Şimdi Ara

Akara +7 HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin arkadaşlar +7 hell breaker bastım ve net olarak satış rakamını merak ediyorum çok değişik fiyatlar görüyorum pazarda..Yardımcı olabilirmisiniz

no trina no item yakma...

• hayırlı olsun hb 7 in^^ fiyatını bilemiyecem logostayım ki logosta ne kadar onu da bilmiyorum
  • Eyvallah sağolasın
  • 950 ye koy...
    takas için weya indirim için gelen olur...

sakın 750-800 den aşa birakiyim deme bide :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StoneOfLife -- 29 Ocak 2010; 11:12:27 >
  • 900 'DEN KOy
  • 950-900 Arası pazara koy 850 den aşağı Nakit'e verme Derim Fazlada Takasa girmemeye çalış,Nakit paraya çevirmeye bak.
  • beyler +7 hb mi +8ms mi bp için daha iyi(kenex merak etme mageye devam )
  • quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

beyler +7 hb mi +8ms mi bp için daha iyi(kenex merak etme mageye devam )

hb daha iyi gibi ms nin combosu zor ayrıca hb int bonus veriyor
  • arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum
  • h.b den şaşma bence sen bu balla trina ile +8 yapma oranın yüksek bir dene istersen ..
  • teşekkürler asas oynamasam hayatta satmazdım
  • pazara baktiginda 750 ile 900 arasinda goreceksin kendi kafanda bir fiyat belirle ama 750 nin altina verme takasa gireceksende bu itemi takasta harcama, illa harcayacam dersende karsi tarafdan minumum fiyatlariyla 800 m lik item al ama MINUMUM fiyatlariyla.
  • 1-2 Saat Önce 850'y Gördüm 800'e gider heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

beyler +7 hb mi +8ms mi bp için daha iyi(kenex merak etme mageye devam )

En yakın zamanda basede beraber pk atalım.
  • Hell breakerların fiyatları çok oynuyor +1 Reb ini 600 650 bile gördüm bugün

oysaki 800 850 e gidiyordu..

+8 iron impact no rb teklifini bile geri çevirdim
  • Akarada 6 GB Piyasası Sadece aKarada Oynayanlar Cevap Yazsın Çünkü Akaranın Piyasası Değişik.. Ama isteyenlere 7.5 Gb Den Sınırsız Satabilirim 8 İİ Veren elemanın Pm sini VErebilirmisin Ayrıca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lRuleBreak -- 29 Ocak 2010; 19:23:11 >
  • daha sonra oyun içindeki bir kaç multimilyarder abime sordum ve onlarda ii ye takas etmemi söylediler

aldım 8 ii yi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.