Şimdi Ara

Akaryakıtından şikayetçi olduğunuz Dolum istasyonları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sioux

quote:

Orjinalden alıntı: ayavas

ben ümraniyeden beykoza giderken nato yolunda solda opet var ordan alıyorum fena değil.birde çakmaktan gelirken sağda milangaz var oda fena değil.nato yolunda tansaş ı geçince shell var ordan almıştım iyi sayılır.

hocam bunlara not ver 1 den 3 e kadar hangisi en iyi.

benim gözlemime göre nato yolundaki opet üçü arasında en iyisi.ve pompalarının ayarı çok iyi.yani depoyu zorlamıyor.hep 45 lt lik depo 38 litre alıyor.ölçüm için ideal.sonra shel oda fena değil fakat ful yap dediğin zaman 39-40 ltreye zorluyor.miangazdan birkere aldım.tam olarak çok iyi diyemem ama kötü bir sonuçta olmadı.birde sanayide bir opet var onu hiç deniyemedim.

• Olay şurda..

Mehmetcik vakfinda hile hurda olmaz çünkü kurumsallaşmış bir firma diyelim..

İstanbul içerisinde kurumsal firmaların işlettiği akaryakıt istasyonlarını tercih edilmeli diye düşünüyorum..

Örneğin Anadolu yakasında bi Opet görmüştüm..Büyükşehir belediyesinin iştiraki oldugu yazıyordu..Depom doluydu geçerken yoksa kesin alırdım..
  • o belediyenin iştiraki olan yer neresiydi
    ?
  • Libadiye Opet'i opet'in musteri hizmetlerine sikayet ettim ve aninda cevap donduler.

bu benim yazdigim mail(forumumuzu da referans olarak verdim :)

merhaba libadiye opet`in son bir ayda sattigi LPG kalitesinde dusus var. oradan urun aldigimda aracimin motor ariza lambasi yaniyor ama maslak opetten alinca sonuyor. ayrica cekiste ve performansta bariz fark var. sikayetci olan baskalarida var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22675711/mpage_1/key_//tm.htm#23512921

bu da cevap....
    Sayin ?????? ?????? ,

Oncelikle gostermis oldugunuz ilgi icin cok tesekkur ederiz.
    Sizden gelen sikayete istinaden ilgili saha mudurumuze yonlendirme yapilmis bulunmaktadir. Sonuc ile ilgili mutlaka tarafiniza bilgi verilecektir.
    Daha detayli bilgi almak isterseniz 444 6738 numarali Opet Musteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.
    Saygilarimizla,

Opet Petrolculuk A.S.
    Musteri Hizmetleri
    444 6738

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 27 Mayıs 2008; 11:03:12 >

• bende şikayette bulundum

Merhaba.. yaklaşık 10 adet aracımız var ve bu araçlarımız hep opetten yakıt alıyor.. Uzun bir süre iş yerimize yakın olduğu için Libadiye opetten Akaryakıt aldık, halende bir kaç aracımız akaryakıt alıyor. Ancak bu istasyonun sahipleri tamamen görgüden nasibi almamış, dağdan indim şehire saldırayım nereye şeklinde müşterilerine davranıyorlar.. 3 Kardeşleriı var 3 de birbirinden rezalet. Biz onlara bundan sonra araçlarımızın geleceğini bildirdiğimizde araçlarımızı istediğimiz zaman yıkatma sözü almıştık, yinede fiş olmadan yıkatmıyorduk, istasyon sahiplerinden birisi sıraya girmeden direk araya arabasını sokmaya çalışınca ona gayet kibarcana sıraya girmesini rica ettim beni tersledi.. Kendi yıkama elemanı aracıma fırça sürmüş olmasına rağmen, biz burda arabaları fırça ile yıkatmıyoruz diye üzerime yürüdü, ancak dayak yiyeceğini anlayınca geri çekildi.. Bu sadece bir olay daha öncede diğer kardeşlerinin şöförlerimize kaba tabirlerle seslendiği bilgisi geldi bize.. Pompacısından Kasadaki Elemanına, Sahibinden yıkamacısına kadar hiçbirisinin ne yazıkki güleryüz, müşteri memnuniyeti, müşteriye kibar davranma gibi modern çağın işletmeciliğinin olmazsa olmazlarından haberleri yok.. opet gibi kendini kanıtlamış bir kuruluşa kesinlikle yakışmıyor.. Bütün bu olaylara rağmen Yinede Akaryakıtı temiz olduğu için ordan araçlarımızdan bir kaçı LPG almaya devam ediyordu.. ancak son 1 aydır Lpgsinden dolayı araçlarımızın yakıt masrafları çok fazla arttı.. Kendilerine gerekli Uyarılarda bulunacağınızı umut ederim.. saygılaırmla..

