Şimdi Ara

Akaryakıtından şikayetçi olduğunuz Dolum istasyonları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • * Mehmetçik Vakfına ait Maslaktaki Opet ve Anadolu yakasında tem girdiğinde kurtköy mevkiğinde bulunan opette gazlar çok iyi...

* Birde Bu yeni sahrada dediğiniz PO İçerenköydeki carrefour arkasındaki dediğiniz yer ise ordaki aygaz fena sayılmaz ama bir türlü tam değerler alınamıyor...
    Bir arkadaşım değine göre arada sırada dökme gaz basıyorlarmış içine ondan az km yaptırabilir diyor...
  • ordaki po aygaz satmıyor ki?
    orda gordugum bir shell birde po var aygaz yok
  • yeni sahradakini söylemiyorum zaten benim dediğim yer tam carrefour un arkasında kalıyor ve orda po gaz var.. babamdan örendim.. oranın sahibi Petline akaryakıt ın sahibi olan vatandaşmış.. devir almış.. zaten uzun bir müddet orası tadilatta kaldı.. ne hikmetse ismini değiştirmemiş.. adam namazlı abdestli dürüst bir insan.. zavallı adam cağız yakın zamanda oğlunu bir trafik kazasında kaybetti.. aynı zamanda hemşerimmişte yani.. Elazğılı.. Ama dediğim gibi yani bunları soradan örendim.. yani ordan alkdığım yakıtın iyi çıkması tamamne tesadüf.. ordan nezaman denesem iyi çıkıyor bakalım yeni aracım gelsin allah nasip ederse onunla da deneyecem.. ozamanki verileri buraya yazarım inşallah.. Bizim ankara bölge müdürlüğünde çalışan elaman beni bir shell e götürmüştü ankarada ordan bir yakıt aldım.. ve renault master ile tamı tamın a 1275 Km bir depo ile yol yapmıştım:) her gidişimde sormayı unutuyorum.. keçiörene yakındı..

• neresine tıkmışlar o kadar mazotu hocam? 1275 km çok iyi rakam. kuzenim kullanıyordu bir ara master, hiç yaklaştığını bile hatırlamıyorum..
  • depoyu doldurunca tam 106 LT yakıt alıyor.. normalde uzun yolda zaten bizim elemanlar 950 Km yapıyordu.. bende sizin kullanmanızla alakalı dedim.. ve direksiyona geçtim.. o rakama 2-3 kez sabredip 88 i geçmeyip ulaştım.. 1275 KM.. Ben Kia Capital 1,8 Tüplü içinde 5 kişi var.. Düşünün malatya kayseri arası bu yolun 380 Km si sürekli rampa ve viraj.. 46 LT yakıt ile 710 Km yol yaptım! ankarayı geçtikten sonra da otoban.. geriye kalan yolu 46 LT ile 470 Km yaptım:) Uzun yol sabır işi.. ben 5 yıl boyunca bir ayın 25 günü uzun yolda geçirirdim.. Kullanmadan Kullanmaya çok farkeder.. Megane 2 Privilage 1,5 DCİ 100 Bg 2008 model var bitane bizde geçen ay suriye ye gittim.. Kurtköy ankara gişeler 2,5 saat5,9 LT Yaktı ortalamada.. anklaradan sora açtım cruise controlu 88 e sabitledim.. 3,7 LT ortalama..
    buişler böle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi downahar -- 10 Mayıs 2008; 10:03:38 >
  • Gölcükteki Opet in yakıtıda iyi..
    denedim..
  • Konya Selçuklu'daki Koyuncu shell petrolden aldığım gazla hiç bir zaman fazla km. yapamadım.Hatta tüp takdırdığım yere bile gidip tüp çok yakıyor dediğimde bana oradan gaz alanlar sürekli şikayetçi demişti.Eski sanayi girişindeki ERGAZı önermişti.Dediği gibi de iyi çıkmıştı.
  • quote:

2) Kozyatağı yan yolda bulunan Shell LPGsi berbat.. Mazotuda.. Onda da aynı problem var..

Bu istasyondan çok fena şikayetçiyim.

Siz mazot ve lpg almışsınız, ben 95 oktan aldım, 45 km eksik yol gittim, ve bunu ancak 3. depoyu fulledikten sonra anlayabildim.

Artı bu adamların benzin istasyonlarında benzin yok.

İş çıkışı, akşam saat 6.5 filan, benzin almaya gidiyorum, bütün pompalar kapalı, benzin yok diyorlar. Bu durumla en az 4-5 kere karşılaştım. Genelde cuma ve perşembe günlerine denk geldim.

iş yerimde durumu shell e mail atıp, telefon açıp anlattım.

Böyle merkezi bir yerde akşam sularında istasyonda benzin olmaması bence tam bir rezalet. iyiki de yokmuş zaten. Aldığıma alacağıma pişman oldum.

Bunun dışında, shell in kurşunsuzunda bence bi sorun var. Ne zaman PO dan almaya başladım, aracın çekişi filan arttı.

E-5 tuzla-kadıköy istikametinde, yeni açılan PO var. Hem çalışanlar çok iyi hem de benzini çok iyi. Nerdeyse 9 aydır sadece oradan benzin alıyorum artık.

Bir sürü de, deterjan, bardak, temizlik bezi, v.s. filan birikti. Artık adamlara bana bir hediye vermeyin demeye başladım...

• Düzceye gidiş dönüşte otoban üzerinde Türsan Petrol Ofisi var..Lpg si müthiş..Arabanın sesi değişti resmen..Performans ise gerçekten farkedilir düzeyde yükseldi..Ve menzil de arttı..

