edrim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airties RT-206v2 ve 24Mbps hız
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 dk önce internetten sipariş ettim. Kullanmak için sabırsızlanıyorum :)
  • teşekkürler yararlı bir bilgi sunmuş dostum saol..
  • Modem çok kaliteli evin her noktasında denedim çekim gücünde hiç azalma olmuyor herkese tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: cicey2

5 dk önce internetten sipariş ettim. Kullanmak için sabırsızlanıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.