Toplum nazarında ortalama bir üniversitede makina profesoru mu hastanedeki uzman dr. mu daha prestijli meslektir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romario11111 -- 2 Kasım 2022; 12:8:18 > |
Akademisyenlik mi Doktorluk mu daha saygın meslek(anket)
Akademisyenlik mi Doktorluk mu daha saygın meslek(anket)
(En Son Oy Tarihi: 7.8.2024)
-
-
doktor tabii ki
bi hocama hiç saygı duymuyorum mesela
-
Hastahanedeki pratisyen şeklinde başlık acsaydin da sonuç degismeyecekti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akademisyenin ne olduğunu halkın çoğu bilmiyor qq
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani odtü mezunu prof un pratisyen doktordan daha az saygın mı olduğunu düşünüyorsun
-
Düşünmuyorum öyle zaten akşam hastalansam bana o bakcak acilde
En çok parayı kim kazanıyorsa o daha saygındır bu ülkede böyle
Akademisyen
Donuk omzu olan 70 lik neneye akademisyen desen "o ney guzum" der ama doktorun d'sini dediğin an allah razı olsun diye dua etmeye başlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 2 Kasım 2022; 18:2:5 >
Saygınlık ne demek ? Kime göre ? Toplumun hangi kesimine göre ? Yukarıda da dediğin gibi yaşlılar için doktor >> all. Ama işin biraz içinde olan kariyer sahibi bir gence göre işler çok farklı olabilir
Akademisyen doktor
Ortalama ve alt seviyede ise doktor açık ara daha çok saygı görür
Elit okullardaki akademisyenler ise benim çevremde bariz daha çok saygı görüyor
hocam sız de amma felsefe yaptınız genel anlamda pratisyen doktor >odtü fizik mezunu profösör
-
Ne felsefesi aq dümdüz cümle. Bana göre ODTÜ fizik mezunu kendini geliştirmiş profesör >>>>>>>>>>>>>> pratisyen doktor. Forumda görüyosun zaten tıpa saygı falan yok genç kesimde. "Ders çalışan vizyonsuz ineklerin garanti olduğu için seçtiği meslek" olarak görülüyor. Bu arada pretisyen değil ama cerrahi uzman doktor >>>>>>>
Ülkede akademisyen seviyesi de yerlerde olduğundan genele vurursak doktor derim çünkü en azından emekleriyle geliyorlar o noktaya. Atıfı fazla olan, profluğu aldıktan sonra yatmayıp araştırmalara yoğun bir şekilde devam eden bir akademisyene saygım sonsuzdur
doktorlarda akademisyen olabiliyor.
Burada kısas şu insana mevkisini bir ego tatmini olarak kullanan muşmulalara bakmayın.Prof,doç cart curt bir önemi yok.Gözümde 1 gram değeri yok.İnsana faydası varsa herkesin yaptığı işe saygınız olsun.Bugün sen ona yarın o sana.
-
Akademisyen dediginiz zaten doktor oluyor, gercek doktor. Tabip/hekimlerle karsilastiracaksaniz, durum soyle olur.
Hastanelerde recete yazan siradan tabip/hekimlerin saygi gordugu zumre, cahil ve genellikle yasli olan kesimdir. Mesleki tatmini bu kisilerden alabiliyorlar sadece, cunku bilim dunyasina sunabilecekleri bir sey yok.
Akademisyenler ise, bu isin icinde olan kisilerce ve acik goruslu genclerce saygi gorur.
Ulkelerin gelismesini saglayan kisiler akademisyenlerdir, tabipler/hekimler degil.
-
Akademisyenler zaten doktor
Doktor öğretim görevlisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
En çok parayı kim kazanıyorsa o daha saygındır bu ülkede böyle
|
Akademisyen dediginiz zaten doktor oluyor, gercek doktor. Tabip/hekimlerle karsilastiracaksaniz, durum soyle olur. Hastanelerde recete yazan siradan tabip/hekimlerin saygi gordugu zumre, cahil ve genellikle yasli olan kesimdir. Mesleki tatmini bu kisilerden alabiliyorlar sadece, cunku bilim dunyasina sunabilecekleri bir sey yok. Akademisyenler ise, bu isin icinde olan kisilerce ve acik goruslu genclerce saygi gorur. Ulkelerin gelismesini saglayan kisiler akademisyenlerdir, tabipler/hekimler degil. |
Saygınlık ne demek ? Kime göre ? Toplumun hangi kesimine göre ? Yukarıda da dediğin gibi yaşlılar için doktor >> all. Ama işin biraz içinde olan kariyer sahibi bir gence göre işler çok farklı olabilir
|
Benzer içerikler
- normal koşullar
- acil matematik zor mu
- diş hekimliği yatay geçiş
- deneme kulübü fiyatları
- ayt matematik kaç ayda biter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X