Şimdi Ara

Airties rt 205 BU bilgisayardaki ağ için kaydedilen ayarlar ağın gereksinimleriyle eşleşmiyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
49.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar evde airtise rt 205 modemim var ve iki notbook um var birindi vista digerinde mac 0x sistem var vista ile modem arasında baglantı kuramıyorum wireless modem seceneklerinde benim airties rt 205 le komsularımın modemleri cıkıyor benim modemin yanında X isareti digerlerinde sinyal gösteriyor benim modeme tıkladığım zaman "Bu bilgisayardaki ağ için kaydedilen ayarlar ağın gereksinimleriyle eşleşmiyor" diyor diğerlerin direk sifre istiyor ama max 0x le her hangi bir sorun yasamıyorum modem normal calısıyor ama vista bu sorunu nsl asacağımı bilmiyorum bu konuda yardım istiyorum

simdiden yardımlarınız için cok tesekkür ederim

• bu arada vista home versiyon
  • Modem için ayarladığın şifreleme şekli(WPA,WPA2,WEP...) ile notebook'taki aynı değil onu düzeltince sorunun çözülecek .Nasıl yapıldığını bilmiyorsan onada yardımcı olurum.

Edit : İmla hataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 2 Ocak 2008; 20:51:24 >
  • arkadasım cevap verdigin icin saol valla bu konudada senden daha fazla yardım alırsam sevinirim sifreleme degisikligini nasıl yapıcam
  • Kardeş kusura bakma biraz geç cevap veriyorum,şu anda kullandığım pc'de vista yok,dizüstüde kardeşimdeydi,anca bugün bakabildim .
    İlk önce airties'ın programından seçili olan güvenlik şekline bak,sanırım wpa,wpa2 ve wep seçenekleri olmalı.Daha sonra BAŞLAT'tan BAĞLAN seçeneğine tıkla,karşına pc'nin algıladığı kablosuz ağlar gözükecek,oradan kendi ağın üzerinde sağ tık ile özellikleri aç.Güvenlik sekmesi altında bulunan ayarlardan güvenlik şeklini seç,birde yine aynı yerde "şifreleme türü" diye bir seçenek var,buradaki doğru seçeneği deneme-yanılma yöntemi ile bul ve son olarak en alttaki yere şifreni yaz "uygula/tamam" yaparak çık.
    Yardımcı olması için kendi ayarlarımı yazıyim ;
    Güvelik şekli : wpa(kişisel)
    şifreleme türü : TKIP
    şifre : ********
    Karışık olmamıştır inşallah,kolay gele.Bir sorun olursa pm ile de ulaşabilirsin.

• kardesim ilgi ve alakan icin cok tesekkür ederim sorun holloldu aynen dedigin gibi

ustamsın fazla söze gerekyok
  • saol ya aynı sorun bende de vardı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş çoook teşekkür ederim ne kadar teşekkür etsem azdır saolasn
  • Her zamanki gibi Vista kullanıcıların bu konuda sorunun çözümü bilememesi ve bu konuda microsoft un ..... da anlayın.

Arkadaşım sen vistada yapman gereken işlem hepiniz öğrenin arkadaşlar. Kablosuz ağ profilini temizlemek zorundasın. Ha bunu çoğu vista ve kablosuz bağlantının nasıl yapılıp nasıl ayarlandığını bilmeyen kullanıcı bir tek sen değilsin.

Ağ ve Paylaşım merkezini açınız .Kablosuz ağları yönet kısımına tıklayınız ve karşınıza gelen kablosuz ağ isimlerin hepsini kaldırınız kapatıp tekrar bir ağa bağlan yap sonra bağlanırsın.

quote:

Orjinalden alıntı: northeast

arkadaslar evde airtise rt 205 modemim var ve iki notbook um var birindi vista digerinde mac 0x sistem var vista ile modem arasında baglantı kuramıyorum wireless modem seceneklerinde benim airties rt 205 le komsularımın modemleri cıkıyor benim modemin yanında X isareti digerlerinde sinyal gösteriyor benim modeme tıkladığım zaman "Bu bilgisayardaki ağ için kaydedilen ayarlar ağın gereksinimleriyle eşleşmiyor" diyor diğerlerin direk sifre istiyor ama max 0x le her hangi bir sorun yasamıyorum modem normal calısıyor ama vista bu sorunu nsl asacağımı bilmiyorum bu konuda yardım istiyorum

simdiden yardımlarınız için cok tesekkür ederim

• arkadaşım binlerce teşekkür
  • Çok teşşekür ederim :) Bugün bu sorundan müzdariptim çok iyi olduu... :) Teşşekürler.
  • Soruyu soran arkadaşa da cevaplayan arkadaşa da çok teşekkür ederim. Bu gün aynı sorunu pikatel modemimde yaşadım... Vistayı çıkarana lanet olsun. XP'm ile mutluydum ben... Tekrar çooook teşekkürler. Eminim bir çok kişi aynı sorunu yaşayıp buradan okuyarak çözdü
  • kesinlikle süper günlerdir bu sorun yuzünden internete giremiyordum teşekkürler
  • @n1ghtfall
    Yaklaşık üç sene sonra benim de sorunuma çözüm oldun, Allah razı olsun diyorum
  • harbiden sağolun arkadaşlar çok yardımcı oldunuz ...
  • kolay gelsin hayırlı akşamlar bende airtiest modem var şifresinin kırıldığından şüpheleniyorum 192.168.2.1 girdiğimde kullanıcı adı ve şifre istiyor. şifre pc'nin modeme bağlantısındaki şifre mi yoksa ayrıca bir şifre mi vardı ben unuttum :S birde kullanıcı adı normal wireless list'te yazan mı? biri yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtfall

Kardeş kusura bakma biraz geç cevap veriyorum,şu anda kullandığım pc'de vista yok,dizüstüde kardeşimdeydi,anca bugün bakabildim .
    İlk önce airties'ın programından seçili olan güvenlik şekline bak,sanırım wpa,wpa2 ve wep seçenekleri olmalı.Daha sonra BAŞLAT'tan BAĞLAN seçeneğine tıkla,karşına pc'nin algıladığı kablosuz ağlar gözükecek,oradan kendi ağın üzerinde sağ tık ile özellikleri aç.Güvenlik sekmesi altında bulunan ayarlardan güvenlik şeklini seç,birde yine aynı yerde "şifreleme türü" diye bir seçenek var,buradaki doğru seçeneği deneme-yanılma yöntemi ile bul ve son olarak en alttaki yere şifreni yaz "uygula/tamam" yaparak çık.
    Yardımcı olması için kendi ayarlarımı yazıyim ;
    Güvelik şekli : wpa(kişisel)
    şifreleme türü : TKIP
    şifre : ********
    Karışık olmamıştır inşallah,kolay gele.Bir sorun olursa pm ile de ulaşabilirsin.

hocam aylardır arıyordum sonunda derdime sen çare oldun çok sağol

• slm benim masaüstü pc windovs xp aynı sorundan izdirabım laptoptan modeme bağlanıyorum fakat ağ güvenlik türü güvenli değil diyo bununla ilgili çok acil yardımınızı bekliyorum bu masaüstündekiyle laptop arasındaki ağ güvenliği eşleşmiyo fln diyo ltfn çok acil
  • çoook teşekkür ederim. Bendede aynı sıkıntı vardı ve kablosuz ağ listesini temizlediğimde sorunsuz bağlantı sağladım.
  • rt 205 modem bende kullanıyorum. windows 7 için aynı sorunu veriyordu. sorunu düzelttim teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.