Şimdi Ara

Ak partiyi Destekleyen arkadaşlar okumalı : Mustafa Hoş - Big Boss Kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.dr.com.tr/Kitap/Big-Boss/Mustafa-Hos/Arastirma-Tarih/Politika-Arastirma/Turkiye-Politika-/urunno=0000000624633

quote:

Vuslata Erildikten sonra Büyük Ortadoğu Projesi'di Tayyip Erdoğan Abd'denbile daha çok sahiplenir oldu.Aslında bu sahiplenmenin altında içeriye bakın ben kimlerle aşık atıyorum böbürlenmesi yatıyordu.Yoksa Abd'yi bile şaşırtan bu BOP sahiplenmesinin izahı çok zordu.Şu izahı zor olan BOP konuşmalarını hatırlamakta fayda var.

Tarih bu kez 16 Şubat 2004.Yer Teke Tek programı.Erdoğan dönüp dolaşıp Bop'a geliyor:
    "Diyarbakır istiyorum ki BOP'un içinde bir yıldız olabilir"
    Tarih 4 Mart 2004.Yer Akp Bayrampaşa ilçe kongresi.Tayyip Erdoğan kürsüde her zaman ki gibi hançereden belagati yüksek konuşma yapıyor.Sözü BOP'a getiriyor.
    "Türkiye'nin Ortadoğu'da bir görevi var.Nedir o görev? Biz geniş Ortadoğu ve Afrika projesi'nin eş başkanlarından bir tanesiyiz.Bu görevi yapıyoruz biz."
    Tarih : 13 Ocak 2009.Yer Akp Meclis grup toplantısı Erdoğan uzun bir aradan sonra BOP'la ilgili konuşuyor.
    "BOP'un amaçları bellidir.O amaçların içinde Türkiye'nin üstlendiği görev de bellidir.BOP ortadoğu barışına yönelik olarak kurulmuştur.Ekonomik kalkınmaya ,özgürlüğe yönelik kurulmuştur.Türkiye'ye de bir görev verildi,biz de bu görevi üstlendik."
    Ve tarih 22 Ağustos 2009.Yer Dolmabahçe Başbakanlık çalışma ofisi önü.Başbakan Erdoğan BOP açıklaması yapıyor.
    "Ellerine bir kağıt almışlar dolaşıyorlar.Amerika'nın bir projesidir diye.Bunu ispat ederlerse biz herşeye varız.İspat edemezlerse alçaktırlar.Namussuzdurlar.Bu kadar açık konuşuyorum.Bu kadar ağır konuşuyorum."

İzahı zor demiştim.Şimdi daha da zor.Kendi adıma bir şeyi de itiraf edeyim.Erdoğan'ın BOP itiraflarını ilk duyduğumda inanmamıştım.Ta ki gözlerimle görüp kulaklarımla duyana kadar.Nasıl oluyorda Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı ABD'nin kan,gözyaşı ve insanlık trajedisi dolu siciline rağmen bu projeyi öpüp başına koyuyor ve onunla hava atıyor.İnanması zordu ama Tayyip Erdoğan'ı tanıdıkça zor diye bir şey yoktu.Sadece durumlar/şartlar/Menfaat ne gerektiriyorsa

Kitap daha çok arşiv çalışması o nedenle toplatılamamış.
    Muhalif olan bana bile bu kadarda olmaz dedirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 12 Şubat 2018; 21:53:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.