• Valla biraz ilerisindeki BP den mazot alıyor bizim araçlar.. nie çünkü adam değil oranın sahipleri.. kuran kursunun ortaklığının yüzü suyu hürmetine gidiyordum diğer ortak olan ayılara rağmen artık hiç bi arabamı göndermiyorum oraya..
  • Bulup söyleyeyim sana oranın adını..

Kullanmadım henüz Lpgsini ancak dikkatimi çekti öyle oluşu..

quote:

Orjinalden alıntı: downahar

o belediyenin iştiraki olan yer neresiydi
    ?
  • http://www.istanbulenerji.com.tr/haber_detay.asp?id=989&tur=287

Linkte Büyükşehirin işlettiği akaryakıt istasyonları gözükmekte.Resimli olan opet bayii ama istasyon adını bilemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazardaki Artist -- 27 Mayıs 2008; 13:32:47 >
  • Az once beni opetten aradilar cepten.
    Sorunun aracimda olabilecegini belirttiler ama baska yerden alinca sorun olmadigini soyledigimde oradan numune alip sonucu bildireceklerini ilettiler.
    Opet'in ilgilenmesi hosuma gitti , boyle mekanizmalar olmasi guzel...

quote:

bende şikayette bulundum

Merhaba.. yaklaşık 10 adet aracımız var ve bu araçlarımız hep opetten yakıt alıyor.. Uzun bir süre iş yerimize yakın olduğu için Libadiye opetten Akaryakıt aldık, halende bir kaç aracımız akaryakıt alıyor. Ancak bu istasyonun sahipleri tamamen görgüden nasibi almamış, dağdan indim şehire saldırayım nereye şeklinde müşterilerine davranıyorlar.. 3 Kardeşleriı var 3 de birbirinden rezalet. Biz onlara bundan sonra araçlarımızın geleceğini bildirdiğimizde araçlarımızı istediğimiz zaman yıkatma sözü almıştık, yinede fiş olmadan yıkatmıyorduk, istasyon sahiplerinden birisi sıraya girmeden direk araya arabasını sokmaya çalışınca ona gayet kibarcana sıraya girmesini rica ettim beni tersledi.. Kendi yıkama elemanı aracıma fırça sürmüş olmasına rağmen, biz burda arabaları fırça ile yıkatmıyoruz diye üzerime yürüdü, ancak dayak yiyeceğini anlayınca geri çekildi.. Bu sadece bir olay daha öncede diğer kardeşlerinin şöförlerimize kaba tabirlerle seslendiği bilgisi geldi bize.. Pompacısından Kasadaki Elemanına, Sahibinden yıkamacısına kadar hiçbirisinin ne yazıkki güleryüz, müşteri memnuniyeti, müşteriye kibar davranma gibi modern çağın işletmeciliğinin olmazsa olmazlarından haberleri yok.. opet gibi kendini kanıtlamış bir kuruluşa kesinlikle yakışmıyor.. Bütün bu olaylara rağmen Yinede Akaryakıtı temiz olduğu için ordan araçlarımızdan bir kaçı LPG almaya devam ediyordu.. ancak son 1 aydır Lpgsinden dolayı araçlarımızın yakıt masrafları çok fazla arttı.. Kendilerine gerekli Uyarılarda bulunacağınızı umut ederim.. saygılaırmla..

