Şimdi Ara

airties rt210 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rt210 modemde kablosuz bağlantıda sorun yaşıyorum evin içinde modemden 2 duvar ilerde sinyal seviyesi en düşük hale geliyor. .
    ne gibi ayarlar yaparak sorunu cözebilirim.
    teşekürler.

• benim dediğim belki biras masraflı ama....airties ın wireless antenleri war....uygun bi fiyattaydı.....bi araştır derim....evin her bi yerinde daha sorunsuz girersin...
  • Zargana Selam,
    Şimdi diyeceğim şudur sorun yaşıyorum derken bağlantın kesiliyor mu yoksa windows'un da sinyal seviyesi excellent "mükemmel" yerine iyi veya zayıf gibi şeylermi yazıyor?
    Eğer cevap ikincisiyse yani sinyal kesilmesi olmuyorsa bence takılma, işine bak :)
    Ama 1. durum oluyorsa veya 2. durum olduğu halde "yaw şunu biraz düzeltsek" diyorsan o zaman sırasıyla RT-210'un web arayüzünden kablosuz bölümüne gir önce kanalı 1'e çek bir süre çalıştırdır dene.. Yok sonuç alamazsan sırasıyla 6. , 11. ve 13. kanalları denersin.
    Temiz bir kanalda daha iyi sinyal seviyesi olabilir.
    Öte yandan yok şöyle ben evin her yerinde full sinyal seviyesi istiyorum dersen o zaman Airties AP-300 AP alarak bunu repeater modunda çalıştır. Kurumla ilgi bilgi AirTies'in web sitesinde vardı.
    kolay gelsin,
  • cok teşekürler.
    deniyicem. bu modemin kablosuz bağlantıda cok iyi olduğunu duymuştum sinyal sevyesi düşünce problem olabileceğini düşündüm. en iyisi şu kanal ayarlarını deniyim.
  • evinizde telsiz telefon varise bu sinyal seviyesini etkileyebilir.

Birde şundan bahsetmek istiyorum wi-fi lerde kanal olayı temiz kanal yada daha iyi sinyal veren kanal olarak adlandırılmaz. wi-fi de kanalı kaça ayarlarsanız kaç tane istemciye kablosuz hizmet vereceğinizi belirtmiş olursunuz. bu rakamın 11 veyahut 1 olması sinyal seviyesini etkilemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: padre

Zargana Selam,
    Şimdi diyeceğim şudur sorun yaşıyorum derken bağlantın kesiliyor mu yoksa windows'un da sinyal seviyesi excellent "mükemmel" yerine iyi veya zayıf gibi şeylermi yazıyor?
    Eğer cevap ikincisiyse yani sinyal kesilmesi olmuyorsa bence takılma, işine bak :)
    Ama 1. durum oluyorsa veya 2. durum olduğu halde "yaw şunu biraz düzeltsek" diyorsan o zaman sırasıyla RT-210'un web arayüzünden kablosuz bölümüne gir önce kanalı 1'e çek bir süre çalıştırdır dene.. Yok sonuç alamazsan sırasıyla 6. , 11. ve 13. kanalları denersin.
    Temiz bir kanalda daha iyi sinyal seviyesi olabilir.
    Öte yandan yok şöyle ben evin her yerinde full sinyal seviyesi istiyorum dersen o zaman Airties AP-300 AP alarak bunu repeater modunda çalıştır. Kurumla ilgi bilgi AirTies'in web sitesinde vardı.
    kolay gelsin,

bununla beraber eğer bilgisayarın centrino ise ve sen wpa şifreleme yaptıysan iki cihaz yanyana bile olsa kopma olabiliyor, o yüzden wep şifrelme yapmak gerekiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: powerstorm

evinizde telsiz telefon varise bu sinyal seviyesini etkileyebilir.

Birde şundan bahsetmek istiyorum wi-fi lerde kanal olayı temiz kanal yada daha iyi sinyal veren kanal olarak adlandırılmaz. wi-fi de kanalı kaça ayarlarsanız kaç tane istemciye kablosuz hizmet vereceğinizi belirtmiş olursunuz. bu rakamın 11 veyahut 1 olması sinyal seviyesini etkilemez.

telsiz telefonun etkiliyebilmesi için 2.4 giga hertz frekansında çalışması gerekiyor.. bu frekansın altında çalışanlar etkilemiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablosuz Repeater airties RT210
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eklemen için teşekkür ederim
  • IBM centrino bilgisayarım var. RT210 u bilgisayara kurdum. Fakat. WEB şifrelemesini yapamadım. AIRTIES yardım merkezini aradım. Bir de onlarla beraber adım adım yaptık ancak yine olmadı. bana şöyle dediler. Centrino bilgisayarlarda bu sorunlar var. İNternetten yazılımları güncelleyin. Ben zaten güncelemiştim. Bir türlü olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim. YARDIM.
  • Dostum böyle birşey mümkün değil bende evde ve işte Rt-210 kullanıyorum. Notebook'da IBM T42 yani tamamıyla seninle aynı donanımlara sahibiz.
    Senin sorunun tahmin ederim ki key1 yerine preshared key olarak şifreyi yazmandır.(WEb arayüzünde) İstersen bu linkten dokümanı indir bir bakhttp://www.airties.com/index.php?cid=10
  • Aynen de dediğiniz gibi olmuş. Tekrar airties servisiyle görüştüm. ve sorun çözüldü.

Bigileriniz için çok teşekkür ederim.
  • rt-210 kanal olarak 1,6,11 kullanabilirsiniz 12 ve 13 nolu kanallarda centrino model bilgisayarların wireless kanalı yoktur. Unutmayın ki wireless en iyi olarak açık alanlarda kullanıldığında iyi iletişim sağlarsınız. Tavsiye size AP-300 cihaz almanız bu şekilde isterseniz repeater isterseniz access point olarak kullanabilirsiniz
  • Arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum. Nasıl çözdünüz bu sorunu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.