Şimdi Ara

airties rt211

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugun 2.el bir airties rt211 aldim uzerinde 1.0.10 driver yuklu idi ve ingilizceydi. ben daha yenidir diye sitesinden son driverini yukledim 1.0.30 arayuz turkce oldu ama internet yavasladi cihazi ilk pc ye bagladigimda net ucuyordu simdi biraz yavas simdi eski driveri bulabilsem eski driveri modem kabul eder mi ? nerden yukledik yeni diye :)

• Reset atıp tekrar ayarları yapıp dene.
  • reset nasil atiliyor modem acikken reset tusuna basili tuttum bilgiler degismedi ? yoksa fabrika ayarlarina geri don oraya mi tiklamam lazim ?
  • Reset tuşuna açıkken basılı tutmak gerekiyor diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2001

reset nasil atiliyor modem acikken reset tusuna basili tuttum bilgiler degismedi ? yoksa fabrika ayarlarina geri don oraya mi tiklamam lazim ?

Her iki işlem de AYNI İŞİ yapacaktır!...
  • Bazı modemlerde şöyle, modem fişe taklılı değilken reset tuşuna bas ve sonra fişe tak. Bu süre zarfında yine elini RESET tuşundan çekme. 3 5 sn içinde resetlenmesi gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenjichan

Bazı modemlerde şöyle, modem fişe taklılı değilken reset tuşuna bas ve sonra fişe tak. Bu süre zarfında yine elini RESET tuşundan çekme. 3 5 sn içinde resetlenmesi gerekir.

AirTies modemlerde bahsedildiği şekilde reset atılmamaktadır. Yukarıda bahsedileni yaptıktan sonra "Recovery tool" diye bir ekranla karşılaşırsanız; bu da nesi piyangodan mı çıktı demeyin.

Modeminizin arkasında açma/kapama düğmesinin yanında küçük siyah bir reset düğmesi vardır.
    Modem açıkken bu düğmeye 10 sn basılı tutun ve bırakın.
    Modem üzerinde Power hariç diğer ışıkların söndüğünü ve tekrar sırası ile yandığını gözlemleyebilirsiniz.
    Bütün ışıklar, özellikle ADSL(sabit yandıktan) ve sonrasında PPP ışığı yandıktan sonra 192.168.2.1 sayfasından modeminiz konfigürasyonunu yapabilirsiniz; modeme bir ethernet kablosu ile bağlı olmak ya da RT-211 ile kablosuz ağ bağlantısının sağlanmış olması gerekmektedir.

RT-211 modeminizin en güncel yazılımı 1.0.30 olup, genelde modemleri en güncel yazılımları ile kullanmak, modeminizden maksimum performansı almanızı sağlar. Bunun yanısıra kullanıyor olduğunuz web tarayıcınız (Internet Explorer, Mozilla Firefox vs..) hafızasında tuttuğu çevrimdışı içeriği ve diğer dosyaları silmek de performansı arttırabilir.

Aklınıza takılan en ufak konuda dahi 7/24 AirTies Müşteri Destek Hattını(0212 444 0 239) arayabilir, ürününüz hakkında teknik destek alabilirsiniz.

• merhaba,

Bende rt-101 var, recovery tool cikti az once karsima, admin sayfasina giremiorm hicbi sekilde.

Teknik servisi aradim, gonderin dedilerde, bu cozumlenebilir bi hata gibi geldi bana.

Tek ihtiyacim olan ayarlarimi 0 layip, browserdan 192.168.2.1 ye girebilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasshead -- 16 Nisan 2011; 17:27:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.