• Bu super iste .
    olay cozulmustur ,
    bir de burayi deneyelim bakalim.
    herkese selamlar
    hareme giderken uskudar girisinde ISFALT arkasindaki opeti belediye isletiyormus.

quote:

Orjinalden alıntı: Stw

http://www.istanbulenerji.com.tr/haber_detay.asp?id=989&tur=287

Linkte Büyükşehirin işlettiği akaryakıt istasyonları gözükmekte.Resimli olan opet bayii ama istasyon adını bilemiyorum..
  • ARkadaşlar Bu zümrütevler 5-3 teki opetinde yakıtı berbat.. hiç tavsiye etmem..
  • quote:

ARkadaşlar Bu zümrütevler 5-3 teki opetinde yakıtı berbat.. hiç tavsiye etmem..

ya nasıl karar veriyorsunuz, depoyu doldurup aracı aynı stilde ve aynı şartlarda yaptığı kmye göre mi
  • Arabayı dinlerseniz anlayabilirsiniz..

Aracın sesi farkediyor en başka kötü bi yakıt denk gelirse..Benimki traktöre dönmüştü bir sefer..Basarsın gitmez..Ama bi yakıta rastladım ki yağ gibiydi..Sanki arabada turbo varmışcasına..Yol yok mu daha naraları atıyordu araba..
  • Ben aracıma yeni lpg montajı yaptırdım. Yetkili servisteki mühendisin bize aktardığını söyleyeyim. Son yıllarda aygaz euro lpg kullananların şikayetçi olduğunu ve daha az km yol katetiklerinden bahsetti. Dolum ünitelerinin basınç ayarlarının yükseltilerek daha hızlı dolum yapıldığından bahsetti. Ankara için söylüyorum. Totalgaz, bp ve shell ile milangazı tavsiye etti. Şu an için bir şey söyleyemem daha ilk depom. Sadece duyduklarımı iletiyorum.
  • aldigin gaz ayni miktar olduktan sonra yavas dolmus hizli dolmus ne farkeder.
    ne guzel cabucak doluyor iste.
    ben aygazdan gayet memnunum ama istasyondan istasyona cok farkediyor.
    ist da mehmetcik vakfi opetleri super hakkaten.

quote:

Orjinalden alıntı: cenkay02

Ben aracıma yeni lpg montajı yaptırdım. Yetkili servisteki mühendisin bize aktardığını söyleyeyim. Son yıllarda aygaz euro lpg kullananların şikayetçi olduğunu ve daha az km yol katetiklerinden bahsetti. Dolum ünitelerinin basınç ayarlarının yükseltilerek daha hızlı dolum yapıldığından bahsetti. Ankara için söylüyorum. Totalgaz, bp ve shell ile milangazı tavsiye etti. Şu an için bir şey söyleyemem daha ilk depom. Sadece duyduklarımı iletiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 26_bbz_26

aldigin gaz ayni miktar olduktan sonra yavas dolmus hizli dolmus ne farkeder.

Eski aracım da lpg li idi ve aygaz dan bende alıyordum ve memnundum. Ancak hızlı dolum yapıldığında toplamda 1-2 litre fazla gözüktüğünden bahsetti. Yani siz 55 litre aldığınızı zannediyorsunuz ancak 52-53 litre gaz pompalanıyormuş. Bu kesinlikle benim düşüncem değil. Sadece duyduğumu aktarıyorum. Tabi ki her istasyon için de geçerli değil. 45 litrelik tanka 46-47 litre gaz verildiğinden bahsettiler. Ankara'da lpg piyasası farklı. Şu an en pahalı gaz Aygaz ve 1.72 ytl litresi. Diğerleri 1.60-1.68 arası değişiyor. Malesef burda mehmetçik vakfının istasyonu yok. Keşke olsa da rahat rahat kullansak. Saygılar.

