Şimdi Ara

AirTies Rt-205 smile-ttnet-telkom-standart Firmware atma yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
7.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Müşterimin 1 tanesi modem getirdi içine kullanıcı adı şşifre girmek istedik smileadsl.com ve net uzantısı sabit şeklinde girebiliorduk. Sonra uyanığım ya firmware atam standart dedim error verdi hangi versionu indirdiysem errorr error sonra cıldırdım nasıl olmaz dedim nette arastırmaya basladım. Megersem firmalar (ttnet-smile..) baska yerde kullanma diye öyle sabit bir flash attırıorlarmıs airties e. Aynı sorundan yakınan bir vatandaş okudum aramaıs airties bu konuda yardımcı olamayacağını söylemiş. Ben yılmadım araştırmaya devam ettim bi sonuca varamadım. Sonunda aklıma bişi geldi için açtım baktım jumper vardır belki onu acınca atarız firmware dedim. açtım baktım hakkettende jumper yeri var :) cok sevindim. Hemen boş olan jumper sız yere 1 adet jumper taktım modemi yeniden açtım kapattım. Sonra modemin sayfasından firmware guncellemeye girdim ve başarıyla Yüklendi. Firmware yüklenmye başladı. Diger versionlarıda denedim ve istediğim versionu yükleyebildim. Aynı sıkıntısı olan arkadaslar için böyle bir yazı yazmak istedim. Bu firmalar gallleslik yapıorlar bunu yanlarına bırakmak istemedim.

Not: Cihazın içini açarsanız cihazınız böyük bir ihtimal garanti dışı kalır (varsa tabi). Ama etiket yoksa ve acarken hasar vermediysen sorun olmaz ama benden söylemesi.

www.fatmeto.com

:)

Arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç oldu :) resmi koyuyoyrum yapabilenler yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatmeto2 -- 17 Kasım 2012; 17:58:23 >

• rt-206 ya da aynı şeyi yapabilirmiyiz?
  • Evet cihaz ici acildiginda g.disi kaliyor cok zorlarsanız anlarlar.

Rt 206 urunleri sadece ttnet hattinda calisir yazilimi onarim merkezi bile degistirmiyor g.disi birakirlar urunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatmeto2

Merhabalar Müşterimin 1 tanesi modem getirdi içine kullanıcı adı şşifre girmek istedik smileadsl.com ve net uzantısı sabit şeklinde girebiliorduk. Sonra uyanığım ya firmware atam standart dedim error verdi hangi versionu indirdiysem errorr error sonra cıldırdım nasıl olmaz dedim nette arastırmaya basladım. Megersem firmalar (ttnet-smile..) baska yerde kullanma diye öyle sabit bir flash attırıorlarmıs airties e. Aynı sorundan yakınan bir vatandaş okudum aramaıs airties bu konuda yardımcı olamayacağını söylemiş. Ben yılmadım araştırmaya devam ettim bi sonuca varamadım. Sonunda aklıma bişi geldi için açtım baktım jumper vardır belki onu acınca atarız firmware dedim. açtım baktım hakkettende jumper var :) cok sevindim hemen 1 adet jumper taktım modemi yeniden açtım kapattım. sonra modemin sayfasından firmware guncellemeye girdim ve okeydir. Firmware yüklenmye başladı. diger versikonlarıda denedim istediğim flash ı yükleyebildim. Aynı sıkıntısı olan arkadaslar için böyle bir yazı yazmak istedim. Bu firmalar gallleslik yapıorlar bunu yanlarına bırakmak istemedim.

Not: içini açarsanız cihazınız böyük bir ihtimal garanti dışı kalır. Ama etiket yoksa ve acarken hasar vermediysen sorun olmaz ama benden söylemesi.

www.fatmeto.com

Jumper takarak köprü bağlantı yaptınız yoksa içindeki jumper'ı çıkardınız mı? Yani köprü bağlantıyı devre dışı mı bıraktınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 10 Ocak 2010; 13:05:09 >

• Eyvallah , sagol da jumper in sayisi /kodu var mi hangisidir , yardimci olursan super olur ..
  • Dostum resimli bir anlatım yaparsan bu olaydan çok muzdarip olan tüm insanlara yardım etmiş olursun. ve neet tarihe geçersin.
    Yardımlarını bekliyorum.
  • Ttnet'in rt-205 ini kullanıyorum. Hiç firmware update yapmadım. + sı nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hildita

Ttnet'in rt-205 ini kullanıyorum. Hiç firmware update yapmadım. + sı nedir?

bios update gibi düşün yeni bios geldikçe anakart nasıl daha stabil bir hava kazanıyorsa bundada amaç aynı
  • Ben Bugun gidip TTnet 2 tl kablosuz modemine başvuracağım. Buyüzden Birde şunu sormak istiyorum.
    TTnetin yeni verilen AİRTİES RT205 modemlerinde bu @ttnet olayını değiştirememe gibibir durum haala varmı?
  • arkadaşlar bu işin kesin çözümü mesela rt - 205 smile adsl den aldın bu modeme ttnet Rt 205 modemin cdsini takıyosun kolay kurulumdan oluyor....
  • kesinlikle oluyor. ben denedim oldu. önce tt kolay kurulum yaptım ardından standart rom yükledim... sorunsuz çalışıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: qarizma54

arkadaşlar bu işin kesin çözümü mesela rt - 205 smile adsl den aldın bu modeme ttnet Rt 205 modemin cdsini takıyosun kolay kurulumdan oluyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatmeto2