Düşünün..Ordan depoyu fulledim sonrasında 110-120 ile bazen daha yüksek hızda İstanbula geldim 288 km oldu ve hala yakıt var araçta..46 Ytl lik lpg almıştım..Gidişimde de ordan aldım gayet memnun kaldım..Bundan sonra Aygaz dan değil de Ülkerin Petrol Ofisinden alacagım gazı Davutpaşa da ki..
  • ben gazi genelde libadiye opetten aliyorum.
    ilk baslarda cok guzeldi fakat son bir aydir bozdular.
    ben aracta problem var dusuncesi ile takdirdigim yere gidecektim ama hafta sonu eskisehir bursa cikisindaki opetten aldim ve araba eski haline dondu.
    anladim ki gaz aldigim yerde(libadiye opet) bi problem var.
    bu sorunu yasayan baskalari var mi?
  • SOn 1 aydır Bozdu hakkatende Aydın domuzun koşuyolundaki po sundan yakıt aldım çekiş 10 numara bide fazla menzil gitti ancak Libadiye hakkaten bozdu..
  • Eskişehirde yaşıyorum OSmangazi universitesi tarafında bulunan Shell benzin istasyonunun yakıtını begenmedim hem az yol hem berbat kokular geldi arabadan (araba dizel ve eurodizel kullanıyorum) Ben Totalden alıyorum yakıtımı...
  • Haklısınız Arkadaşlar Libadiyedeki Opet gazını bozdu devamlı oradan alıyordum.
    Bu ay içinde 2 sefer daha aldım % 15 daha az km Götürdü.

En son İçerenköy Carrefour arkasındaki Po dan aldım gayet güzel çıktı gazı...Tavsiye ederim...Taksiler bayaga kuyruk yapmıştı...
  • ya bu kadar tesadüf olur arkadaşlar bende shellde bi pislik var diyorum aracıma haftada 20 ytl benzin koyuyorum
    son zamanlarda ibre yerinden kımıldamaz oldu benzin lambası yakıt koyduğum halde yanıyor önceleri bu olmuyordu en son gittiğimde yine 20 ytl banamısın demedi ve araçtan inip kontrol etmelerini istedim çaylaktır falan ne bilim işte bana yakıt fişini gösterdi mecbur inanmak zorunda kaldım aynı gün bulunduğum yere 10 km mesafedeki arkadaşıma gidiyordum ve araçtan çekişten düştü ben de çileden çıktım tabi hiçmi koymadınlar benzin sırf havamı bastılar diye şüphelenmeye başladım çaresiz. cebimdeki son 20 ytl ylede az ilerdeki petrol ofisinden doldurdum ve inanamadım bu paraya ibre ilk defa bu kadar yükseldi şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar petrol ofisinden şaşmayın özellikle benim gibi acı çektiyseniz

• @şekersizçay arkadaşım gerçi yazıların geneline bakarsak övülen bir shell yok ne yazık ki ama sizin başınıza gelen olayda şamandıranın takılı kalmış olabileceği ihtimali de var unutmayınız. 2. yakıt alışınızda çok fazla yükselmiş ibre, yani ilk konan yakıt da 2. seferde şamandıranın düzelmesiyle ibrenizde görünür olmuş olabilir.
    (not: kişisel deneyimlere dayanılayak üretilmiş tahmindir, 3. kişileri kollama savunma amacı yoktur, tespitim 4. kişileri bağlamaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akineton -- 22 Mayıs 2008; 23:19:15 >
  • karabük shell den iki defa kurşunsuz benzin almıştım ikisindede araç yarı yarıya çekişten düşmüştü
  • Beyler aracinizin lastik havalarinida surekli kontrol edin yakitta cok fark ettiriyor benimkiler biraz inmis megersem. eski haline getirdim ve cok fark ettirdi.

Bu arada yeni sahradaki POAS icin "az km yaptim nispeten" demistim. simdi o sozumu geri aliyorum.
    yine ordan aldim baya bir klima acik falan gittim ve aygazdan cok cok daha performansli. Bu depodan once aygaz almistim ama po nun gaziyla arabanin ivmelenmesi cekisi falan fark edilir derecede daha iyi.

lastiginizin olmasi gereken havasina buradan bakabilirsiniz.

http://www.priamittyres.com/inflation_pressure_chart1.html

• Abi bir şey var bu Po da..
  • opet in gazi paro kart ile veya opet kart ile 1.78 e geliyor.
    poas in gazi 1.79 a geliyor.

performanslar arasinda poas %5-12 daha iyi (bence) hangisi derseniz poas derim. 0.01 ytl ye bakmam. Milangaz daha kullanmis degilim bizim oralarda yok ipragazda 1 kere kullandim onuda yazdim umraniye ikeanin karsisindaki shell coskun petrol. memnun kalmistim.
    POAS in kirmizi bir karti var ne yazikki puan hesabina dayali fritoz dvd falan alinabiliyor puanla bu da beni fazla cekmiyor dogrusu. ilgililere duyrulur.
  • akineton güzel dedin de hatta çok mantıklı da! ama ben çekişten düştü dedim bu nasıl açıklanabilir o zaman aracı en iyi sahibi tanır ben de aracımı iyi tanırım 3 e 4 e taktım motor çekmiyor yanlış anlamayın amacım po yu savunmak shell i kötülemek veya forumda tartışma yaratmak asla değil! ben yakıt konusunda sürekli acı çekiyordum e böyle güzel bişe başıma gelince de petrol ofisine sempati duydum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.