Şimdi Ara

Airties RT-210 Yılın Ürünü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Airties RT-210 2005'te de Chip dergisi tarafından yılın ürünü seçilmiş. Bugün Pazar günün tadını Chip dergisiyle çıkartıyım demiştim, sevindim valla ne yalan söylüyüm. Burda 1 yıldır fırsat buldukça foruma girip tavsiye isteyenlere Airties tavsiye ediyordum. Bakın biz Türkler isteyince ne kadar kaliteli işler yapabiliyormuşşuz...

Tebrikler Airties

• Chip beni yilin erkegi secse inanmam hocam.

Adamlar kimden reklam geliosa onu sisiriyolar. Dergiler bastan assaa berbat. Ne dediklerini bilmeyen adamlar. Bu arada Airtiesa lafim yok; guzel urun ama Chip diye bir referansa ihtiyaci yok.

chip'e koca bir

• Benim dikkatimi çeken geçen yılda airtires rt-210'u yılın ürünü seçmişlerdi. Bu yılda aynı modemi yılın ürünü seçmişler ilginç Airtires hem Türk markası hemde kaliteli bir ürün buna lafım yok. Ancak aynı ürünün 2 yıl üstüste (üstelik bu yıl değil iki yıl önce çıkan bi ürünün) seçilmesi yanlış. Ne diyelim helal olsun hem 2004 yılının hemde 2005 yılının en iyi modemi.
    http://www.airties.com//index.php?nid=31

• quote:

Orjinalden alıntı: neokek

Chip beni yilin erkegi secse inanmam hocam.

Adamlar kimden reklam geliosa onu sisiriyolar. Dergiler bastan assaa berbat. Ne dediklerini bilmeyen adamlar. Bu arada Airtiesa lafim yok; guzel urun ama Chip diye bir referansa ihtiyaci yok.

chip'e koca bir

Doğru söyle sen pc-net in editörümüsün

arkadaşım sen öldürmüşsün yaw bence Tr deki en kaliteli bilgisayar dergisi chip tir.. bir çok üründe chipi referans aldım ve açıkcası hiç hayal kırıklığı yaşamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: blue_night

quote:

Orjinalden alıntı: neokek

Chip beni yilin erkegi secse inanmam hocam.

chip'e koca bir

Doğru söyle sen pc-net in editörümüsün

arkadaşım sen öldürmüşsün yaw bence Tr deki en kaliteli bilgisayar dergisi chip tir.. bir çok üründe chipi referans aldım ve açıkcası hiç hayal kırıklığı yaşamadım

PCnetin ne oldugunu bile bilmem. Turkiyeden dergi almiyom artik. Eski pcworld vardi bir adam gibi ama o da kapaninca piyasa boyle hoduklere kaldi. adam yurtdisindan ceviri yapacak onu bile yapamiyo. bu ay birisinin tavsiyesine aldim chip 5.5 kaat bayildim. Bulmaca dergisi gibi yaa. hatalari bul para kazan.

al bak okuyan chip editoru filan varsa katkimiz olsun :
    sayfa 70: en iyi alisveris sitesi hepsiburada diyo. olabilir. bence ilgisi yok. alexaya bakiyorsun dunyanin en yavas alisveris sitesi. sadece arkasinda parali gurup var diye secmisler belli (reklam olayi yani; bakiniz arka kapak ici; oh gelsin 2000 dolar) ama aciklamasi tam vahim ,adam ntvmsnbc yazisini yukardan kopyalamis yapistirmis ciddiyetsizlige bak.
    sayfa 120: griffin ipod earjams koymuslar kulaklik karsilastirmasina. earjams iki tane plastik!!!!!! kulaklikla ne ilgisi varsa aletin?
    sayfa 120: creative bilgi creative.com, 123 bilgi logitech.com. yokmu bunun turkiye distributoru sanki? altec-lansng;'i aztek satiyo.
    sayfa 122: macally demis bilgi macally.com, 123 yine macally demis bilgi drbott. bunun turkiye distriubutorunden ses yo k (elmasepeti.com) adam test bile etmemis.

en komiigi burda logitech mm22 var, sayfa 98'de de yeni urun diye tanitmislar. birisinde iyi oburunde vasat. fiyati 40 avro, 89 dolar. birini logitec satiyo oburunu logosoft hizlisistem. allahtan detaya girmemisler. :)

jbl'i de sfkrd satiyo, tik yok. denemisler mi aleti? nerede houseparty? alemin krali houseparty...

yazmis aletleri. turkiyede nerden alinir, kimdir bilemiosun bile. koymus belkin kart okuyucu; artik ise yaramayan bir aleti ne yapayim? neyse burada cok kaldik.

84.sayfada usb bellek secmisler. la 309 dolara 4gb kart alacagima 4gb ipod nano alirim be. ipod shuflle ayni boy belleklerle neredeyse kafa kafaya. dalga mi geciyonuz adamla? herkese 100 puan dagitiyolar. 100 puan demek daha uztu olmaz, bu tavan yapmis demek.

68 sayfada en iyi yazilim contribute diyo. adobe alali firmayi cok oldu be abiler. dergiyi haziranda mi bastiniz? urun kalkti bitti bunlar en iyi yazilim seciyo. 189d'da da studio 8 olmus en iyisi. yok boyle bisey. saka gibi ..!
    22. sayfada windoze parasiz olcak diyo, tahmin salliyo ama bilgi icin microsoft.com sitesini gosteriyo. baktim oyle bisey demiyo mikrosoft sitesi.

24 sayfa internet telfonu. istiyorm bunu nereden alacam? amerika adresi. nasil gelecek telefon amerikadan?

adsl hiz karsilastirmasi yapiliyo adsl'in icadedicisi fransa yok. ulkelerden toplamislar dandik birseyler. bu forumdan baksinlar kaynak bulamiyolarsa.
    http://forum.donanimhaber.com/m_4236882/mpage_1/key_adsl%252Cjaponya//tm.htm#4236882
    http://forum.donanimhaber.com/m_5119442/mpage_4/key_adsl%252Cjaponya//tm.htm#5204144

amnet, congster,buldogbroadband ne bunlar ??? bunlari bilen yok bu ulkelerde

52. sayfada apple ipod nano olmus sana inca digital ipod nano. oha!!! Fiyati da belli degilmis. Vay be !!!! :):):) 62. sayfadaki Nokia n90 fiyati belli ama yeni cikmis!!!

126 dalmislar Bill Gates'in gizli laboratvuarina. dilinizi eshekarisi soksun. hadi biz forumda hatali yazariz da boyle bir dergide boyle hata kabul edilebilir mi?

Sonrasi tam komedi. Bill Gates'in isi gucu yok seni gizli yerlerine gorturecek. sonrasi tam komedi yazmis intelligent pill (akilli ilac) cevirmis (akilli pil) diye. Bu kazmalik ne yaa?

Sonra en iyi donanim var sayfa 156. masallah reklam veren herkesin donanimi cok iyi. 164 sayfada codak cok iyi marka olmus bi de. panasonic fotograf makinasi yapmaz bile; koy babam sen oraya iki tane birden. minolta filan ise yaramaz zaten.

herseyin krali asus, canon.

52 sayfada 750i'yi yere goge sigdiramamis. 168. sayfada k600i'nin bile gerisinde ama. nokia n90 birden herseyin krali olmus. t-mobile mda pro'nun turkiye ile ne ilgisi var? almanya'dan kopyala... oh sonra dergi cikariyoz. de get!@!!

199 sayfa ses formati anlatiyo babam. kasmis kasmis, ama 5 satirda ne oldugunu anlamamis. Almanca demis birakmis. Ne simdi WAV, AIFF filan Almanca' mi oldu ??? Saon satiri da birakmis Archiv diye. :)

215te atom fuzyon filan anlatiyo. 5 kere okudum bi sey anlamadim. Döteryum diye bi hidrojen izotopu varmis onu gordum sadece. oha yani.

Bulmaca dergisi yerine alinir ama bilgisayar dergisi diye alip onume bakmam bir daha.

• quote:

Orjinalden alıntı: ashc

Benim dikkatimi çeken geçen yılda airtires rt-210'u yılın ürünü seçmişlerdi. Bu yılda aynı modemi yılın ürünü seçmişler ilginç Airtires hem Türk markası hemde kaliteli bir ürün buna lafım yok. Ancak aynı ürünün 2 yıl üstüste (üstelik bu yıl değil iki yıl önce çıkan bi ürünün) seçilmesi yanlış. Ne diyelim helal olsun hem 2004 yılının hemde 2005 yılının en iyi modemi.
    http://www.airties.com//index.php?nid=31

teknoloji cok yavas ilerliyo. bi 2008 filan olsun illa daha iyi birileri cikartir modem filan.

r.e.k.l.a.m ver sende yilin urunu secil hocam. ayibettin lafi mi olur.

• Dergilerin bazen çok acele ve acemice hazırlandığı belli dergilerin ama esas sorun kaliteli editörlerin çok az olması ve onlarında her yere yetişememesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 3 Şubat 2006 0:21:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence AİRTİES süper bir MODEM..
    Bende AİRTİES kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir sorunum olmadı.Teknik anlamdada Dİğer modemlerden bir farkının olduğunu zannetmiyorum.Bence artık airties i kötülemeyi bırakın.Gerçekten Telekom gibi alt yapısı bozuk bir yapıya rağmen;Hiçbir sorunu olmadan yoluna devam ediyor.
    Ve soruyorum arkadaşlara AİRTİES modemi olupta; teknik yönden bir sorun yaşayan kişi gördünüz mü bu forumda?
    Şikayeti olan kişilerin sayfalarını yazın.ONlarada ben Çözüm bulacam......!!!!!
    HAYDİ herkese kolay gelsin....

• Forza Airties
  • Benim Modem Diye 1. Seçdiler
  • beni güldürdün allahda seni güldürsün neokek , öğlen vakti kalem kalem pirzola yedik sayende....
    gül gül şişmanlattın bizi ya

• Bozacının şahidi şıracıdır.
    Chip dergisi önerdiyse asla alınmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.