|
Bildirim
|
Daha marketlerdeki kasiyersiz kasaları (hızlı ,otomatik vb) kullanamayan insanların benzin almaya çalıştığını düşündüm;
Düşünemedim Korktum |
Bir depoda 10 TL'ye kadar indirim olabiliyor ise en kötü durumda bile bir günde 2 pompacının maaşı fazlası ile çıkmış olur. Bu durumda bu istasyonun makina yerine pompacı çalıştırması daha mantıklı. Kaldı ki bu sisteminde kurulma ve işletme maliyeti de var.
Aaaa batıda zaten böyle diye atlamayı marifet zannetmeyi bir bırakamadık gitti. Batıda bunun olmasının sebebi bu işlerde çalışmak isteyen kişi sayısı çok az,ayrıca işcilik ücretleri çok yüksek. Bizde ise tam tersi. İlk önce indirim olur bakıldı sistem oturuyor tekrar bindirim yapılır,olan da bize ve gariban işciye olur. Ayrıca ben Türkiye'de tutacağını düşünmüyorum bu sistemin. |
Bu sektörde çalışan emekçi kardeşlerimizin durumu da düşünülmeli...
|
Bizde olmaz diyenlere. Neden olmaz? Bu insanlar böyle diye hiç bi bir şey yapılamayacak bu kişilerle? Abd deki kırsal kesimdeki yada büyük şehir getosundaki insanlar çok mu akıllı ya da medeni? Buradakilere rahmet okutacak insanlar gördüm ben. Pos cihazını koyarsın pompa üzerine aynı istasyon kartı okunan cihazlar gibi. Vatandaş kartıyla alır. Kartı geçirirsin alacağın yakıtı seçer pompayı kaldırır başlarsın doldurmaya. Roket bilimi değil. Marketlerde kasiyersiz kasalardan çok daha kolay. Her istasyondan 1-2 pompa ile başlarsın baktın tutuldu iş sayıyı arttırırsın. Tek sıkıntı belki lpg dolumunda olabilir ona da bir çözüm bulunabilir. Hiç birşey olmaz dersek hiç bir ilerleme değişim olmaz bu toplumda.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.gulteki -- 30 Ocak 2019; 16:15:0 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |