Şimdi Ara

Akaryakıtından şikayetçi olduğunuz Dolum istasyonları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ümraniye atakent girişindeki opetten uzak durun kesinlikle hava basıyor..benzini sulu.

ordan aynı km yapıp doldurnca 63 ytl alıyor..başka istasyonlardan doldurdum aynı km de 54-56 ytl arası doldu.

benzinleride aynı bi keresinde ayvalığa giderken full depo yaptırdım.130 ytl,420 km yaptım benzin bitti.dönerken yine aynı ayvalık opetten doldrdum 130 ytl,420 km yaptım aynen çeyrek depo benzin vardı hala..
  • Aslinda bunlari opete maille sikayet etmek lazim baya ilgileniyorlar.

Ben yine aynen altunizade opete devam insallah bozmaz orasida
  • ARkadaşlar ben şunu öğrendim kesinlikle depodan ses felan gelmeye başladımı durduracaksınız.. doldurmayacaksınız.. resmen hava basıyorlar..
  • ben buna katılmıyorum. bende de baya ses gelıyor bazan ve aynı verimi alıyorum. ona bende dıkkat etmiştim. fakat sesin kaynağını çözemedim. depo boşken doldurunca ses geliyor tttrrrrrrrrr şeklinde. ama depoda 10 liralık gaz varken doldurunca gelmiyor
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 1 Temmuz 2008; 23:18:34 >
  • sesin gelme sebebi deponun artık dolduğu için o kısa sürede alıcağı gazı içeri basmak için daha yüksek basınç gerekiyor.. gazdaki propn ve hava karışımında propan daha ağır olduğu içinde o bölümde sadece hava basılıyor.. bütün olay bu ..
  • arkadaşlar tuzla e5te hacıopulları total var ben hep ordan alırım benzini(tüplü diil benim araba)
    vala bu yazıları okuyana kadar hiç dikkat etmemiştim yakıt kalitesine.kullanan var mı nasıl acaba bu istasyonun yakıt kalitesi
  • cerrahpasada bir tane BP var.. bolgedeki en kolay ulasimli oldugundan midir yoksa kalitesinden midir bilinmez her zaman benzindede lpgde de sira bekliyorum. 1 sene kullandim memnunum cekiste kmde sorun yok hatta yakinlardaki bir shellden kat kat iyi.. sirayi taksilerden bekliyorum dikkat ettim taksilere ayri bir tabancayla mi basiyorlar diye hepsini kullaniyorlar ozel bir yerden degil.. taksiciden daha uyanik olabilcegimi sanmiyorum guvenerek aliyorum.. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emtue

cerrahpasada bir tane BP var.. bolgedeki en kolay ulasimli oldugundan midir yoksa kalitesinden midir bilinmez her zaman benzindede lpgde de sira bekliyorum. 1 sene kullandim memnunum cekiste kmde sorun yok hatta yakinlardaki bir shellden kat kat iyi.. sirayi taksilerden bekliyorum dikkat ettim taksilere ayri bir tabancayla mi basiyorlar diye hepsini kullaniyorlar ozel bir yerden degil.. taksiciden daha uyanik olabilcegimi sanmiyorum guvenerek aliyorum.. :)

Vay be..

Orası evime çok yakın..Şehrin ortasında diye aklımda soru işaretleri vardı..Taksici esnafı varsa vardır bir bildikleri..Not aldım bende o istasyonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

quote:

cerrahpasada bir tane BP var.. bolgedeki en kolay ulasimli oldugundan midir yoksa kalitesinden midir bilinmez her zaman benzindede lpgde de sira bekliyorum. 1 sene kullandim memnunum cekiste kmde sorun yok hatta yakinlardaki bir shellden kat kat iyi.. sirayi taksilerden bekliyorum dikkat ettim taksilere ayri bir tabancayla mi basiyorlar diye hepsini kullaniyorlar ozel bir yerden degil.. taksiciden daha uyanik olabilcegimi sanmiyorum guvenerek aliyorum.. :)

Vay be..

