Bildirim
Ak Parti Kadınlara Verdiği İmtiyazlarla Kendi Sonunu Hazırlıyor!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ağzına sağlık hocam. Gidişat hiç iyi değil, Allah sonumuzu hayır etsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu hocayı tuttum, kaşlar, saçlar konuşuyor. Yıllar önceki komik olay aklıma geldi. Rahmetli Babam ile yolda yürürken, karşımıza sakallı, cübbeli biri geldi, babam ile konuştu, ben de saygı gereği, yaşlı diye elini öpmek istedim. O sırada babam beni engelledi "tanımıyor musun, ilkokul arkadaşın ...... dedi " Önce şaşırdım, sonra kafasına vurdum, utanmaz bir de sırıtıyordu. -
Hiçbir konuda eğitimi olmayan, hiçbir konuda merak sahibi olmayan insanlar 1 karış sakal uzatıp her konuda konuşuyorlar. İşin acı yanı ise, bu adamların saçmalıkları içinde bulunduğumuz toplum tarafından onaylanıyor.
Amerikalılar Mars'a gitmeyi planlıyor; Ortadoğulular Mars'a gitmenin caiz olup olmadığını tartışıyorlar. -
Hocayı takdir ettim. Diğer hocalar gibi Ak Parti'Ye yalakalık yapmak yerine gerçekleri söylemekten çekinmemiş. -
Webbie sende biraz sakal bırak senden felsefe dinlemek isterim ben canımquote:
Orijinalden alıntı: webbie
Hiçbir konuda eğitimi olmayan, hiçbir konuda merak sahibi olmayan insanlar 1 karış sakal uzatıp her konuda konuşuyorlar. İşin acı yanı ise, bu adamların saçmalıkları içinde bulunduğumuz toplum tarafından onaylanıyor.
Amerikalılar Mars'a gitmeyi planlıyor; Ortadoğulular Mars'a gitmenin caiz olup olmadığını tartışıyorlar.
Şarapsız olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: Michael Giacchino
Webbie sende biraz sakal bırak senden felsefe dinlemek isterim ben canım
Alıntıları Göster
Kim bilir bu kimin yalakası. Dinledim boş boş konuşuyor. Şeriatten filan bahsediyor. Siz önce islamın-şeriatin merkezi olan suudi arabistanı ABD nin kucağından kaldırın. -
kadınlardan bu kadar korkmak nedır abı burda tek anladıgım sey paralarını kaybetmelerı.oysakı dini herkes ögretebılır ilimli bırı oldugu sürece. -
Adamın bakışları ve vücut hareketleri kafayı çekmiş gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 21 Aralık 2018; 15:53:7 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Amerikalılar Mars'a gitmeyi planlıyor; Ortadoğulular Mars'a gitmenin caiz olup olmadığını tartışıyorlar. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X