• eger oyleyse araba daha da az yakiyo demektir.
    PO dan bi kere gaz aldim az daha kiti sokup atacaktim.
    opetin 25 litre dedigi gaz ile 300 km yaptiktan sonra varsin az gaz versinler napayim yaw

quote:

Orjinalden alıntı: cenkay02

quote:

Orjinalden alıntı: 26_bbz_26

aldigin gaz ayni miktar olduktan sonra yavas dolmus hizli dolmus ne farkeder.

Eski aracım da lpg li idi ve aygaz dan bende alıyordum ve memnundum. Ancak hızlı dolum yapıldığında toplamda 1-2 litre fazla gözüktüğünden bahsetti. Yani siz 55 litre aldığınızı zannediyorsunuz ancak 52-53 litre gaz pompalanıyormuş. Bu kesinlikle benim düşüncem değil. Sadece duyduğumu aktarıyorum. Tabi ki her istasyon için de geçerli değil. 45 litrelik tanka 46-47 litre gaz verildiğinden bahsettiler. Ankara'da lpg piyasası farklı. Şu an en pahalı gaz Aygaz ve 1.72 ytl litresi. Diğerleri 1.60-1.68 arası değişiyor. Malesef burda mehmetçik vakfının istasyonu yok. Keşke olsa da rahat rahat kullansak. Saygılar.

• bende ilk 12ytl ye kadar hızlı doluyor... 12ytl den sonra yavaş yavaş doluyor. tamamen depo ve içeriği ile ilgili bir hadise
    sonuçta kaç litre aktığını pompa kontrol ediyor ve orda yazıyor az ya da fazla bir akış olamaz sonuçta sıvı bir madde.
  • bir istasyonu bikere yakıt alarak kötü olduğuna karar vermiyorum.. eskiden uzun yola çıkarken e-5 te oturan bi eleman varsa yanımda e-5 teki opetlerden depoyu fullerdim.. yoksa mehmetçik vakfından.. onun için iyi deneme şansımız oluyordu.. bu arada kırıkkaleden ankaraya gelirken tam ankaranın gırışındaki otoban girişinden biraz beride bir opet var sakın ordan mazot almayın su basıyorlar. arabama büssürü zarar verdi kışın ordan aldığım yakıt..
  • Bence yanılıyorsun arkadaşım
    Söyle söyleyeyim...
    İstanbuldan mehmetçik vakfından emektarımın gazını fuelledim 41 Litre gaz aldım ve otobandan izmit üzerinde Yalovadaki babamların yazlığına gittim tam 156 km idi. Giderken ortama hız 150 - 160 km arası idi. Yalovada biraz gezdik 100 km falan arık kalan tahmini 18-22 litre arası
    Yalova bursa yolundaki yalovaya girişte Migrosun yanındaki shellden gaz alırken adamlar 45 litrelik depoya 55 litre gaz bastılar ve depomda daha 20 litreden fazla gaz vardı.. Düşünün pis herifler ne bicim hava bastıklarını
    Ben kapatım demesem adamlar daha gaz basmaya devam edeceklerdi..
    Yüzsüz herifler birde dalga geçmeye kalktılar sen deponu kaç litre aldı bilmezsin dediler.
    Kapıştık ama adamlar paşa paşa parasını aldılar..
    Shelle şikayet ettim hiç bir şey çıkmadı...

Emektarda 93 model Opel vectra....

quote:

Orjinalden alıntı: sioux

bende ilk 12ytl ye kadar hızlı doluyor... 12ytl den sonra yavaş yavaş doluyor. tamamen depo ve içeriği ile ilgili bir hadise
    sonuçta kaç litre aktığını pompa kontrol ediyor ve orda yazıyor az ya da fazla bir akış olamaz sonuçta sıvı bir madde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi privatum -- 30 Mayıs 2008; 17:43:47 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.