Orası evime çok yakın..Şehrin ortasında diye aklımda soru işaretleri vardı..Taksici esnafı varsa vardır bir bildikleri..Not aldım bende o istasyonu

hocam eviniz yakinsa uyarayim gecen sene dizel kullaniyordum bu sene lpg, millet caddesinde eresin topkapinin ordaki shell den mecbur kalsaniz bile almayin.. benim topkapi tarafina isim dusse sahsen ordaki podan milangaz alirdim cunku gercekten kaliteli.. ama bpde taksicileri duragi gibi olmus bir gun gecerken dikkat edin parketmis arac yikayan mi istersiniz tavla oyanayan mi taksici kayniyor..

• Ben İst/Ümraniye sanayinin girişinde bulunan Milangaz istasyonundan gaz alıyorum, bir sorun veya bir problem yaşamadım, Türkiye genelinde gerek forumlardan gerekse kendi aldığım tüm milangaz bayilerinden problem yaşamadım, adamlar sadece gaz satıyor bu bile önemli bir kriter,

bunun dışında altunizade Opet'ten gaz alabilirsiniz ben denk gelirse orayıda tercih ediyorum..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

quote:

Vay be..

hocam eviniz yakinsa uyarayim gecen sene dizel kullaniyordum bu sene lpg, millet caddesinde eresin topkapinin ordaki shell den mecbur kalsaniz bile almayin.. benim topkapi tarafina isim dusse sahsen ordaki podan milangaz alirdim cunku gercekten kaliteli.. ama bpde taksicileri duragi gibi olmus bir gun gecerken dikkat edin parketmis arac yikayan mi istersiniz tavla oyanayan mi taksici kayniyor..

Hem Sahil yolundaki hem de caddeki Shellerden benzin alırdım eskiden ama hiç memnun değildi..

Petrol ofisi derken Ülkerin ordakini diyorsan orayı forumda çok tavsiye ettim ve genelde ordan almaya çalısıyorum : )

• evet aynen orasi
  • Arkadaşlar Acıbadem Medipol Hastanesi Karşısındaki Petrol Ofisisnden Gaz aldım fuul depo (60 YTL)

Şuana kadar 170Km gittim ve gaz bitmek üzere Sakın almayın

• Davutpaşadaki Ülkerin benzin istasyonu nerede. Ulkerin fabrikasının yanında mı yoksa e-5 üzerinde mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainman22

Davutpaşadaki Ülkerin benzin istasyonu nerede. Ulkerin fabrikasının yanında mı yoksa e-5 üzerinde mi?

Fabrikanın gerisinde..Davutpaşa yönünde..E-5 üzerinde değil..Hatta şöyle de gidebilirsin..Cevizlibağdan sap Davutpaşa dönüne..

Ben bu aralar Anadolu yakasında Alev Petrol (Opet) ve Büyükşehirin istasyonundan alıyorum..

Bu arada Avrupa yakasında oturuyorum.

Cem Petrol Cevizlibağ..Bozdu sanırım orası da..
  • bakırköy civarında temiz dolum yapan LPG istasyonu arıyorum
  • Evet beyler istasyonlar teker teker bozulmaya başladı. 7 temmuzda genelde aldığım Altunizade opetten yine aldım. araç duran trafikte kalkarken daha önce hiç görmediğim biçimde stop etti 2 kere. Ben pek üzerinde durmadım. 9 temmuzda depoyu bitirip yine ordan aldım stop etmeler sürdü 1 kere stop etti yeşil ışıkta kalkarken. bu da yetmedi trafikte giderken araç stop etti!! hemde 2 kere! Ne yapacağımı şaşırdım allahtan hızlı gitmiyordum. Daha önce böyle birşey yaşamışlığım yok. Bugün gittim emektar Yenisahra PO dan aldım. Araç eski sesine durumuna geri döndü. Altunizade Opet'den den tarihimdeki en berbat gazı almışım çamur gibi.
  • bende sürekli ordan alıyorum gayet güzel hiçbir sorun yok..

quote:

Orjinalden alıntı: volkan_efe

Ben İst/Ümraniye sanayinin girişinde bulunan Milangaz istasyonundan gaz alıyorum, bir sorun veya bir problem yaşamadım, Türkiye genelinde gerek forumlardan gerekse kendi aldığım tüm milangaz bayilerinden problem yaşamadım, adamlar sadece gaz satıyor bu bile önemli bir kriter,

bunun dışında altunizade Opet'ten gaz alabilirsiniz ben denk gelirse orayıda tercih ediyorum..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.