Şimdi Ara

Akademik başarı vs sosyal hayat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sevgili dh üyeleri, bir derdim var ve bu sıkıntıyı yaşayan birçok insan olduğunu düşünüyorum.
    Öncelikle, ben üni sınavına hazırlanan 12. Sınıf biriyim. Akademik başarı konusunda hiç bir zaman sıkıntı çekmedim. TM öğrencisiyim, 10. Sınıftaki edebiyata olan ilgim beni bu alana yöneltti ve hukuk okumak istiyordum.
    Fakat gelinen noktada iyi bir konuşmacı olmadığımı, fakat emsallerime göre matematikte çok ileri düzeyde olduğumu anlamaya başladım. Matematiği çok seviyor ve kolayca yapıyorum, ve bu beni muhtemelen TM ilk 3k gibi bir sıralamaya taşıyacaktır. Deneme sonuçları da öyle geliyor hatta. Bu benim için ilk sıkıntı, hukuk okuyacağım fakat ya başarısız olursam?

Diğer sıkıntıya gelirsek, bu kökleri çok derine inen ve hayatımın merkezindeki sıkıntı diyebilirim. Sosyal hayatım yok gibi bir şey. Bunu da nasıl düzeltebileceğimi bilmiyorum. Yakın arkadaşlarım birer birer garipleşmeye, benden uzaklaşmaya başladılar. Daha iyi arkadaş bulan beni terk ediyor. Bir kızdan hoşlanıyorum ama onda da şansım yaver gitmedi, bir kere konuşma fırsatını elde ettim konuşmadım ve konuşmaya yüz bulamıyorum.

Bana vereceğiniz genel tavsiyeler için de teşekkür ederim, fakat bana sosyal sıkıntımı gidermek için yapılacak bir aktivite önerirseniz çok mutlu olurum. (örn. Konferans)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pişmanlıklar ve İktisat
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.