Merhabalar Müşterimin 1 tanesi modem getirdi içine kullanıcı adı şşifre girmek istedik smileadsl.com ve net uzantısı sabit şeklinde girebiliorduk. Sonra uyanığım ya firmware atam standart dedim error verdi hangi versionu indirdiysem errorr error sonra cıldırdım nasıl olmaz dedim nette arastırmaya basladım. Megersem firmalar (ttnet-smile..) baska yerde kullanma diye öyle sabit bir flash attırıorlarmıs airties e. Aynı sorundan yakınan bir vatandaş okudum aramaıs airties bu konuda yardımcı olamayacağını söylemiş. Ben yılmadım araştırmaya devam ettim bi sonuca varamadım. Sonunda aklıma bişi geldi için açtım baktım jumper vardır belki onu acınca atarız firmware dedim. açtım baktım hakkettende jumper var :) cok sevindim hemen 1 adet jumper taktım modemi yeniden açtım kapattım. sonra modemin sayfasından firmware guncellemeye girdim ve okeydir. Firmware yüklenmye başladı. diger versikonlarıda denedim istediğim flash ı yükleyebildim. Aynı sıkıntısı olan arkadaslar için böyle bir yazı yazmak istedim. Bu firmalar gallleslik yapıorlar bunu yanlarına bırakmak istemedim.

Not: içini açarsanız cihazınız böyük bir ihtimal garanti dışı kalır. Ama etiket yoksa ve acarken hasar vermediysen sorun olmaz ama benden söylemesi.

www.fatmeto.com

bu sekilde sabit Dns ayarlarıda değişiyormu ? .birde resimli olarak gostere bilirmisiniz bu durumu ?
    ilginize teşekkurler.

• Kalleşlik kısmına aynen katılıyorum... Ama tek çare istediğimiz isp de kullanmaya yönelik hareket yapmak da değil. Mesela ben bu yazıyı yazdığımdan bu yana iş ve eş-dost için yaklaşık 9-10 tane daha modem aldım-aldırdım. Ama airties diyenlere "sakın ha uzak durun" diye uzaklaştırdım... Oysa bu konu gündeme gelene kadar "yerli malı, kaliteli ürün" diye herkesi airties'e yönlendirirdim... başları göğe ersin ne diyebilirim...
  • Sanki o siyah parçayı takmamış gibi oluyor yine.Jumperdan kastın kısa devre etse kısa devre attm ama yine işe yaramadı.(bu arada modem sımle adsl aie ben superonlıne kullanıyorum...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolg... -- 4 Haziran 2013; 20:41:26 >
  • takip
  • Konu hort.

Beyler benimde rt-205 modemim var. Standart fırmware yüklü olan versiyonu son fırmware 2007 yılında çıkmış ve çok eski arayüz mevcut benim buna ttnet fırmware yüklemem için jumper denilen şeyi nerden bulucam.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Konu hort.

Beyler benimde rt-205 modemim var. Standart fırmware yüklü olan versiyonu son fırmware 2007 yılında çıkmış ve çok eski arayüz mevcut benim buna ttnet fırmware yüklemem için jumper denilen şeyi nerden bulucam.?

TTnet sürümü için hazırlanan FW de arayüz farklımı bir artısı varmı eğer varsa jumper a gerek olmadan yüklenebilmesi gerekir düşünüyorum anladığım kadarıyla jumper başka fw yüklemeyi engelliyor standart sürümde jumper olmadığına göre yüklenmesi lazım ama tamamen tahmini olarak söylüyorum denemiş değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAKUT

quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Konu hort.

TTnet sürümü için hazırlanan FW de arayüz farklımı bir artısı varmı eğer varsa jumper a gerek olmadan yüklenebilmesi gerekir düşünüyorum anladığım kadarıyla jumper başka fw yüklemeyi engelliyor standart sürümde jumper olmadığına göre yüklenmesi lazım ama tamamen tahmini olarak söylüyorum denemiş değilim

Ttnet sürümü daha yeni arayüze sahip arayüzde modem ayarları vs. yaparken takılma olmuyor.
    jumper bulup yüklemeyi denedim ama sonuç olarak başarısız oldu.

• Evet haklıymışsın RT 205 TT dışındaki RT 205 lere yeni FW yüklenemiyormuş ama son FW den şikayetçi olanlar da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAKUT -- 1 Aralık 2013; 18:03:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAKUT

Evet haklıymışsın RT 205 TT dışındaki RT 205 lere yeni FW yüklenemiyormuş ama son FW den şikayetçi olanlar da var

Konuyu hortlatıyorum. Ttnet tr205 var orginal fwyi yükledi fakat ttnetin kendi yazılımını geri yüklemiyor. ne yapmam gerek?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.